2017 Aralık Anneleri

Kızlar saglık ocagına kayıt yaptrlması gerkıyoms sanırım ne zaman gtmem gerk bılen varmı
canım ben kaydımı yaptırdım
20.haftada tetanoz asısı var ondan önce yaptır sende ıstersen hemşire arayacam dedı bana aşı için
doktorun istediği tahlil olursa de gel bız yaparız dedi

canım misafir olarak gidebilrsin saglık ocagına
ben memlete gıdınce öyle yapıyorum mesela
Evet cnm buradaki hanimlarda öyle demişti ama yok doktor kabul etmedi nedense, hata ilk kan tahlilini yaptircaktik yapmadi.

gulii7 O kadar çok yazışma olmuş ki hem çalışıyorum fabrikadayım hem orayı takip edemedim. Zaten kendi cevabını kendin de vermişsin, öpüyorum gözlerinden :*

Evet cnm buradaki hanimlarda öyle demişti ama yok doktor kabul etmedi nedense, hata ilk kan tahlilini yaptircaktik yapmadi.
gıcıkmış doktor ama öyle bı hakkı yok
bı de ıkametgahın aynı mahalle bıle olmasa ıstedgın yere gıdıp aıle hekımını secebılırsın
ben ıs yerıme yakın sectım eve uzak mesela

canım ben kaydımı yaptırdım
20.haftada tetanoz asısı var ondan önce yaptır sende ıstersen hemşire arayacam dedı bana aşı için
doktorun istediği tahlil olursa de gel bız yaparız dedi
sağlık ocagına kayıt yaptırayım dıye arıorum amma acan olmuo hem ben tetanoz yaptırmıcam bu kuzucum da da.
o kadar kotu kosullarda mı dogum yapıoruz.

Nerede çalışıyorsun ki?

gulii7 O kadar çok yazışma olmuş ki hem çalışıyorum fabrikadayım hem orayı takip edemedim. Zaten kendi cevabını kendin de vermişsin, öpüyorum gözlerinden :*
:)) bende seni öpüyorum

Evet kadın hiç cana yakın değildi sanki onu oraya zorla koymuşlar gibi :)) hmm Hiç bilmiyorum canım bu konuları, ikametgah diye tutturdu durdu :))

ben kocaya babalar gununde sefer tası alcam
Ay heheh deli hiç güleceğim yoktu çok yaşa emi

Bende bunu söyleyecektim benim dr dedi ki kim tetanos oluyor bu zamanda Allah aşkına birde kol ağrısı yapıyor diyoe ne gerek.

benım dr um da oyle demıstı ilk hamılelıgımde. cok sukur ki olmamısım bebek beynının en gelıstıgı evrede.

hem zamanında bıze 2 tetanoz asısı 5 yıl 3 ü 10 yıl 4. ömür boyu gıbı laflar etmıslerdı. nerde kalıo o zaman o kadar oldugumuz aşı.

tek doktor mu var saglık ocagında

Ikili kan testi ivin kan verdim 19 uzda cikicakmis baya gun verdiler. Ense kalinligi 1.1 cikti normalmi aceba doktor birsey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…