2017 Aralık Anneleri

Ben uyandirmadan biberonu ağzına veriyorum canim uyanır diye gece altını bile degistirmiyorum bizim de kilo alımı az maalesef ben gece gündüz 2 saate bir mama veriyordum ona rağmen kilo mu alımı az gelecek ay ek.gıdaya baslayacaz şimdi hiç almiyor biberonu

Evet canim.Teyzem istahsz oldugunda hep yap der ama ben cesaret edemiyorum.Basparmaginla bebegin damagini kaldryrsun.Damagi dustugunde kaka rengi de degsk oluyrmus diye duydum
Hangi renk olur ki canim teyzene biliyor muudur bizim sanki aynı gibi koyu sarı

Hangi renk olur ki canim teyzene biliyor muudur bizim sanki aynı gibi koyu sarı
kuzum bebegin ust damagi varya parmağını yika orayi yukarı dogru 3 sefer arka arkaya kaldir agzin içindeki ust kisimdaki bosluk arkadaşların dedigi gibi damagida dusmus olabilir kafasına bastirmaylada damak duser benim kizin her banyo sonrasi kaldiririm damagini.

Konagini taramistim geçen pazar kafasına çok bastirmamaya çalıştım ama insan olur mu ki tamam kuzum bugün banyo y aptiracam banyodan sonra yapayim

Gece emziriyorum artık ben de. Gündüz çok az uyuduğu için gece uyanmıyordu kızım, kilo alımının azlığını ona bağladılar. Bana da lactamil içmemi önerdi doktor sütün besleyiciliği artsın diye. Bu ay da az olursa biz de ek gıdaya başlıcaz. Çok üzülüyorum ben de

Kuzum bu üst damak dis çıkartacağı yeri kaldıracak dimi boslugu kaldirmayacam

Bende çok.üzülüyorum ek gıda için ama.diyorum zaten anne sutu almiyor mama alıyor mama da sanki evde hazırlayacağım ek gıdadan sağlıklı mi değil evde en azından özenle hijyen koşulları içinde hazirlarim bebisin kilosu kac ki

Küçük BEYin uyku kaçmış hem de bu saatte brnm de çok uykum var, sürekli gece uyanıyr kesintisiz 5 saaat uyumuyrz ne zamn düzene girer

5100 gramdı 3 aylık kontrolünde, geceleri uyanmıyordu, 15 gün boyunca uyandırdım 5340 olmuş. Doktor da az dedi, 15 gün daha deneyelim dedi. Sütüm azaldı sanırım, gündüz doğru düzgün emmiyor İdrar tahlili ve ultrason yapıldı bir şey çıkmadı. Dediğin gibi sağlıkları iyi olsun da, ek gıdaya erken geçelim, belki daha iyi gelişirler.

Benim kizimda 5200 dü canim 3 aylık kontrolde geçen gün domyora götürdüm 5300 olmuş 37 gündür gece beslememe rağmen 500 gram.almış bir ayda 400 gram almis bir haftada 100 gram.alıyor ben şimdi bile başlamaya razıyım artık biberonu almiyor gece ne içerse o gündüz zorla mama veriyorum zorladigim içinde geri kusuyor

Kızlar sizin bu Dr lar uzayda mı yaşıyor ya ben anlamıyorum benim kızım da 3. ay kontrolünde 5.5 kg dı sağlık ocağında..5gün sonra öksürüğü için Dr a gittik orda da 5.5 çıktı Dr hiçbişey demedi..2800 doğdu..

Mamasını yemediği için senin kıza az almış diyebilir ama benim kız da kilosu az yani..sonuçta yavaşladılar artık mama da yese anne sütü de alsa bence 1 kg alan bebek çok yoktur..

Konagini taramistim geçen pazar kafasına çok bastirmamaya çalıştım ama insan olur mu ki tamam kuzum bugün banyo y aptiracam banyodan sonra yapayim
evet o zamn belki farkinda olmadan bastirmissindir onun hassasiyetiyle bizimki bir olmuyo canm kaldır duzelir insallh tabi eger sorun oysa.

Mamasını yemediği için senin kıza az almış diyebilir ama benim kız da kilosu az yani..sonuçta yavaşladılar artık mama da yese anne sütü de alsa bence 1 kg alan bebek çok yoktur..
aynen oyle benim kizim bu ay 800 gram almisti azaldi kilo alimlari canm gecen aylarda 1 yada 1 250 alirdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…