2017 Aralık Anneleri

güzel cnm
hayırlı olsun öncelikle
Allah kucagına almayı da nasip etsin inşallah
Sagol canim darısı da isteyen herkese olsun insallah
D

Değer gayet iyi çıkmış bende cuma günü öğrendim kanda 124 çıktı.. İnşallah güzel şekilde artar hepimizin
Amin canim insallah. Bana doktor kac haftalik oldugunu da soylemedi.

Sagol canim darısı da isteyen herkese olsun insallah

Amin canim insallah. Bana doktor kac haftalik oldugunu da soylemedi.
cnm bnm doktor da keseyı görunce söyledı haftasını
kese ıcın de 2bının ustune cıkmalıymış deger
haftaya kalp atısını duyacagız ınsallah

cnm bnm doktor da keseyı görunce söyledı haftasını
kese ıcın de 2bının ustune cıkmalıymış deger
haftaya kalp atısını duyacagız ınsallah
Anladim.canim insallah saglikli hayirli bebeklerimiz olur insallah.

belki ikizdir.. Cogul gebeliklerde olurmus bu durum..

Gun icinde baya bi yoruldum. Suanda sag kasikta nasil bi agri sizi zonkluyo sanki kalp atar gibi.. İlk hamileligimdede ileri aylarda yorulunca yada gun sonunda olurdu bole.. Heyecanlandim.. Sat 15 mart.

Birset olmaz canm ben ilk hamileligimde kokorec yemistim cok sukur kizim saglikli. Allahin izniyle birsey olmaz

Gun icinde baya bi yoruldum. Suanda sag kasikta nasil bi agri sizi zonkluyo sanki kalp atar gibi.. İlk hamileligimdede ileri aylarda yorulunca yada gun sonunda olurdu bole.. Heyecanlandim.. Sat 15 mart.
Kan da yada idrarda cikar varsa.

Benim hamileliklerimin ilk aylari oyle oluyor genelde insallah hayirlisiyla benis vardir

kızlar bugun doktora regl gibi agrım olduğunu söyledim normal olduğunu rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi

Merabalar saglikli ilerlerse ayni zamanlar dogum yapcaz glb.ilk beta degerinizi ogrene lrmym.bn henuz dr a gitmedm de betaya baktirdm

ben ilk baktırdığımda 22 mart megatif çıktı, 3 nisanda 106 çıktı, doktor ben şubatta da adet olmadığım için zamanına göre düşük dedi, Ertesi gün 148 oldu, 6 nisanda 445, 7 nisanda 799, 8 nisanda da 1523 oldu ve o gün keseyi de gördük. Ben şubatta değil martta hamile kaldığım için değerlerim sonradan yükselmeye başladı. Sizin nasıl değerleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…