2017 Aralık Anneleri

Selam kizlar bugun dktora gittim.bebegim gayet iyiydi cok sukur.ellerini bacaklarini oynatiyordu.sata gore 10+2yim ama ultrasonda 11+2 dedi doktorum.hersey yolunda dedi cok sukur.

Hayırlısı olsun cnm çok sevindim

Ben blıyorm huylarını kaynana arar su gelmk ıstıyo der nasıl olck blmıyom walla smdıden o gelıyo aklma
Bende de bole bi durum olacak eminim.
Sizde agirlayalım misafirleri dicem ben.
Valla 3 cocukla
ikisi okula gitcek
ev isi
bebek
hazirlik imkansiz yapamam.
Eskiden olsa yapmisligim cok. Ama artik gözum acıldı

ben ailelerden cok uzakta yasıyorum 40nda da annem yanımda olur dıye dusunuuyorum ve yakın arkadaşlarıı cagırıp kalabalık olmadan mevlüt okuturum dıye dusunuyorum

Ben hiçbirini yapmadım. Zaten yenidoğmuş bebeği o kadar kalabalık içine sokmayı da doğru bulmuyorum. Hem enfeksiyon riski var hem de o kalabalığı Bebek kaldıramıyor. Annem yaşadığı şehirde bizim adımıza Mevlüt okuttu çok istediği için , oğlum o kadar çok ağladı Ve bunaldı ki kalabalıkta, onca insan varken aldım çocuğu dışarı çıktım.

ben ailelerden cok uzakta yasıyorum 40nda da annem yanımda olur dıye dusunuuyorum ve yakın arkadaşlarıı cagırıp kalabalık olmadan mevlüt okuturum dıye dusunuyorum
En güzeli....Doğumdan 2 ay sonra bayramdı. Bayramda Bile büyüklere gitmedik, tel açıp kusura bakmayın Bebek henüz çok küçük kalabalığa sokmak istemiyoruz dedik. Sağolsun büyükler de anlayışla karşıladı.

Aynen ben de açık açık söylerim, alınan da alınsın Ne yapayım.
Selam kizlar bugun dktora gittim.bebegim gayet iyiydi cok sukur.ellerini bacaklarini oynatiyordu.sata gore 10+2yim ama ultrasonda 11+2 dedi doktorum.hersey yolunda dedi cok sukur.
gözün aydın...

alışverişler gaza getirdi beni yarın erken cıkacam işten bı gıdıp bakıım barıı bı corap alayım yavruma hıv bışeysı yok
bır amcası tulum almış o kdar
Benimkinin de hiçbirşeyi Yok. Yarın cinsiyet öğreneyim de yavaş yavaş indirimleri takip etmeye başlarım. Ama Esas alışverişi 7. Ayda yaparım. Zaten yaz sonu büyük indirimler olur...

Benimkinin de hiçbirşeyi Yok. Yarın cinsiyet öğreneyim de yavaş yavaş indirimleri takip etmeye başlarım. Ama Esas alışverişi 7. Ayda yaparım. Zaten yaz sonu büyük indirimler olur...
Bende oyle yapıcam. Cok gec zamana da bırakmamak lazım. Bebislerin ne zaman gelecegi belli olmaz.

Kizlar ultrason fotografini atsam.cinsiyeti anlayan arkadaslar vardi.ben kendim hicbisiy ayirt edemiyorum:))

Eklentiler

• 1496930407625.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 75
ama hep kışlık alacaz ya bız yaz ssonu yazlıklarda olmaz mı ındırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…