Gozukecegı hafta gitsen . 7 8 garanti olurdu . Yanlış hatirlamiosam öyleydiOf of keşke gözükse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza canım eksik olma.
Arkadaşım adeti yaklaşık 1 hafta geçtikten sonra görmüştü keseyi ama. Bir umut gideyim belki gösterir keseyi. Sabırsızım ben çok fazlaGozukecegı hafta gitsen . 7 8 garanti olurdu . Yanlış hatirlamiosam öyleydi
Ilk bebek sanırım .Arkadaşım adeti yaklaşık 1 hafta geçtikten sonra görmüştü keseyi ama. Bir umut gideyim belki gösterir keseyi. Sabırsızım ben çok fazla
Cnm ptsi bnm hcg 1919du doktor Çarşamba gel keseyi görelim kese için 2binin üstüne çıkmalı dedi ve Çarşamba gördük gerçektenKızlaaaar. Sat 4 mart. 30 martta beta hcg 38.78 2 nisanda 282.1 çıktı 6 nisanda da 1075.19 çıktı. Sizce yükseliş güzel mi? Yarın ilk doktor kontrolümüz var kese bebek falan görünür mü çok heyecanlıyım. Sürekli sizlerle konuşup heyecanımı paylaşmak istiyoruumm.az bilgilendirin beni güzel kızçeler
Aynen bana da öyle demişti doktorum.Cnm ptsi bnm hcg 1919du doktor Çarşamba gel keseyi görelim kese için 2binin üstüne çıkmalı dedi ve Çarşamba gördük gerçekten
Yarın değil belki ama iki gün sonra keseyi görürsün bnce
Evet canım ilk gebelikIlk bebek sanırım .cok yıpratma kendin ı dicem de öyle oluo insan. görürsün belki de
Ay hadi yaCnm ptsi bnm hcg 1919du doktor Çarşamba gel keseyi görelim kese için 2binin üstüne çıkmalı dedi ve Çarşamba gördük gerçekten
Yarın değil belki ama iki gün sonra keseyi görürsün bnce
haber ver mutlaka :)Ev
Evet canım ilk gebeliko yüzden heyecan dorukta. Bakalım inşallah görürüz yarın sabah öğreneceğiz herşeyi
Kac senelik evlisin. Calisiomusun yaş kaç. .Ay biz tanışalım ya. Bi liste neyin yapan olsa...Ev
Evet canım ilk gebeliko yüzden heyecan dorukta. Bakalım inşallah görürüz yarın sabah öğreneceğiz herşeyi
Dr gitmedim yarin randevu aldim gidicem insDoktora gittiysen takma teste kafayı bnce
Tamam canım benim vereceğim. :)haber ver mutlaka :)
Ay evet tanışalım. Mayıs 30 da 2 yıl olcak inşallah canım. Ama dün tanışma yıldönümümüzdü ve 10 sene oldu. :) çalışıyordum fakat ocak ayında ayrıldım. Ocaktan beri ev hanımıyım. İstanbulda yaşıyoruz. Adım Rüya 25 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruö. :) Sende anlat biraz kendini :)Kac senelik evlisin. Calisiomusun yaş kaç. .Ay biz tanışalım ya. Bi liste neyin yapan olsa...
Vajinal düşük tehlikesi yaparms degmez riske az sık dişini kizzzzAy hadi yavajinal ultrasonda görülebiliyomuş acaba yaptırsam mı diye düşünüyorum. Zararlımıdır değilmidir bilmiyorum.
Aaa hadi ya tamam o zaman yaptırmaaam.Vajinal düşük tehlikesi yaparms degmez riske az sık dişini kizzzz
Ben hazıran annesiydm. 31 mayis ta geldi küzüm. Ben voronesAy evet tanışalım. Mayıs 30 da 2 yıl olcak inşallah canım. Ama dün tanışma yıldönümümüzdü ve 10 sene oldu. :) çalışıyordum fakat ocak ayında ayrıldım. Ocaktan beri ev hanımıyım. İstanbulda yaşıyoruz. Adım Rüya 25 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruö. :) Sende anlat biraz kendini :)
Katılıyorum sana bu kadar birbirimize destek oluyoruz ama birbirimizin hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. İlk evladın hayırlı evlat olsun 2. Sinide sağlıkla kucağına al inşallah canım.Ben hazıran annesiydm. 31 mayis ta geldi küzüm. Ben vorones
Yaş 31 öğretmenim bitlis te yasiorum. Felsefe grbu öğretmeniyim. Çalışıyorum . Oglusum 10 aylık . 2 çocuk olacak nasipse.
Istedigim bi bebek. kilo 58.9 kilo boy 163
Hayırlı bi gebelik diliyorum . Gelen tanitsa kendini böyle süper olur
PTsini bekle cnm görürsün inşallah:)Aynen bana da öyle demişti doktorum.
Geçen hafta konuştuğumuzda 500 civarındaydı, hesaplama yaptı 1 hafta sonra gel dedi. Bugünkü değerim 1929,5 ve pazartesi gününe kadar da sanırım 4000'leri bulur Allah nasip ederseveeee minnoşu görürüz inşallah
Bnmde ilk gebelikEv
Düşüğe neden olur yaptırma cnm sakınAy hadi yavajinal ultrasonda görülebiliyomuş acaba yaptırsam mı diye düşünüyorum. Zararlımıdır değilmidir bilmiyorum.
Yarın daha netleşir cnm bakma evdeki teste senDr gitmedim yarin randevu aldim gidicem ins
Bu ay yok gibi sanki Öyle hissediyorum belirti yok onu geçtim adet belirtisi de yokyaa ne güzel inşallah bakalım gelsin durucuk