- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 35
Tesekkur ederm canim :) yani surekli olmuyor arada ozellikle heycanlaninca ve sinirlenince sanci giriyor dun ara ara oluyodu boyle sonuncusu biraz uzun surdu terledim bir anda skintidan.senin oluyomu boyleEvet normal cnm telaşlanmatabiki agrin çok feci yataklardan kaldiramiyacak kadar agirirsa o zaman sorun olabilir ve bı doktora gorunmen gerekebilir. Gaz sıkışmasıda normal ben bı ara gazman diye dolaniyodum evin icinde
Teşekkür ederim canım benim inşallah allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı vr sağlıklı güzel bir hamilelik yaşatsın inşallah bu güzel günlerde üç aylarda böyle haber almak çok mutluluk veriyo insana inşallah hakkını veririz üç ayların hamile olarak sen de buraya pozitif haberini yazmak nasip olur inşallah bi kaç güneAynen beklemek daha mantıklı canım hayırlısı olur insallah sana da guzel sağlıklı doğumlar dilerim ben ilkinde bır hafta beklemiştim tam
Cnm göğüs ucu özellikle cok acıyor benimKızlar sizin de göğüs ağrısı ve büyümesi varmı iki gündür çok ağrı var el değmiyor yatarken bile rahatsız ediyor sizde durumlar nasıl
Amin inşallah senınn ilk bebek miTeşekkür ederim canım benim inşallah allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı vr sağlıklı güzel bir hamilelik yaşatsın inşallah bu güzel günlerde üç aylarda böyle haber almak çok mutluluk veriyo insana inşallah hakkını veririz üç ayların hamile olarak sen de buraya pozitif haberini yazmak nasip olur inşallah bi kaç güne
Yok canım ikinci beş yıl aradan sonraAmin inşallah senınn ilk bebek mi
Benim uç değil sadece genel olarak şişlik ve sertlik var çok ağrı yapıyoCnm göğüs ucu özellikle cok acıyor benim
Büyümrde var aynen
İki gündür sabahları içim almıyor Bişi mutfağa girince kötü oluyorum ya
Canım üzülme nolur, bak kendimden örnek verim bende geçen ay aynı şeyi yaşadım. İlk gebeligimde kimyasal gebelik geçirdim, çok sevinip birden yere cakildik gibi birşey oldu. Ama çok şükür Rabbim bu ay tekrar nasip etti. Herşey bizim icingulii7 3 martta son adet tarihimdi.. ilk gebeliğim ve çok üzgünüm
Rica ederim, Evet ilk haftalarda daha çok oluyordu sanki şimdi azaldı gibiTesekkur ederm canim :) yani surekli olmuyor arada ozellikle heycanlaninca ve sinirlenince sanci giriyor dun ara ara oluyodu boyle sonuncusu biraz uzun surdu terledim bir anda skintidan.senin oluyomu boyle
Genelinde de agrı var ikisi birden yaniBenim uç değil sadece genel olarak şişlik ve sertlik var çok ağrı yapıyo
Düsük tehlikesi mi var canım?Kızlar proluton depot yaptıran var mı aranızda
II ne guzel ne mutlu sanaYok canım ikinci beş yıl aradan sonra
Cnm ilki düşük oldu bnmDüsük tehlikesi mi var canım?
Aa:))) gecen sene aynı tarihte gebe olduğunu ogrendin ozaman? Rabbim şimdiden kolaylığını versin insAllah. Abimle benim aramdada nerdeyse bı sene yok, annem sizin gibi bana gebe kalmış:)) abimle ikiz gibi büyüdük diyebilirim. Tabi kolaylıkları ile birlikte zorluklarıda var.31 Aralikta dogum yaptim. Ve simdide 3 gün gecikmem oldu. Yarin sabah test yapcam inşaellah. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize.
Selamlar kizlar. Bugün cok şükür kan tahlili ile hamile oldugumu onayladim. Degerim 112.8 cikti.yumurtlamadan itibaren 15. Gun bugün. Sizce degerim nasil?
güzel cnmSelamlar kizlar. Bugün cok şükür kan tahlili ile hamile oldugumu onayladim. Degerim 112.8 cikti.yumurtlamadan itibaren 15. Gun bugün. Sizce degerim nasil?