• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Ben evde test yaptım yine tek çizgiye döndü :) sanırım kan testine kadar gerçek sonucu öğrenemicem 2 çizgi çıkan testler bozuk olabilir yada tek çizgi çıkan testler bozuk 😅 bi gün 2 çizgi bi gün tek çizgi durumunu yaşayan oldu mu?

Canlar ben elendim twst gününden önce ksn testi yaptırdım. 0 çıktı direk doktor yükselmez bu saatten sonra dedi. Bıraktım ilaçları.😭😪🥹🥹 çok üzgünüm kızgınım en önemlisi de kırgınım herşeye
Umarım sizlerden güzel haberler alırız canlar
Ah canım benim üzme kendini keşke herkesin pozitif olsa olanlar kadar yarısı da negatif oluyor nasibi yokmuş dilerim Rabbim tez zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin dilerim birgün sevinçten ağlarız inşallah 🥹 Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin 🤲

Ah canım benim üzme kendini keşke herkesin pozitif olsa olanlar kadar yarısı da negatif oluyor nasibi yokmuş dilerim Rabbim tez zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin dilerim birgün sevinçten ağlarız inşallah 🥹 Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin 🤲
Kader Hayırlısı nasip kısmet inşallah maşallah. Valla kendimizi avutuyorum bu cümleler le. Çok kırgınım beni bu halde getiren kadere de. Yoruldum yıldım artık

Kader Hayırlısı nasip kısmet inşallah maşallah. Valla kendimizi avutuyorum bu cümleler le. Çok kırgınım beni bu halde getiren kadere de. Yoruldum yıldım artık
Çok haklısın ben 10 yıldır bekliyorum sizinle aynı duyguları yaşıyorum ama elden birşey gelmiyor canım inan ki kendi psikolojimizi bozmaktan başka hiçbir şeye yaramıyor Rabbim tez zamanda kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun dilerim diğer tedavilerde bizlerde pozitifle ayrılmak nasip olsun inşallah 🤲🥲

Çok haklısın ben 10 yıldır bekliyorum sizinle aynı duyguları yaşıyorum ama elden birşey gelmiyor canım inan ki kendi psikolojimizi bozmaktan başka hiçbir şeye yaramıyor Rabbim tez zamanda kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun dilerim diğer tedavilerde bizlerde pozitifle ayrılmak nasip olsun inşallah 🤲🥲
Bu evlat sınanması anneliğin imtihanı çok ağır. Etrafa bakıyorum allahın verdiği insanlara bide vermediği insanlara işte o zaman kafam karışıyor kötü olmak lazım demekki. Çocuğu sokağa atmak lazım galiba atana bile 3.4.yü veriyor attığı halde. Bu sefer sorgulamaya başlıyorum

Benimde bugün transferin 10. Günü maalesef negatif sonucum 🥺 Rabb'im test sonucu bekleyen herkese pozitif almayı ve sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻 kalan 2 embriyo var ama tekrar ne zaman düşünürüm bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşım , güzel insan … bu kadar maddi manevi çaba ümit beklenti hormonlar … bunların sonunda olumsuz şeyler görmek seni çok üzüyor sana diyebileceğim rabbim kalbine ferahlık versin inşallah inşallah bir sonrakine mevlam yüzünü güldürür tüm bunları tebessümle hatırlarsın … Dualarım seninle

Bu evlat sınanması anneliğin imtihanı çok ağır. Etrafa bakıyorum allahın verdiği insanlara bide vermediği insanlara işte o zaman kafam karışıyor kötü olmak lazım demekki. Çocuğu sokağa atmak lazım galiba atana bile 3.4.yü veriyor attığı halde. Bu sefer sorgulamaya başlıyorum
Öyle bende bazen çok sıkılıyorum bogulacak gibi oluyorum ama tekrar toparlanmaya çalışıyorum birde o kadar emek veriyorsun acı çekiyorsun sonunda kocaman bir negatif görmek çok üzücü 😓 herşey yolunda büyük bir sebep yok ama olmuyor işte çünkü bizler bu yolda imtihan için seçildik kimisi istemeden gebe kalıyor aldıranlar mı dersin neler neler oluyor tevekkül etmekten başka çaremiz yok yine de Rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum evladında hayırlısını versin bizi pişman etmeyen evlatlar sonradan rezil olup ağlamaktansa şimdi ağlamak daha iyi diye düşünüyorum yine de güzel düşün güzel olsun inşallah geride embriyon var mı peki dilerim onlar sana sıkı sıkı tutunsun ağla üzül tekrar ayağa kalk belki Rabbim bizi birşeylerden koruyordur bizler üzüntüden önümüzü göremiyoruz maalesef 🥹🤲 herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Rabbim bizi daha kötü şeylerle imtihan etmesin inşallah 🤲😢

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. Hekimleriniz size çatlamağnesi verdi mi? Ben daha önce tüp bebek denememi başka hekimle yapmıştım çatlama iğnesini vermişti transferin 8. Günü vurmuştum. Yeni hekimim vermemiş. Kimler çatlama iğnesi kullanmayacak yanlız değilim umarım.
Bana da vermediler canım programtan fitil progestan dex iğne estoferm corasğrin oksopar ve folibol kullanıyorum

