- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Evet canim benimkide öyle ses çıkarıyor herkes ondan da b iberonu almayabilir dedi
Blmıuorm cnm walla net bısey yok bebslerle ılgılı hepsı kendıne has ve bı haftası bı haftasını ttmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim benimkide öyle ses çıkarıyor herkes ondan da b iberonu almayabilir dedi
Kuzummm bilmiyorum biberonu degistirsen biberon ne ?Ne yapacagimi şaşırdım canim mama değiştirdik aptamil aldik yine ayni acaba baska bir mama daha mi alsam ki 1 haftadir gunduzleri almiyor biberonu uykusunda geceleri veriyorum mamayi
farkli biberon dene varsa elinde canim belki ucundan dolayi emmiydr.gerci avent anne memesinden ilham alinark yapilms ama belki ona yaramamstrNe yapacagimi şaşırdım canim mama değiştirdik aptamil aldik yine ayni acaba baska bir mama daha mi alsam ki 1 haftadir gunduzleri almiyor biberonu uykusunda geceleri veriyorum mamayi
Sizinle aynı sorunları yaşadığımız için benim deneyimledigim şeyleri paylaşmak istedim.Aptamil,sma, similac, Golden coat,humana, aptamil,herobaby,hipp ve evolvia aldım. Aynı gün hem de çünkü kilo kaybetmişti. Hepsine aynı muameleyi yaptı yani yine uyur uyanık arası icirebildim. Şu an sırayla bitene kadar onları iciriyorum. Dün evolvia bitti bugün golden coat veriyorum.yine uyanikken iciremiyorum. Avent biberon kullanıyorum ama mamalari aldığım gün hem Dr Brown hem de chicco kauçuk uçlu biberon aldım. Belki biberondandir diye ama hepsi köşede bekliyor yine avent le içiyor. 4 aylik olunca kaşık mamasına basliycam. Böyle çok zor çünkü dediğim gibi çalışıyorum. Hipp 'in 4 aydan itibaren kullanılan mamalari var.bi de 1 haftadır geceleri her saat başı kalkıyor. Emzirip uyutuyorum ama zorla.önceden kendi kendine uyurdu emip ama şimdi kalkmak istiyor ve zorlanmaya başladım. Sizlerde de var mı böyle bir durum ve neden olduğunu düşünüyorsunuz?Ne yapacagimi şaşırdım canim mama değiştirdik aptamil aldik yine ayni acaba baska bir mama daha mi alsam ki 1 haftadir gunduzleri almiyor biberonu uykusunda geceleri veriyorum mamayi
rabbim şifa versin belki maması alerji falan yapmıştır . İnş tez zamanda geçer .Tamam kuzum bugün bir 3 saate bir vermeyi deneyim baktım olmuyor yarın doktara .götürüm
Yok sadece mamayla besleniyor acaba bir sorun mi vardır ki
canm bizimkinin salyalari cok var doktora bile sordum normal dedi ama cok akiyo distenmis senin oglan dis cikariyosa herhyok bizde hic pamukcuk olmadi cok şükür.o hic anlamaz ki :)) beklicz bakalm ne zaman cikarsa
gittigimde soracam bede ayni oyle düşünüyorum canm birde daha tam paylamadi ama damagin altinda gorunuyo 10 gune felan patlar .ama cok erken gercekyen oglum 9 aylıktı bu cok erken dedigin gibi.Canimmm maşallah çok erken çıkarmış.bence bir danış istersen doktora hiç 3 ay 1 haftada dış ciaran görmedim cevremde.neden bu akdar erken çıkarmış doy3 bir sor istersen.bizimki de 4 ay bitti :) hala dış falan yok.ama aşırı bir salya huzurszuljk ve elini sürekli ağzına sokuyor somurjyor. Dış etleri kaşınıyor diye düşünüyorum.cikmasi 5 ayı bulur diye tahmin ediyorumm
Evet canim.Teyzem istahsz oldugunda hep yap der ama ben cesaret edemiyorum.Basparmaginla bebegin damagini kaldryrsun.Damagi dustugunde kaka rengi de degsk oluyrmus diye duydumKızlar damak düşmesi diye birşey duydunuz mu
Benim kızım da emmiyor son günlerde, önceden ağladığında emerek sakinleştirici, şimdi emzirmek istediğimde feryat figan ediyor, gündüzleri 3 saatten önce kesinlikle emmiyor, geçen ay kilo alımı azdı doktor gündüz 2 saatte gece 3 saatte emzir diyor ama mümkün değil. Uykudan uyanınca o sersemlik ne emerse o kadarNe yapacagimi şaşırdım canim mama değiştirdik aptamil aldik yine ayni acaba baska bir mama daha mi alsam ki 1 haftadir gunduzleri almiyor biberonu uykusunda geceleri veriyorum mamayi
Annem memeyi çocuğun ağzından hemen çekme sakın damağı düşer diyodu canım ama nasıl oluyo bilmiyorumKızlar damak düşmesi diye birşey duydunuz mu
