Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz , ben her gün asansör kullanmayıp merdiven çıkıyorum kasıtlı olarak da. Bugün de kondisyon bisikletine başlayacağım dr onay verirse. 3 ay geçtikten sonra ne kadar hareket edersen o kadar rahat bir Doğum ve hamilelik geçirirsin.ama bu söylediklerim enerjin varsa geçerli. Ben 2 ay mecburi ara verdim spora çünkü hiçbirşeye halim yoktu. Şimdi iyi hissediyorum.Dün yürüyüş yapıyodum.yokuşları çıkamıyorum.nefesim kesiliyo.hafif yokuşlu bi yolu çıkmak zorunda kaldım.nefesim gitti zaten üstüne bi de konuştum.çok kötüydü Ya çocuğa zararı olur mu![]()
Kilo aldın mı?günaydın kızlar,
Happybug hadi bakalım cinsiyet hayırlı olsun şimdiden:)
ben de asansör kullanmıyorum, hareket olsun diye ama şişip duruyorum
Kilo aldın mı?
İştahın kapanmadı o zaman. Ben cevizle yaşıyorum...+3 oldum şimdiden.
Kalbim hızlı hızlı attı nefesim kesildi iyce.eşimin yüzünden.her gün yürüyüş yaparım düzenli olarak .Olmaz , ben her gün asansör kullanmayıp merdiven çıkıyorum kasıtlı olarak da. Bugün de kondisyon bisikletine başlayacağım dr onay verirse. 3 ay geçtikten sonra ne kadar hareket edersen o kadar rahat bir Doğum ve hamilelik geçirirsin.ama bu söylediklerim enerjin varsa geçerli. Ben 2 ay mecburi ara verdim spora çünkü hiçbirşeye halim yoktu. Şimdi iyi hissediyorum.
Günaydıngünaydın kızlar,
Happybug hadi bakalım cinsiyet hayırlı olsun şimdiden:)
ben de asansör kullanmıyorum, hareket olsun diye ama şişip duruyorum
Kizlar ultrason fotografini atsam.cinsiyeti anlayan arkadaslar vardi.ben kendim hicbisiy ayirt edemiyorum:))
İştahın kapanmadı o zaman. Ben cevizle yaşıyorum...
Beni hiç sorma iki dakika dalsam gene rüya görüyom.gerçi ben normalde de çok gören biriyim ama bu kadarda değildi.günaydın kızlar.
karışık ruyalar göruyorum ben hamılelıkte ucuk kacık.
kımlerde var bu![]()
ben galiba yanlis alintilama yapmisimmŞu an istanbuldayım. Ama önceden yaşadığım şehir ya da büyüdüğüm şehir mi yazıyor acaba profilimde , gülme bulamadım profilimi
İlk hamileliğin son ayları öyleydim. İnsan frenlememiştir kendini. Oturup 5 dilim ekmek yiyordum her öğünde. Şimdi 1 tane wasa zor yiyorum kahvaltıda.iştah artması oldu, karbonhidrat tüketmezdim şimdi ekmeksiz duramıyorum.
kendimi frenlemem lazım
tahmin ettim :)ben galiba yanlis alintilama yapmisimm![]()
slmm. biz hemseriyiz galibaa.. :)Happybug merhaba, önceki gebeliğimde (2 yıl önce) tüm gebelik aktif araç kullandım. Emniyet kemerini normal takıp, alt kısım sabit, üst çapraz bölüme kolumu geçirip arkaya atıyordum.
Bu şekil de ne kadar güvenli bilemiyorum ama en azından bir kemer takmış oluyordum. Polis öevirmesinde ayrı bir kemer kullanmadığım için sıkıntı yaşamadım.
Göbeğim direksiyona değiyordu.
Bu seferde almayacağımı düşünüyorum
doktorun geldi mi. merak ediyrumm. cinsiyet hayrli olsun simdiden. bu arada memleketlimi buldum. :)tahmin ettim :)
Hesaplamadimki canim ama benim tayin cikcak okulumun mesafedi rvime uzak olursa erken aytilirim yoksa 37 ye kadar olmasa da 35 e kadar filan calismayi dusunuyorum ilkinde 37 ye kadar calismistim aktif olunca dogumum da kolay olmustu tabi son zamanlardaki saglik durumumuz belirlicek bunuDoğum iznine ne zmn ayrılıyoruz cnm
Bende öğretmenim dediğin gibi seneye koca göbekle gidecez okula arabayla
Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)doktorun geldi mi. merak ediyrumm. cinsiyet hayrli olsun simdiden. bu arada memleketlimi buldum. :)