Öyle bende bazen çok sıkılıyorum bogulacak gibi oluyorum ama tekrar toparlanmaya çalışıyorum birde o kadar emek veriyorsun acı çekiyorsun sonunda kocaman bir negatif görmek çok üzücü 😓 herşey yolunda büyük bir sebep yok ama olmuyor işte çünkü bizler bu yolda imtihan için seçildik kimisi istemeden gebe kalıyor aldıranlar mı dersin neler neler oluyor tevekkül etmekten başka çaremiz yok yine de Rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum evladında hayırlısını versin bizi pişman etmeyen evlatlar sonradan rezil olup ağlamaktansa şimdi ağlamak daha iyi diye düşünüyorum yine de güzel düşün güzel olsun inşallah geride embriyon var mı peki dilerim onlar sana sıkı sıkı tutunsun ağla üzül tekrar ayağa kalk belki Rabbim bizi birşeylerden koruyordur bizler üzüntüden önümüzü göremiyoruz maalesef 🥹🤲 herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Rabbim bizi daha kötü şeylerle imtihan etmesin inşallah bu 2. Opuda. Tek embriyoydu arkası yok. 3..silbaştan olacağım galiba tabi kendime gelirsem. Arkada başka olaydı bu kadar üzülmezdim sanırım. 2 aşılama 2 opu 2 Transfer artık yıldım yoruldum yaş faktör ü var 40. Daha kaç opu transferim olacak bilmiyorum. Vazmıgeçsem diyorum bazen belkide kaderim de yoktur.bşde yaş faktör ünden dolayı herşey ücretli.

Canlar ben elendim twst gününden önce ksn testi yaptırdım. 0 çıktı direk doktor yükselmez bu saatten sonra dedi. Bıraktım ilaçları.😭😪🥹🥹 çok üzgünüm kızgınım en önemlisi de kırgınım herşeye
Umarım sizlerden güzel haberler alırız canlar
Canım üzülme diyeceğim kolay değiş biliyorum ama rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inancını yitirme en doğru zamanda tüm güzellikler seninle olsun 🙏

Opuda. Tek embriyoydu arkası yok. 3..silbaştan olacağım galiba tabi kendime gelirsem. Arkada başka olaydı bu kadar üzülmezdim sanırım. 2 aşılama 2 opu 2 Transfer artık yıldım yoruldum yaş faktör ü var 40. Daha kaç opu transferim olacak bilmiyorum. Vazmıgeçsem diyorum bazen belkide kaderim de yoktur.bşde yaş faktör ünden dolayı herşey ücretli.[/QUOTE]

Öyle düşünme lütfen 🥺 bak benim yaşım 36 ama ona göre çok yumurtam oluşmuyor üç kere Opu oldum üçünde de 4 olgun çıktı sadece ve ilk tüp bebekte hiçbiri döllenmedi elim boş döndüm resmen çöp oldu tedavi parası herşey ikinci de sadece iki embriyom oldu ikisini transfer ettiler gebe kaldım ama dış gebelik geçirdim ameliyat oldum. Sonra tekrar 3. Tüp bebegimi yaptım kasım ayında yine sadece iki embriyo ve transfer sonuç ikisi tutunmadı embriyo glue bile yaptırdık nasipte yoksa ne yap boş bende sen gibi elim boş mahkum hiç embriyo donduramadım fazladan şimdi başlarsa yine sil baştan olucak ama Rabbimden umudumu kesmiyorum dilerim bu sefer olur inşallah Rabbim yüzümüze baksın demek istediğim yaşına takılma inan ki yaşla alakası yok nasip bu işler 🥹

Öyle düşünme lütfen 🥺 bak benim yaşım 36 ama ona göre çok yumurtam oluşmuyor üç kere Opu oldum üçünde de 4 olgun çıktı sadece ve ilk tüp bebekte hiçbiri döllenmedi elim boş döndüm resmen çöp oldu tedavi parası herşey ikinci de sadece iki embriyom oldu ikisini transfer ettiler gebe kaldım ama dış gebelik geçirdim ameliyat oldum. Sonra tekrar 3. Tüp bebegimi yaptım kasım ayında yine sadece iki embriyo ve transfer sonuç ikisi tutunmadı embriyo glue bile yaptırdık nasipte yoksa ne yap boş bende sen gibi elim boş mahkum hiç embriyo donduramadım fazladan şimdi başlarsa yine sil baştan olucak ama Rabbimden umudumu kesmiyorum dilerim bu sefer olur inşallah Rabbim yüzümüze baksın demek istediğim yaşına takılma inan ki yaşla alakası yok nasip bu işler 🥹
Herşey i yaptık gerisini Allaha bıraktık inandık güvendik olmadı. Demekki hiç birşey yapmamak lazım madem kısmet kader. Kaderimizde varsa olur zaten bir şekilde. Valla tevekkülün dibine kadar yaşayıp ta negatif olunca kafam karıştı

Back