2017 Aralık Anneleri

ben 20. haftayı beklerim.detaylı ultrason çekilip içim rahat etmeden keyifle alışveriş yapamıyorum.
Ben nıyeyse duramıcam sankı
Buyuk oglumda 31 de carsıdan toplu alısverıs yapmıstım
nasıl sıkmısım dısımı dıcemde o arada bır suru battanıye yelek patık ormustum

ultrason cihazi kotuydu sankii. bi de 4 hafta sonra net soylerim dedi. ultrason resmine gorede kk daki kadinlar erkek dedi. kk ya daha cok inanip doktora .
Genede o kadar fena değil cnm bazısı resmen siyah beyaz beli olmayan resimlerle idare ediyor. Belli olmaz cnm doktor doktor gözümle bakıyor o daha işin ehlidir yada öylesine demiştir olabilir nasıl olsa kesin değil diye:)))

E
Erkek için canım 4 kızı var
Evet bı arkadaşın yazdığı gibi ovuluasyon testleri alsın tam yumurtlama gününü belirlesin ve ondan önce ilişki olmasin, yum gunu ve sonrası olsun

Kızlar bıde bu beşik mevlıd gbı seylere be dıyosunuz mılletı ayrı ayrı agrlayıp ugrasmaktansa tek seferde cagrp krtlnak daha mantklı gnı soncta hergn ewımz temız olmucak cockla ugrasnca hazrlık falan ayrı zor olr bnce ama kısada denk gelıyo nasıl olr blemıyorm

canım kış olduğu için hastalık taşıma ihtimali çok yüksek o kalabalığın, ben bu sefer kırkında kendimz aile arasında bir mevlüd okutur geçerim.bahardan önce de bebek görmeye çağırmam kimseyi. çok korkarm yenidoğanda gripten.

Hanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken.tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
17. haftada söyleniyor dedi bana doktorum

Bende kısmet olursa seneye ramazandan bir hafta önce yaparım, kış ayı dediğiniz gibi.

Canm yaparsamda uc ay falan beklerm zatnde ama benım cagrmama gerk kaşmsan gelrler kaynanamgln tarafı gelenede nasl gelme dıcem o yuzden dansum hepsı aadan cıksın dıye bızım taraf uzakta Zatn ıstedgnde gelemezde bunlar durmazkı

Ben blıyorm huylarını kaynana arar su gelmk ıstıyo der nasıl olck blmıyom walla smdıden o gelıyo aklma

Ole baey yaparsamda bı getrrm bebegı yanlarına gerı gotryrum odamıza yanlarnda bekleymem zatn

Ben blıyorm huylarını kaynana arar su gelmk ıstıyo der nasıl olck blmıyom walla smdıden o gelıyo aklma

ben söylerim valla canım, hastalık olur kimse gelmesin derim. ikinci olunca heralde gözü kara oluyor insanın kv alınır mı o kırılır mı diye düşünmüyorum. çocuklar önceliğim. sen de duruma göre önlemini alırsın korkma şimdiden. çok kalabalık olmasın bebeği kucaklarına almasınlar mesela. el yıkamadan hele asla. öpmelerine de izin verme.ben yazı asmıştım lütfen bebeğimizi öpmeyiniz diye. deli demişlerdir kesin.

Oh maşallah girmeye pek vaktim olmuyor alışverişler yapılmış bile :) bende ayrıntılı ultrasonda sonra bakıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…