merhaba camm. . profiline baktimm da. biz ayni memleketliyizzz galiba.. cok sevindimm.hosgeldinn.Happybug merhaba, önceki gebeliğimde (2 yıl önce) tüm gebelik aktif araç kullandım. Emniyet kemerini normal takıp, alt kısım sabit, üst çapraz bölüme kolumu geçirip arkaya atıyordum.
Bu şekil de ne kadar güvenli bilemiyorum ama en azından bir kemer takmış oluyordum. Polis öevirmesinde ayrı bir kemer kullanmadığım için sıkıntı yaşamadım.
Göbeğim direksiyona değiyordu.
Bu seferde almayacağımı düşünüyorum
Ne güzel..Bundan sonra nasılsa hızlanırmış kilo alışı..o zamana kredin kalsın..Bu arada kayınvalidenin durumu nasıl canım?Can boğazdan gelir ye cnm sonra veririz kilolumusun suan için
Ben suana kadar sadece 900 grm almışm hamile kaldığımda 61 şimdi 61.9 :) bakalım bu aydan sonra belli olacak. Eşim gülüyor artık
Günaydın kızlar bu sabah bulantıları ne olacak bilmiyorum çok kötüyüm ya sürekli kusuyorum her sabah muhakkak kusuyorum sizde durumlar nasıl
Cnm ben 15. Haftadayım ve dün salı ve ptsi günleri kustumGünaydın kızlar bu sabah bulantıları ne olacak bilmiyorum çok kötüyüm ya sürekli kusuyorum her sabah muhakkak kusuyorum sizde durumlar nasıl
Kabızlık çok sıkıntı ya. Ben de geçen hafta öyleydim. Normalde her gün muhakkak afedersin tuvalete çıkan ben 3-4 gün gidemedim. Su içimini arttırdım çok şükür geçti. Ama bulantı mahvediyor beni. Mide boş uyandığım için sabahları zor yetişiyorum banyoya. Sadece tükürük çıkmıyo zaten. Ya midemdeki gazı bile kusma eylemiyle çıkarıyorum. İğğğreweennnççççGünaydın canım. Benim sabahları hiç bulantım olmuyo. Akşam yemekten zonra oluyo nedense. Bir kere kustum şimdiye kadar.genelde yanmam ve hazımsızlık var midem taş gibi hep. Afedersin birde tuvaletim gelmiyo.yine kabız oldum uf
Kabızlık çok sıkıntı ya. Ben de geçen hafta öyleydim. Normalde her gün muhakkak afedersin tuvalete çıkan ben 3-4 gün gidemedim. Su içimini arttırdım çok şükür geçti. Ama bulantı mahvediyor beni. Mide boş uyandığım için sabahları zor yetişiyorum banyoya. Sadece tükürük çıkmıyo zaten. Ya midemdeki gazı bile kusma eylemiyle çıkarıyorum. İğğğreweennnçççç
Sorma hem de ne yorulmak. Dışarı çıkmaya korkuyorum artık. Geçen gün kaynanamlardan çıktık iftardan sonra. Eve geçiyoruz. Ön sokağımda oturuyorlar. Eve gelene kadar öğürmekten öldüm. Apartmanlarında boya yapmışlar. Koku beni benden aldıCnm ben 15. Haftadayım ve dün salı ve ptsi günleri kustum
Saat bazen sabah bazen akşamüstü oluyor
Haftada 4-5 oluyor valla bu kusma olayı
Cok yorıldum artık bu durumdan
Suya limon sıkıp içsene bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. Bi de zencefil çayı iç. Günde bir çay bardağı içme hakkımız varmış. O da çok faydalı bağırsak hareketleri için. Önceden kabız olduğumda bağırsaklarıma masaj yapıyodum kaburga altından itibaren. Ama şimdi korkuyorum tabi. Karnıma baskı uygulamıyorumKıyamam çok kötü bişey size sabır versin. Aslında çok su içiyorum.sürekli su içmak istiyorum. Allahtan kusmam yok birde halsizliğim olmasa. Başımı kaldıramıyorum resmen.
Teşekkürler, ben de almayacağım sanırım...Happybug merhaba, önceki gebeliğimde (2 yıl önce) tüm gebelik aktif araç kullandım. Emniyet kemerini normal takıp, alt kısım sabit, üst çapraz bölüme kolumu geçirip arkaya atıyordum.
Bu şekil de ne kadar güvenli bilemiyorum ama en azından bir kemer takmış oluyordum. Polis öevirmesinde ayrı bir kemer kullanmadığım için sıkıntı yaşamadım.
Göbeğim direksiyona değiyordu.
Bu seferde almayacağımı düşünüyorum
Suya limon sıkıp içsene bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. Bi de zencefil çayı iç. Günde bir çay bardağı içme hakkımız varmış. O da çok faydalı bağırsak hareketleri için. Önceden kabız olduğumda bağırsaklarıma masaj yapıyodum kaburga altından itibaren. Ama şimdi korkuyorum tabi. Karnıma baskı uygulamıyorum
Ayyyy hadi bakalım. Çok heyecanlı. Şimdiden gözünaydın diyeyim Canım. Sağlıklı olsun en başta inşallahGünaydın, dr a geldim. Dr da trafikte kalmış bekliyorum. Birazdan cinsiyet öğreniriz sanırım :)
Şifa olsun inşallahÖyle yapayım bari sağol canım
Şu an istanbuldayım. Ama önceden yaşadığım şehir ya da büyüdüğüm şehir mi yazıyor acaba profilimde , gülme bulamadım profilimimerhaba camm. . profiline baktimm da. biz ayni memleketliyizzz galiba.. cok sevindimm.hosgeldinn.
Aynen sağlıklı olsun da başla beklentim Yok.Ayyyy hadi bakalım. Çok heyecanlı. Şimdiden gözünaydın diyeyim Canım. Sağlıklı olsun en başta inşallah
Oh oh hadi güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın, dr a geldim. Dr da trafikte kalmış bekliyorum. Birazdan cinsiyet öğreniriz sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?