• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Herşey i yaptık gerisini Allaha bıraktık inandık güvendik olmadı. Demekki hiç birşey yapmamak lazım madem kısmet kader. Kaderimizde varsa olur zaten bir şekilde. Valla tevekkülün dibine kadar yaşayıp ta negatif olunca kafam karıştı
Belki eskiden normal yolla bir tık şansım vardı o da kalmadı tek tüple kaldım gerçi yıllardır iki tüp açık kalamadım tek tüple mucize lazım doğal olması için sakın ümidini kaybetme dilerim Rabbim sana sağlıklı hayırlı güzel evlatlar sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲❤️

Arkadaşlar test yapmıştım öğleden sonra transfer günü ile birlikte 8. Günüm beta HCG 20 çıktı yükselir mi sizce 🤲😔
Erken test yapmanın sonuçları canım şimdi düşün dur yükselir mi diye ☺️ yükselir inşallah daha erken dilerim sağlıcakla katlanarak artsın sağlıklı güzel bir gebelik geçirmek nasip olsun inşallah 🤲 Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın 💕

Ami
Erken test yapmanın sonuçları canım şimdi düşün dur yükselir mi diye ☺️ yükselir inşallah daha erken dilerim sağlıcakla katlanarak artsın sağlıklı güzel bir gebelik geçirmek nasip olsun inşallah 🤲 Rabbim emeklerini boşa çıkarması
Amin canım inşallah hepimiz müjdeli haberler alırız 🤲 🌺Aslında erken yapmamın sebebi önceki transferimde mide bulantısı ve ağrılarım oldu ve maalesef negatif oldu. 😔Bu transferde ağrım yok ama bulantı olunca yapmak istedim 😇

Ami

Amin canım inşallah hepimiz müjdeli haberler alırız 🤲 🌺Aslında erken yapmamın sebebi önceki transferimde mide bulantısı ve ağrılarım oldu ve maalesef negatif oldu. 😔Bu transferde ağrım yok ama bulantı olunca yapmak istedim 😇
Amin inşallah ama belirtilere takılma bazen pozitif olunca bile hiçbirşey hissetmiyorsun iyi yaptın işte erken yapınca insanın kafasında şüphe oluşuyor Buda strese üzüntüye sebep olabiliyor ama inanıyorum daha erken inşallah sağlıcakla katlansın değerleriniz bu sefer bebeğinize kavuşmak nasip olsun 🥰🤲 inanırmısınız ben pozitif aldığım da doktor eşimi aramıştı o da işteydi beni aradı pozitif diye hiç beta kaçtı nedir hiç sormadım şimdi burda görünce diyom ay ben ne kadar safmışım betamı bile sormamışım o derece acemilik 😁

Amin inşallah ama belirtilere takılma bazen pozitif olunca bile hiçbirşey hissetmiyorsun iyi yaptın işte erken yapınca insanın kafasında şüphe oluşuyor Buda strese üzüntüye sebep olabiliyor ama inanıyorum daha erken inşallah sağlıcakla katlansın değerleriniz bu sefer bebeğinize kavuşmak nasip olsun 🥰🤲 inanırmısınız ben pozitif aldığım da doktor eşimi aramıştı o da işteydi beni aradı pozitif diye hiç beta kaçtı nedir hiç sormadım şimdi burda görünce diyom ay ben ne kadar safmışım betamı bile sormamışım o derece acemili
Aynen ben de zaten çok takılmıyorum çünkü herkes de farklı oluyor ve belirtilerin çoğunun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum artık mecbur bekleyeceğiz inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️🤲
Amin inşallah ama belirtilere takılma bazen pozitif olunca bile hiçbirşey hissetmiyorsun iyi yaptın işte erken yapınca insanın kafasında şüphe oluşuyor Buda strese üzüntüye sebep olabiliyor ama inanıyorum daha erken inşallah sağlıcakla katlansın değerleriniz bu sefer bebeğinize kavuşmak nasip olsun 🥰🤲 inanırmısınız ben pozitif aldığım da doktor eşimi aramıştı o da işteydi beni aradı pozitif diye hiç beta kaçtı nedir hiç sormadım şimdi burda görünce diyom ay ben ne kadar safmışım betamı bile sormamışım o derece acemilik

Aynen ben de zaten çok takılmıyorum çünkü herkes de farklı oluyor ve belirtilerin çoğunun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum artık mecbur bekleyeceğiz inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️🤲
Tabi ki kişiden kişiye değişiyor Amin inşallah ama ben dış gebelik geçirdim embriyom sağ tüpe yerleşmişti ne yazık ki sevincimiz yarım kaldı dilerim 4. Tüp bebeğimde sağlıklı bir şekilde nasip olsun 🤲🥲

Tabi ki kişiden kişiye değişiyor Amin inşallah ama ben dış gebelik geçirdim embriyom sağ tüpe yerleşmişti ne yazık ki sevincimiz yarım kaldı dilerim 4. Tüp bebeğimde sağlıklı bir şekilde nasip olsun 🤲🥲
Çok üzüldüm kusura bakmayın inşallah diğer transferiniz de müjdeli haberi alırsınız 🤲❤️

Back