Selam kizlar bugun dktora gittim.bebegim gayet iyiydi cok sukur.ellerini bacaklarini oynatiyordu.sata gore 10+2yim ama ultrasonda 11+2 dedi doktorum.hersey yolunda dedi cok sukur.
bir hafta onden gitmesi sorun degildir insallahHayırlısı olsun cnm çok sevindim
benımde 1 hafta önden gıdıyor cnmTesekkurler canim.
bir hafta onden gitmesi sorun degildir insallah
Ozaman Masallah onlara :)))benımde 1 hafta önden gıdıyor cnm
Bende de bole bi durum olacak eminim.Ben blıyorm huylarını kaynana arar su gelmk ıstıyo der nasıl olck blmıyom walla smdıden o gelıyo aklma
döllenme zamanına baglı olarak erken ya da gec oldugu söylenıyor cnm sata göre yanıOzaman Masallah onlara :)))
Ben 7. Ayda ancak başlarım....Hadı ekle ekle
Baska alısverıs yapan olmadı mı ya
Ben hiçbirini yapmadım. Zaten yenidoğmuş bebeği o kadar kalabalık içine sokmayı da doğru bulmuyorum. Hem enfeksiyon riski var hem de o kalabalığı Bebek kaldıramıyor. Annem yaşadığı şehirde bizim adımıza Mevlüt okuttu çok istediği için , oğlum o kadar çok ağladı Ve bunaldı ki kalabalıkta, onca insan varken aldım çocuğu dışarı çıktım.Kızlar bıde bu beşik mevlıd gbı seylere be dıyosunuz mılletı ayrı ayrı agrlayıp ugrasmaktansa tek seferde cagrp krtlnak daha mantklı gnı soncta hergn ewımz temız olmucak cockla ugrasnca hazrlık falan ayrı zor olr bnce ama kısada denk gelıyo nasıl olr blemıyorm
En güzeli....Doğumdan 2 ay sonra bayramdı. Bayramda Bile büyüklere gitmedik, tel açıp kusura bakmayın Bebek henüz çok küçük kalabalığa sokmak istemiyoruz dedik. Sağolsun büyükler de anlayışla karşıladı.ben ailelerden cok uzakta yasıyorum 40nda da annem yanımda olur dıye dusunuuyorum ve yakın arkadaşlarıı cagırıp kalabalık olmadan mevlüt okuturum dıye dusunuyorum
Zormuş işin...Canm yaparsamda uc ay falan beklerm zatnde ama benım cagrmama gerk kaşmsan gelrler kaynanamgln tarafı gelenede nasl gelme dıcem o yuzden dansum hepsı aadan cıksın dıye bızım taraf uzakta Zatn ıstedgnde gelemezde bunlar durmazkı
Aynen ben de açık açık söylerim, alınan da alınsın Ne yapayım.ben söylerim valla canım, hastalık olur kimse gelmesin derim. ikinci olunca heralde gözü kara oluyor insanın kv alınır mı o kırılır mı diye düşünmüyorum. çocuklar önceliğim. sen de duruma göre önlemini alırsın korkma şimdiden. çok kalabalık olmasın bebeği kucaklarına almasınlar mesela. el yıkamadan hele asla. öpmelerine de izin verme.ben yazı asmıştım lütfen bebeğimizi öpmeyiniz diye. deli demişlerdir kesin.
gözün aydın...Selam kizlar bugun dktora gittim.bebegim gayet iyiydi cok sukur.ellerini bacaklarini oynatiyordu.sata gore 10+2yim ama ultrasonda 11+2 dedi doktorum.hersey yolunda dedi cok sukur.
Benimkinin de hiçbirşeyi Yok. Yarın cinsiyet öğreneyim de yavaş yavaş indirimleri takip etmeye başlarım. Ama Esas alışverişi 7. Ayda yaparım. Zaten yaz sonu büyük indirimler olur...alışverişler gaza getirdi beni yarın erken cıkacam işten bı gıdıp bakıım barıı bı corap alayım yavruma hıv bışeysı yok
bır amcası tulum almış o kdar
Bende oyle yapıcam. Cok gec zamana da bırakmamak lazım. Bebislerin ne zaman gelecegi belli olmaz.Benimkinin de hiçbirşeyi Yok. Yarın cinsiyet öğreneyim de yavaş yavaş indirimleri takip etmeye başlarım. Ama Esas alışverişi 7. Ayda yaparım. Zaten yaz sonu büyük indirimler olur...
Sagol canimmAynen ben de açık açık söylerim, alınan da alınsın Ne yapayım.
gözün aydın...
Kaçıncı haftadasın?Kizlar ultrason fotografini atsam.cinsiyeti anlayan arkadaslar vardi.ben kendim hicbisiy ayirt edemiyorum:))
11+2Kaçıncı haftadasın?
Benimkinin de hiçbirşeyi Yok. Yarın cinsiyet öğreneyim de yavaş yavaş indirimleri takip etmeye başlarım. Ama Esas alışverişi 7. Ayda yaparım. Zaten yaz sonu büyük indirimler olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?