Hadı ekle ekleAtnn canm yakınlar sorar zatn ona gore ayarkarz bn smdı hevesten bıkc kıyafet altm nasıpse cnsıyetı ogrenelmde
Hadı ekle ekle
Baska alısverıs yapan olmadı mı ya
Ben nıyeyse duramıcam sankıben 20. haftayı beklerim.detaylı ultrason çekilip içim rahat etmeden keyifle alışveriş yapamıyorum.
Benim hala dışarıdan anlaşılmıyorSızın gobüşler ne dtmda kızlaaarrrr
Genede o kadar fena değil cnm bazısı resmen siyah beyaz beli olmayan resimlerle idare ediyor. Belli olmaz cnm doktor doktor gözümle bakıyor o daha işin ehlidir yada öylesine demiştir olabilir nasıl olsa kesin değil diye:)))ultrason cihazi kotuydu sankii. bi de 4 hafta sonra net soylerim dedi. ultrason resmine gorede kk daki kadinlar erkek dedi. kk ya daha cok inanip doktora.
Evet bı arkadaşın yazdığı gibi ovuluasyon testleri alsın tam yumurtlama gününü belirlesin ve ondan önce ilişki olmasin, yum gunu ve sonrası olsunE
Erkek için canım 4 kızı var
Benim hala dışarıdan anlaşılmıyor
ben 20. haftayı beklerim.detaylı ultrason çekilip içim rahat etmeden keyifle alışveriş yapamıyorum.
Kızlar bıde bu beşik mevlıd gbı seylere be dıyosunuz mılletı ayrı ayrı agrlayıp ugrasmaktansa tek seferde cagrp krtlnak daha mantklı gnı soncta hergn ewımz temız olmucak cockla ugrasnca hazrlık falan ayrı zor olr bnce ama kısada denk gelıyo nasıl olr blemıyorm
17. haftada söyleniyor dedi bana doktorumHanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken.tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
Kızlar bıde bu beşik mevlıd gbı seylere be dıyosunuz mılletı ayrı ayrı agrlayıp ugrasmaktansa tek seferde cagrp krtlnak daha mantklı gnı soncta hergn ewımz temız olmucak cockla ugrasnca hazrlık falan ayrı zor olr bnce ama kısada denk gelıyo nasıl olr blemıyorm
canım kış olduğu için hastalık taşıma ihtimali çok yüksek o kalabalığın, ben bu sefer kırkında kendimz aile arasında bir mevlüd okutur geçerim.bahardan önce de bebek görmeye çağırmam kimseyi. çok korkarm yenidoğanda gripten.
Ben blıyorm huylarını kaynana arar su gelmk ıstıyo der nasıl olck blmıyom walla smdıden o gelıyo aklma
ben niye emoji kullanamıyorum yaaultrason cihazi kotuydu sankii. bi de 4 hafta sonra net soylerim dedi. ultrason resmine gorede kk daki kadinlar erkek dedi. kk ya daha cok inanip doktora.
cankm mesaj yazdigin ekrankn uzerinde gulen yuz var onu tiklayip ordan seciyorsun.ben niye emoji kullanamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?