Himmm aslinda 19 unda alicam ikili test sonucunu ama birde parazit testi icin kan verdim oda 22 sinde cikicak oyizden hepsini bir alayim diye 22 sinde gidecem canim. Ben tahlilleri dogum 3vinde yaptiriyorumya kendi doktoruma muayen3 v3 kontrol amacli gidiyorum.Benimkide 20 sine senden önce öğrenecem.
Aynen bukadar cabuk aciktigimi bu yasima geldim hic hormedim. Digerlerindede normald3n bile az yerdim ama simdi habore yiyesim varSözüm ona 3 kilo aldım ama göbeğim az kaldı burnuma değecek..Son 1 haftadır ben burdayım diye bağırıyo:) Dediğiniz gibi yemekten 2 saat sonra kazıntıla başlıyo..Şaka gibiyiz yeminle:)
youtubeda çok video var canım yenidoğan kıyafetlerinden tut hastane çantası gerekli gereksiz eşyalar şeklinde çok işine yarar yavaştan başladım onları izlemeye not alıyorum.evet cnm doğru mevsımı olmayan seyler ıı olur ındırımdeyken almak
bı kaç begendığımız yazın olabılcek parcalar da alınabılır ama boy kılo kestırmek zor tabııı
ayy u alışverişler yanında bılen bırıyle olmalı bnce
yanımda da hııc öyle kımse yok
yakın zmnda doğum yapanlar var ama bebeklerle bırlıkte bana eşlik edemezler
annem uzakta
yakınımda bırebır gözlemledgım bır bebek de olmadı
baya kendımı tecrubesız hıssedıyorum valla
bu kdr stres olacagımı tahmın etmıyordum
ben başladım benim de kalçamda göbek kısmımda var maalesef.Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullanıyorum
Aaa hic bakmadım oraya cnm sağol bakıımyoutubeda çok video var canım yenidoğan kıyafetlerinden tut hastane çantası gerekli gereksiz eşyalar şeklinde çok işine yarar yavaştan başladım onları izlemeye not alıyorum.
HımmBizim vinsiyet bayramdan hemen once belli olacak galiba 22 sinde kontrolum var hayirlisi bakalim bayram hediyesi olucak bize... Aslinda 2 gun sonra dogum gunum belli olaydi dogum gunu hediyesi olarak ama d3nk gelmedi iste ...
Kayamam valla ben bisiy anlamadim kendi bebisimden anlamadigim gibi:))Kmse benım bebısıme yorum yapmadı amasadece avunmak ıstemıstım
Öyle bir kemerin varlıgindan habersizdim ben ogretmenim yaz tatiline girdik ama tam göbüs büyudugu zaman eylul ekim kasimda araba kullanmam gerekecek korktum acikcasi simdiden bi de ben direksiyona yakin kullanmayi seviyorum kocaman gobekle yaklastiramam da koltuğu:) neyse tek derdimiz bu olsun dimi :)Araba kullanan anne adayları , hamileler için emniyet kemeri ilk hamileliğinde ya da şu an kullanmış olan var mı? Alınmalı mı? Gereksiz birşey mi? İlkinde almamıştım ama şimdi göbek daha büyük olacak sanki , korkuyorum gidişatından göbeğimin ...
Kmse benım bebısıme yorum yapmadı amasadece avunmak ıstemıstım
Bebisin kücuk canim bi de burda pek kimse anlamiyor sanirim bu cinsiyet meselesinde uzman topikler var nuba gore cinsiyet tahmini diye basligi olan istersen oraya atabilirsin :) tahmin ediyolar ben hic anlamiyorumKmse benım bebısıme yorum yapmadı amasadece avunmak ıstemıstım
Kızzlaar banada bısey deyın hele. Bu gecen haftakı ultrasonumuzzEki Görüntüle 2006400
Banada bakan olmadı insan merak ediyor değilmi en iyisi beklemek
Sen iyisin yine Ben bir türlü doyamadan kalkıyorum. Çok yemeye başladım
Sözüm ona 3 kilo aldım ama göbeğim az kaldı burnuma değecek..Son 1 haftadır ben burdayım diye bağırıyo:) Dediğiniz gibi yemekten 2 saat sonra kazıntıla başlıyo..Şaka gibiyiz yeminle:)
Can boğazdan gelir ye cnm sonra veririz kilolumusun suan için
Ben suana kadar sadece 900 grm almışm hamile kaldığımda 61 şimdi 61.9 :) bakalım bu aydan sonra belli olacak. Eşim gülüyor artık
Doğum iznine ne zmn ayrılıyoruz cnmÖyle bir kemerin varlıgindan habersizdim ben ogretmenim yaz tatiline girdik ama tam göbüs büyudugu zaman eylul ekim kasimda araba kullanmam gerekecek korktum acikcasi simdiden bi de ben direksiyona yakin kullanmayi seviyorum kocaman gobekle yaklastiramam da koltuğu:) neyse tek derdimiz bu olsun dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?