4.ayın ozelligi de buymus canım.Emerken cok cabuk dikkatleri dagiliyrmus.Seninki memede uyudugunda hemen yatryr musun?Ben dun hemen ytrmayi denedim.2 dakika sonra mızlayarak uyandi.Bi kaldrdim,gaz cıkti.Dogal bı refleks o cnm yapck bsey yok ysnnda olcz dıkkat etcez.. benmkı fena taktı tvye yada emzrrken arkada bırı olrsa gorrse yada sesını duyarsa donup donup bakmaya calısıyo sessz sakın bı ortmda emzrmem lazım hergn yenı huy cıkıyo
yok bizde hic pamukcuk olmadi cok şükür.o hic anlamaz ki :)) beklicz bakalm ne zaman cikarsao kdar ugrastim disin gorundugu goruntuyu alamadim damagina dokundurtmuyor:)kiz pamukcuk olmasin dis bi tane çıkar ilkin o cikan yer beyazlaşır kizarir hatta esin ne diyo
iyi baka baka uyuyosa.ben dogdugndan beri hep dizlerimde uyuturum annem de ayagina alistrms iki turlude uyuyo hatta uykusu geldgnde agliyo artk yatmak istiyo o konuda rahatim ama uykusu hafif isteAz once ana kucagina koydum.Oyuncak astim.Baka baka uyudu.Her zmn bir olmuyr ama.Agladgnda kiyamiyorum iste canım ama sabretmem lazim
aynen ya birakmadi zilli:)Bnde bakamıyorm dilini cıkarıyo hemen :)
Canım ben sınıf öğretmeniyim kamuda calsıyorum zaten öğlenden aksama kadar sınıf öğretmeni olduğum için de süt izni ni kullanamıyorum malesef o kanun bizde işlemiyor canımBende ücretsiz izin alamadım ama yeni Bi yasa çıktı haftalık çalışma saatinin yarısı kadar çalışıyorsun, İşkur 800 850 civarı Bi ödeme yapıyor, maaşının yarısını da şirket ödüyor. Belki haberin vardır bilemiyorum ben o hakkımı kullanıyorum 2 buçuk gün çalışıyorum şimdi. Ama tabi ilk çocukta bu haktan sadece 2 ay yararlanabiliyorsun. Çocuk 3 yasına gelene kadar yine yarı zamanlı çalışabilirsin fakat yarım maaş
Allah a şükür canimbizede ayni seyi demişti dr mz.kotu bisey cikmamis ya buna da şükür
Duymadım neymiş oKızlar damak düşmesi diye birşey duydunuz mu
Canimmm maşallah çok erken çıkarmış.bence bir danış istersen doktora hiç 3 ay 1 haftada dış ciaran görmedim cevremde.neden bu akdar erken çıkarmış doy3 bir sor istersen.bizimki de 4 ay bitti :) hala dış falan yok.ama aşırı bir salya huzurszuljk ve elini sürekli ağzına sokuyor somurjyor. Dış etleri kaşınıyor diye düşünüyorum.cikmasi 5 ayı bulur diye tahmin ediyorumm3 ay 1 hafta:)
Canım hala biberon almıyor çeteden damağı düşmüştür onun için diyorlar ben çift bez kullandığım için hem bez izi hemde pisik oluyordu hametan, hamazinc ,beponthol denedik geçirmedi en son sucodrem aldık bez izini de p isigi de geçirdi benşimdi her alt değiştirme sürüyorumKızlar gunlerim o kadar yoğun ki.ev çocuk şımdı pazartesi okula başlıyorum.1.siniflari alıyorum:) ayy hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum.baya uğraşmam gerekecek.cunku ücretli öğretmen maalesef pek bişey verememiş çocuklara.neyse artık apzartesiden itibaren koşuşturma başlıyor :) bakıcı ayarlandı.temizlik için anla ayarlandı...hersey şuan yolunda gidiyor çok şükür.
G Gulum80 canimm nasıl oldunuz çok geçmiş olsun.
Koala anneden haber var mi kızlar?
Bu arafa pişik için koala anne bir krem öneriyordu neydi ??? Acil yazar misinioğlum pişik olmuss
Canım benim kızım biranda b iberonu bıraktıemmiyor bir haftadır dün doktora gittik sorun yok tahliller temiz komşuları damak.düşmesi olabilir ddi b iberonu almak istemiyor veriyoruz biberonuağlamaya başlıyor ağzından hep mamayi akitiyorDuymadım neymiş o
Kızlar damak düşmesi diye birşey duydunuz mu
Hiii çok değişikCanım benim kızım biranda b iberonu bıraktıemmiyor bir haftadır dün doktora gittik sorun yok tahliller temiz komşuları damak.düşmesi olabilir ddi b iberonu almak istemiyor veriyoruz biberonuağlamaya başlıyor ağzından hep mamayi akitiyor
Bizde sudocrem kullanıyoruz ama pişik olmuş ilk defa oldu zaten.bende hamedan sürdüm şimdi inşallah geçer.islak mendil kullanmicam bir süre pamuk ıslatıp temizlicemCanım hala biberon almıyor çeteden damağı düşmüştür onun için diyorlar ben çift bez kullandığım için hem bez izi hemde pisik oluyordu hametan, hamazinc ,beponthol denedik geçirmedi en son sucodrem aldık bez izini de p isigi de geçirdi benşimdi her alt değiştirme sürüyorum
Evet canim benimkide öyle ses çıkarıyor herkes ondan da b iberonu almayabilir dediDuydum gecen arkadas dedı.. emeeken yada mama ıcerken nık nık dıye ses cıkarıyoya bazen ben hırslı emıyod dıyorm ona kana kana su ıcer gnı o damak dusmesı oluyoms ama sıkntılı bı durum dehlms sanırım olrms her bebekte
Ne yapacagimi şaşırdım canim mama değiştirdik aptamil aldik yine ayni acaba baska bir mama daha mi alsam ki 1 haftadir gunduzleri almiyor biberonu uykusunda geceleri veriyorum mamayiHiii çok değişik
Hametan da iyi canimBizde sudocrem kullanıyoruz ama pişik olmuş ilk defa oldu zaten.bende hamedan sürdüm şimdi inşallah geçer.islak mendil kullanmicam bir süre pamuk ıslatıp temizlicem