Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahurda kahvaltı yapın gitsinDUnden yemegım oldugu ıcın rahatm ben. Sahuru dsnuyorm napsm dıye
Ne yaptın kız menünü say bi ele gelimO da güzelmis. Buyur gel beraber yiyelim![]()
Sahurda kahvaltı yapın gitsin
Kolay geleeeeKahvaltılj yıyoz zatnde canım esıme bseyler yapıyorm Zeytn peynr yemesn dıye gozleme falan vardı bıttı smdı dsnuyom oatates falan haslarm olmazsa kavururm
Ovvv ben de ondan korkuyorum sonradan degismesindenHalama dokz ay kız dedıler erkk dogdu:) garantı degl demekkı :)
Ovvv ben de ondan korkuyorum sonradan degismesinden[/QUOTE
Korkulcak bısey yk canım saglklı hayırlı olsnda bıde haşamn dogumu 15 sene önceydı smdı telnolojıde smdı yanlsa bıle 9 ay yanlmaz kolay kolay
Gel gel ben seni doyururum elbetNe yaptın kız menünü say bi ele gelim)
Bende doymuyorum hep açım yaDoymak bilmiyorum açım aççç
Bende doymuyorum hep açım ya![]()
Ay kim bilir kaç kilo ile doğurucazyemek yiyorum 2 saat sonra acıkmaya başlıyorum
henüz almadım çok çok rahatsız olursam belki alırım.Araba kullanan anne adayları , hamileler için emniyet kemeri ilk hamileliğinde ya da şu an kullanmış olan var mı? Alınmalı mı? Gereksiz birşey mi? İlkinde almamıştım ama şimdi göbek daha büyük olacak sanki , korkuyorum gidişatından göbeğimin ...
Bir de kaçıncı aya kadar kullanmıştınız ilkinde?Araba kullanan anne adayları , hamileler için emniyet kemeri ilk hamileliğinde ya da şu an kullanmış olan var mı? Alınmalı mı? Gereksiz birşey mi? İlkinde almamıştım ama şimdi göbek daha büyük olacak sanki , korkuyorum gidişatından göbeğimin ...
ben başladım benim de kalçamda göbek kısmımda var maalesef.Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullanıyorumKızlar bıde catlak kermı kullanmaya basladnMı benım zatn kalcmsa bacagmda vardı catlaklar kılo alp vermeden kalan smdı de cok olr dıye danuyorm smdıden baslasam ı ne kullancaz
8. Aya kadar. Sonra çok sakarlaşmıştım. Mutfakta Bile hep birşeyler kırıyordum... Elimi ayağımı toparlayamıyordum. Dedim ben herkesin iyiliği için artık araba kullanmayayım.Bir de kaçıncı aya kadar kullanmıştınız ilkinde?
De bakayim.Görünmüyor canım
Bi arkadaş daha yüklemişti doktoru kıza benzetmiş onunkide görünmüyor
Lili 38 tatlım sana tahmin ne desem kaldım
![]()
Benimkide 20 sine senden önce öğrenecem.Bizim vinsiyet bayramdan hemen once belli olacak galiba 22 sinde kontrolum var hayirlisi bakalim bayram hediyesi olucak bize... Aslinda 2 gun sonra dogum gunum belli olaydi dogum gunu hediyesi olarak ama d3nk gelmedi iste ...
Sözüm ona 3 kilo aldım ama göbeğim az kaldı burnuma değecek..Son 1 haftadır ben burdayım diye bağırıyo:) Dediğiniz gibi yemekten 2 saat sonra kazıntıla başlıyo..Şaka gibiyiz yeminle:)Ay kim bilir kaç kilo ile doğurucazyemek yiyorum 2 saat sonra acıkmaya başlıyorum