Değer gayet iyi çıkmış bende cuma günü öğrendim kanda 124 çıktı.. İnşallah güzel şekilde artar hepimizinSelamlar kizlar. Bugün cok şükür kan tahlili ile hamile oldugumu onayladim. Degerim 112.8 cikti.yumurtlamadan itibaren 15. Gun bugün. Sizce degerim nasil?
Sagol canim darısı da isteyen herkese olsun insallahgüzel cnm
hayırlı olsun öncelikle
Allah kucagına almayı da nasip etsin inşallah
Amin canim insallah. Bana doktor kac haftalik oldugunu da soylemedi.D
Değer gayet iyi çıkmış bende cuma günü öğrendim kanda 124 çıktı.. İnşallah güzel şekilde artar hepimizin
cnm bnm doktor da keseyı görunce söyledı haftasınıSagol canim darısı da isteyen herkese olsun insallah
Amin canim insallah. Bana doktor kac haftalik oldugunu da soylemedi.
Anladim.canim insallah saglikli hayirli bebeklerimiz olur insallah.cnm bnm doktor da keseyı görunce söyledı haftasını
kese ıcın de 2bının ustune cıkmalıymış deger
haftaya kalp atısını duyacagız ınsallah
belki ikizdir.. Cogul gebeliklerde olurmus bu durum..benim sizlere sormak istediğim birşey var. Ben hamile olduğumu 3 nisanda öğrendim ve beta hcg 106 idi, sürekli ölçtürdüm hızla arttı ve dün 1523 oldu. 5 günde 15 kat artmış oldu. sizlerin de böyle mi? benim her gün 2 katına çıkıyor, doktor iyi artıyor dedi ama bilemedim
Insallah canim idrar testi yaptin miKzlar bende kan verdim bende adaym aralk annesine ysrn ckcak sonc ins yuksek ckar soncm kzlar
Cnm adetim 4.gun gecikti buguble birlkte 4 gunoldu olmadm ilk idrrla degl ama snra test yaptm bole belirsiz hayalet cizgi vardi kan verdim iste cnm bakslm yarn sonclar ckcak:))Insallah canim idrar testi yaptin mi
Insalalh olumlu sonuc alirsin canim :)Cn
Cnm adetim 4.gun gecikti buguble birlkte 4 gunoldu olmadm ilk idrrla degl ama snra test yaptm bole belirsiz hayalet cizgi vardi kan verdim iste cnm bakslm yarn sonclar ckcak:))
İns dua edin nolur hamilelerin dualrı kabul olurmusInsalalh olumlu sonuc alirsin canim :)
Insallah guzel bir degerle sonuc alirsin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aminn.İns dua edin nolur hamilelerin dualrı kabul olurmus
Amin cnm ins:)Insallah guzel bir degerle sonuc alirsin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aminn.
Birset olmaz canm ben ilk hamileligimde kokorec yemistim cok sukur kizim saglikli. Allahin izniyle birsey olmazGünaydın kızlar. 5 haftalık hamileyim. Dün zararlarını bilmeden 6. 7 tane midye ve yarım kokoreç yedim. Dünden beri ağlamamak için zor tutuyorum kendimi zararlarını öğrendikten sonra. Nolur bişey olmaz diyin bunu yaşayıp bebişi sağlıklı olan yok mu
Kan da yada idrarda cikar varsa.Gun icinde baya bi yoruldum. Suanda sag kasikta nasil bi agri sizi zonkluyo sanki kalp atar gibi.. İlk hamileligimdede ileri aylarda yorulunca yada gun sonunda olurdu bole.. Heyecanlandim.. Sat 15 mart.
Benim hamileliklerimin ilk aylari oyle oluyor genelde insallah hayirlisiyla benis vardirGun icinde baya bi yoruldum. Suanda sag kasikta nasil bi agri sizi zonkluyo sanki kalp atar gibi.. İlk hamileligimdede ileri aylarda yorulunca yada gun sonunda olurdu bole.. Heyecanlandim.. Sat 15 mart.
Merabalar saglikli ilerlerse ayni zamanlar dogum yapcaz glb.ilk beta degerinizi ogrene lrmym.bn henuz dr a gitmedm de betaya baktirdmailede de hiç yok ama ay öylemi ki ya :)
Merabalar saglikli ilerlerse ayni zamanlar dogum yapcaz glb.ilk beta degerinizi ogrene lrmym.bn henuz dr a gitmedm de betaya baktirdm