- 11 Kasım 2016
- 358
- 137
Bende gunde 2 kuru incir, en az 2 lt su, 1 su bardagi havuc suyu, sut, sebze, meyve ve et tavuk balik seceneklerinden biri. Yumurta haslayip ise goturemiyorum serviste cok kotu kokar millete ayip olur diye :)Ayy bncede süper bir konuya değindin cnm
Sabah yumurta yıyorum gündüz ceviz üzüm akşam süt rutine eklediklerim bunlar oldu bnm
Çay kahve kola bıraktım bir de hazır gıda yememeye çalışıyorum yoğurdumu kendin yapıyırum mesela
hayırlı olsun canım :) benim dün 1294 civarıydı. bakalım yarın ne çıkacak :)Kızlar mayis hazıran annesiydim. Yani bebeğim 31 mayis doğumlu.
Bugün öğrendim aralık annesi olacakmsiim. Ben de buradyim. Kan degerim 1342 çıktı . Allah saglikla kucağımıza almak nasip etsin
Benım de kızım duru olacaktı esim koydurmadı duygu oldu bende ikincisine koyarım derim hepEvet canım duru mira
Aynen ilk 3 ay onemli sadece duzenli kullandigim folik asit ona onceden baslamistim bakalim insallah onumuzdeki haftalarda dinlenme firsati gecer elime belki yarin gidecegimiz yerde dr a giderim cunku onemli kesenin gorunmesiCanim benim kötü düşünme iyi düşün iyi olsunilk haftalar hormonlarinda etkisiyle yorgunlukla başa çıkmak zor elbette allah yardimcin olsun elinden geldigince kendini yipratmamaya çalış cnm ilk 13 haftayi atlatana kadar en azindan
Canım simidiki bebeğin kaç aylık . Benim ki 10 aylık.Merhaba kizlar benim ikinci bebegim ve bebegimi ogrendigim ilk gunden beri o kadar yogunum ki yazik uzuluyorum resmen surekli ayaktayim isler ustuste geldi ne beslenmeme dikkat ediyorum ne farkli seylere ctesi randevu aldim acil yola git gel yapmamiz lazim o da kaldi ben ne zaman dinlencem diye bekliyorum resmen ayrica dis gebelik filandir diye de korkuyorum Allah korusun
Henüz bi doktorum yok. 2 hafta falan sonra giderim heralde . Ama insan meral edio yahu kese neyinhayırlı olsun canım :) benim dün 1294 civarıydı. bakalım yarın ne çıkacak :)
senin doktor randevun ne zaman?
Kızlar mayis hazıran annesiydim. Yani bebeğim 31 mayis doğumlu.
Bugün öğrendim aralık annesi olacakmsiim. Ben de buradyim. Kan degerim 1342 çıktı . Allah saglikla kucağımıza almak nasip etsin
Henüz bi doktorum yok. 2 hafta falan sonra giderim heralde . Ama insan meral edio yahu kese neyin[/QUOTE
kilolar verdin gerı hemen hamile mı oldun ne
Benimki 3 yasinda tam canim aynen 2017nin son bebeklerinden olcaklar hayirlisiylaCanım simidiki bebeğin kaç aylık . Benim ki 10 aylık.son postayız kız. . Aralık annesi olmak varmış nasipte
Aa sen kan testi de yaptirmisin bu arada hayirli olsun tekrar oyun arkadssi olarak buyurler guzel olurKızlar mayis hazıran annesiydim. Yani bebeğim 31 mayis doğumlu.
Adetten önce yapmıştım Bi defa sonra kanda baktırıp ultrasonda görünce Bi daha yapmadım yaniKizlar siz hic gebelik testi yaptiniz mi bu aralar ben adetten once ogrenmistim gebeligi gec dollenme de degil ama bugun sabah ilk idrarla yaptigim testte c cizgisi t cizgisi ile denk degil adetim geceli 1 hafta oldu
Daha acik renkte olmasi korkuttu bi hafta gecince ikisi ayni koyulukta olmali sankuAdetten önce yapmıştım Bi defa sonra kanda baktırıp ultrasonda görünce Bi daha yapmadım yani
Doktora gittiysen takma teste kafayı bnceDaha acik renkte olmasi korkuttu bi hafta gecince ikisi ayni koyulukta olmali sanku
yaa ne güzel inşallah bakalım gelsin durucukBenım de kızım duru olacaktı esim koydurmadı duygu oldu bende ikincisine koyarım derim hep
evet cnm fırsat yaratabilirsen mutlaka git bencede , keseyi görmek bile modunu değiştirebilir moral olur hem , allah yardımcınız olsunAynen ilk 3 ay onemli sadece duzenli kullandigim folik asit ona onceden baslamistim bakalim insallah onumuzdeki haftalarda dinlenme firsati gecer elime belki yarin gidecegimiz yerde dr a giderim cunku onemli kesenin gorunmesi
Kese gozukmeyebilr. Canım çok güzel yukselmis. Sağlıkla al kucağına . HoşgeldinKızlaaaar. Sat 4 mart. 30 martta beta hcg 38.78 2 nisanda 282.1 çıktı 6 nisanda da 1075.19 çıktı. Sizce yükseliş güzel mi? Yarın ilk doktor kontrolümüz var kese bebek falan görünür mü çok heyecanlıyım. Sürekli sizlerle konuşup heyecanımı paylaşmak istiyoruumm.az bilgilendirin beni güzel kızçeler
Of of keşke gözükse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza canım eksik olma.Kese gozukmeyebilr. Canım çok güzel yukselmis. Sağlıkla al kucağına . Hoşgeldin