Canım bende işe başladım benim kızım da biberon almıyodu aventin biberonunu aldım ben olmayınca mecbur aldı şimdi ben yokken süt bırakıyorum onu veriyorlar biberonla yine cok severek içmiyo 150 cc yi bile zor bitiriyo 8 saatte ama yinede alıyo biberonOğlum m biberon almıyor kizla4 bakıcı ve benin için çok zor olacak bu durum.cunku ben okuldayken biberonla süt vermek zorunda kalocaz ama oğlum biberon sevmiyor
kuzum sen oglunu sunnet edecektin ne yaptinizGunduz mesela 2 de ıyandysa 3 bucuk 4 te tekrar uyuyo aksamları sıkntı bıkac saat ugrastırıyo.. bebısın baglı cnm kendı ıstemezse uyumaz bnde bazen on dk bazen yarm saat sallıyorm
Evet avent var bende.benimkinde de durum aynı.bende anne sütü değil de mama vermişlerdi annemler ben yokken.30 cc bile içmemişti ben gelene kaar inşallah öyle yapmaz şimdi..aciksa da acıkmasa da saat başı emmek istiyor.o alışkanlığını nasıl yenecek bilemiyorum yaCanım bende işe başladım benim kızım da biberon almıyodu aventin biberonunu aldım ben olmayınca mecbur aldı şimdi ben yokken süt bırakıyorum onu veriyorlar biberonla yine cok severek içmiyo 150 cc yi bile zor bitiriyo 8 saatte ama yinede alıyo biberon
Cok gecmis olsun canimya.cok sagol.ptesi goturecem bende dktora bakalum ne diyecek.bizde balgam vardı cnm 3 gün kullandık geçmedi ciğerlere inecek diye 2 gece hastanede kaldık ordada havayla beraber devam ettik 5 gün daha kullandık kontrole gittiğimizde ciğerlerini dinleyip doktor bırakın dedi
Canım çok geçmiş olsun saydıkların bizdede var ama mukuslu kaka değil de kaka sünüyor ayıptır söylemesi. Bende gaita testi isteyecektim kan testi de yaptırayım bari. Yazdığın için sağol canım. Alerji olunca sende mi süt ve süt ürünleri yemiyorsun canım tedavi nasıl oluyor??Kızlar herkese selam, geçen hafta 3 aylik rutin kontrolumuz vardı. Oğlum memeyi çok emmek istemiyordu uyurken emzirmeye çalışıyordum, egzama çıkmıştı yanaklarında ve vucudunda kakada mukus vardı onemsemiyordum rengi normal diye.. kakayi 3 4 günde bir yapıyordu onu da gözardı ediyordum ama doktorumuz kontrolde inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi. Tartıda ilk aydan sonra kg az almaya başlamıştı 500 600 gr fln alıyordu. Kan verdik direk çıktı inek ve keçi süt ürünlerine alerji. Eğer saydıklarım sizde de mevcutsa bi kan verip değerlere baktirin ek gıdaya geçişte eğer süt ve süt ürünlerine maruz kalırsa tehlikeli olabiliyormus.
Aynen canım
Canım o kremin adı trosyd gibi bişeydiEvet avent var bende.benimkinde de durum aynı.bende anne sütü değil de mama vermişlerdi annemler ben yokken.30 cc bile içmemişti ben gelene kaar inşallah öyle yapmaz şimdi..aciksa da acıkmasa da saat başı emmek istiyor.o alışkanlığını nasıl yenecek bilemiyorum ya
Philips avent in canim buna çok.zoralistiydiKuzummm bilmiyorum biberonu degistirsen biberon ne ?
Canım 2 aydır bu biberonu çok iyi emiyordu ne olduysa biranda oldu acaba dönemsel mi diyorumfarkli biberon dene varsa elinde canim belki ucundan dolayi emmiydr.gerci avent anne memesinden ilham alinark yapilms ama belki ona yaramamstr
Canım bizde gece uyanması yok gündüz hic uyumadigina gece uyuyorgündüz gerçi ışıktan rahatsız olup uyumuyor benim.kız acaba gazi mi varda saat başı kalkıyor canimSizinle aynı sorunları yaşadığımız için benim deneyimledigim şeyleri paylaşmak istedim.Aptamil,sma, similac, Golden coat,humana, aptamil,herobaby,hipp ve evolvia aldım. Aynı gün hem de çünkü kilo kaybetmişti. Hepsine aynı muameleyi yaptı yani yine uyur uyanık arası icirebildim. Şu an sırayla bitene kadar onları iciriyorum. Dün evolvia bitti bugün golden coat veriyorum.yine uyanikken iciremiyorum. Avent biberon kullanıyorum ama mamalari aldığım gün hem Dr Brown hem de chicco kauçuk uçlu biberon aldım. Belki biberondandir diye ama hepsi köşede bekliyor yine avent le içiyor. 4 aylik olunca kaşık mamasına basliycam. Böyle çok zor çünkü dediğim gibi çalışıyorum. Hipp 'in 4 aydan itibaren kullanılan mamalari var.bi de 1 haftadır geceleri her saat başı kalkıyor. Emzirip uyutuyorum ama zorla.önceden kendi kendine uyurdu emip ama şimdi kalkmak istiyor ve zorlanmaya başladım. Sizlerde de var mı böyle bir durum ve neden olduğunu düşünüyorsunuz?