• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Demir takviyesine başladınız mı? Onun etkisi oluyor aslında gebelikte dökülmeye çok sık rastlanmıyor hatta epey gürlesmisti benim saçlarım ama emzirme dönemi…
12. Haftadan sonra dedi vitaminler icin doktorum kontrole gidemedim henuz bu hafta gidicem insallah

Benim saclarim 1/4 u kaldi sadece oyle cok dokuluyor ki😢😢
Demir takviyesine başladınız mı? Onun etkisi oluyor aslında gebelikte dökülmeye çok sık rastlanmıyor hatta epey gürlesmisti benim saçlarım ama emzirme dönemi…
Kızlar benim kontrolüm vardı herşey yolunda cok şükür🥰
idrarda biraz kum görülmüş bol su iç dedi hafif yanmam vardı zaten.
Onun dışında bebek iyi eşi iyi dedi cinsiyet için kıza benziyor bacakları kapalı dedi ama artık değişmez bence eveett ne diyoruz….. İnci geliyor 😍🥰🥲
ayyy ya bende bir ihtimal yarın öğrenirim diye düşünüyorum insallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bana da kız der 🙏🏻✨

ayyy ya bende bir ihtimal yarın öğrenirim diye düşünüyorum insallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bana da kız der 🙏🏻✨
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin 🥰

Canm benim en son 8.hftada oldu snra bi dha olmadı şükür.
Hdi ya çok şükür olmamış canım. 13.haftadan beri benim 3günde bir oluyor. Ama doktora sordum olması normal 2tane kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi. Kırmızı kanama olmadığı sürece korkmuyorum aslında ama tedirdiginlik hep oluyor

Hdi ya çok şükür olmamış canım. 13.haftadan beri benim 3günde bir oluyor. Ama doktora sordum olması normal 2tane kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi. Kırmızı kanama olmadığı sürece korkmuyorum aslında ama tedirdiginlik hep oluyor
Doktorun öyle dyosa için rahat olsn canım.

Benim saclarim 1/4 u kaldi sadece oyle cok dokuluyor ki😢😢
Kızlar benim kontrolüm vardı herşey yolunda cok şükür🥰
idrarda biraz kum görülmüş bol su iç dedi hafif yanmam vardı zaten.
Onun dışında bebek iyi eşi iyi dedi cinsiyet için kıza benziyor bacakları kapalı dedi ama artık değişmez bence eveett ne diyoruz….. İnci geliyor 😍🥰🥲
Kizlar bende kontroldeydim, hersey yolunda elhm. Bende fetal dna verdim. 2 haftaya anca cikar dedi. Zaten cinsiyetide burda 14+0 dan once soylemiyorlar. 2 hafta daha merak edicez yani. Beklenen doğum 31.08 olarak, en arkadan biz gelicez 🤭
15 gun once de olabiliyor benim oğlum da 3 eylüldü tahmini 14 ağustosta doğdu

N Nazda senden ne haber cinsiyet belli oldu mu ?
Yok valla canım bende çok merak ediyorum.Kontrole gittim 13 haftalık küçük daha dedi.Birde üniversitedeki asistan doktor oldukları için anlamıyorlar kendi doktoruma gideceğim o daha iyi anlıyor.Bir hafta önde olduğunu söylüyor. .Balcali hastanesi bilmiyor. Asistan oldukları için 🥰

Back