- 23 Ocak 2019
- 3.100
- 10.394
- 208
- 35
- Konu Sahibi birhemsiree
- #1.021
Çıktı mı sizinSonuçtan etkilenmem diyorsanız yapabilirsiniz Silikte olsa çıkar ben 5. Gün yapmıştım, sonrasında eğer çıkarsa insanın kafası rahatlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı mı sizinSonuçtan etkilenmem diyorsanız yapabilirsiniz Silikte olsa çıkar ben 5. Gün yapmıştım, sonrasında eğer çıkarsa insanın kafası rahatlıyor
Belki eskiden normal yolla bir tık şansım vardı o da kalmadı tek tüple kaldım gerçi yıllardır iki tüp açık kalamadım tek tüple mucize lazım doğal olması için sakın ümidini kaybetme dilerim Rabbim sana sağlıklı hayırlı güzel evlatlar sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallahHerşey i yaptık gerisini Allaha bıraktık inandık güvendik olmadı. Demekki hiç birşey yapmamak lazım madem kısmet kader. Kaderimizde varsa olur zaten bir şekilde. Valla tevekkülün dibine kadar yaşayıp ta negatif olunca kafam karıştı
Erken test yapmanın sonuçları canım şimdi düşün dur yükselir mi diyeArkadaşlar test yapmıştım öğleden sonra transfer günü ile birlikte 8. Günüm beta HCG 20 çıktı yükselir mi sizce![]()
Amin canım inşallah hepimiz müjdeli haberler alırızErken test yapmanın sonuçları canım şimdi düşün dur yükselir mi diyeyükselir inşallah daha erken dilerim sağlıcakla katlanarak artsın sağlıklı güzel bir gebelik geçirmek nasip olsun inşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarması
Amin inşallah ama belirtilere takılma bazen pozitif olunca bile hiçbirşey hissetmiyorsun iyi yaptın işte erken yapınca insanın kafasında şüphe oluşuyor Buda strese üzüntüye sebep olabiliyor ama inanıyorum daha erken inşallah sağlıcakla katlansın değerleriniz bu sefer bebeğinize kavuşmak nasip olsunAmi
Amin canım inşallah hepimiz müjdeli haberler alırız![]()
Aslında erken yapmamın sebebi önceki transferimde mide bulantısı ve ağrılarım oldu ve maalesef negatif oldu.
Bu transferde ağrım yok ama bulantı olunca yapmak istedim
![]()
Evet şükürÇıktı mı sizin
3. Hafta 3 hafta: 6-70 IU/L yazıyor internette yani döllenmeden sonra yükselir benceArkadaşlar test yapmıştım öğleden sonra transfer günü ile birlikte 8. Günüm beta HCG 20 çıktı yükselir mi sizce![]()
Aynen ben de zaten çok takılmıyorum çünkü herkes de farklı oluyor ve belirtilerin çoğunun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum artık mecbur bekleyeceğiz inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızAmin inşallah ama belirtilere takılma bazen pozitif olunca bile hiçbirşey hissetmiyorsun iyi yaptın işte erken yapınca insanın kafasında şüphe oluşuyor Buda strese üzüntüye sebep olabiliyor ama inanıyorum daha erken inşallah sağlıcakla katlansın değerleriniz bu sefer bebeğinize kavuşmak nasip olsuninanırmısınız ben pozitif aldığım da doktor eşimi aramıştı o da işteydi beni aradı pozitif diye hiç beta kaçtı nedir hiç sormadım şimdi burda görünce diyom ay ben ne kadar safmışım betamı bile sormamışım o derece acemili
Amin inşallah ama belirtilere takılma bazen pozitif olunca bile hiçbirşey hissetmiyorsun iyi yaptın işte erken yapınca insanın kafasında şüphe oluşuyor Buda strese üzüntüye sebep olabiliyor ama inanıyorum daha erken inşallah sağlıcakla katlansın değerleriniz bu sefer bebeğinize kavuşmak nasip olsuninanırmısınız ben pozitif aldığım da doktor eşimi aramıştı o da işteydi beni aradı pozitif diye hiç beta kaçtı nedir hiç sormadım şimdi burda görünce diyom ay ben ne kadar safmışım betamı bile sormamışım o derece acemilik
Tabi ki kişiden kişiye değişiyor Amin inşallah ama ben dış gebelik geçirdim embriyom sağ tüpe yerleşmişti ne yazık ki sevincimiz yarım kaldı dilerim 4. Tüp bebeğimde sağlıklı bir şekilde nasip olsunAynen ben de zaten çok takılmıyorum çünkü herkes de farklı oluyor ve belirtilerin çoğunun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum artık mecbur bekleyeceğiz inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
İnşallah yükselir zaten beklemesi çok stresli hayırlısı bakalım3. Hafta 3 hafta: 6-70 IU/L yazıyor internette yani döllenmeden sonra yükselir bence
Çok üzüldüm kusura bakmayın inşallah diğer transferiniz de müjdeli haberi alırsınızTabi ki kişiden kişiye değişiyor Amin inşallah ama ben dış gebelik geçirdim embriyom sağ tüpe yerleşmişti ne yazık ki sevincimiz yarım kaldı dilerim 4. Tüp bebeğimde sağlıklı bir şekilde nasip olsun![]()
Estagfurullah canım ne kusuru olucak olmalıymış Amin çok teşekkürÇok üzüldüm kusura bakmayın inşallah diğer transferiniz de müjdeli haberi alırsınız![]()
Amin çok teşekkürlerEstagfurullah canım ne kusuru olucak olmalıymış Amin çok teşekkürederim dilerim siz de bu sefer bebeğinize kavuşursunuz çok Amin
![]()
O kese görmeye gittğinz demi belli oldu? Yoksa değerle mi anlaşılıyorTabi ki kişiden kişiye değişiyor Amin inşallah ama ben dış gebelik geçirdim embriyom sağ tüpe yerleşmişti ne yazık ki sevincimiz yarım kaldı dilerim 4. Tüp bebeğimde sağlıklı bir şekilde nasip olsun![]()
Çift embriyomu?az önce test sonucum çıktı transferden sonra 16 gün 7800 betahcg
9. gün 386
11. gün 1080
16.gün 7800
cumartes randevum var bakalım
takribi 5. haftanın başındayim hesaplarima göre
Tek embriyo.Çift embriyomu?
Maşallah çok güzel artış olmuşTek embriyo.
Ami
Amin canım inşallah hepimiz müjdeli haberler alırız![]()
Aslında erken yapmamın sebebi önceki transferimde mide bulantısı ve ağrılarım oldu ve maalesef negatif oldu.
Bu transferde ağrım yok ama bulantı olunca yapmak istedim
![]()
Canım senin çoğul olablirÇift embriyomu?