2017 Aralık Anneleri

yatak buyukse araniza yastik koy.sabahlari bende yanima aliyrm esim gidince kolumda uyuyo bazen.bende uyur uyanik iste korkuyo kipirdasa uyaniyrm
Canım yatak odasında yatmiyoruz baza da olsak geniş genis yatariz ama kis oldugina oturma odasında koltukta yatiyoruz malum soba

Nasıl yaptm byle bı hata byle bı dusunceszlık
Aksam zar zor salladık uyudu dedık yattık az snra mızrdandı dedım emzrmryı deneyum az emmıstı... kucsguma aldm beskten enzgıde tersten agzıma aldum otrmadan besgn ustune bırakayım dedım
Besıge yanastgmda oğlumn kafasını besıge vurdum cok uzgnum yırmı sanıye agladı oğlum
Snra sustu esım kalktı tabı kZdu ban nıye dıkkat etnıyosyun dıye oda ayrı uzdu
Haff kızardı bıngldagun yanı.. babasyla oynadı bı saat.. snra braz emdı faln bı bucuj saat snra uyudu..
Bısey olmamstr dımı kzlar netten baktm
Bıngldak korur kAfatası esnek olur ıkı yasına kadr fsln yazıyıdu
Cok sert vurmadı ama bı cızgı seklbde kızarms smdı emıyo bsna uyku haram tabı on kere kalktım falan
Cok uzgnm cokk uykum vardı zaten uc gndr huyszdu dusunemedm yansnca vuracagını allhm korusn ınsallh bısey cıkmaz

Daha nerelere vurup nerelere çarpacaklar
İnsan istemez tabii ki bunların hiç birini
Kafatasları o kadar yumuşak ki
O yumuşaklığa rağmen çok iyi koruyormuş
Eminim zaten çok iyidir ve çoktan unutmuştur bile bebişin
Sen de unut canım
Zamanla alışılacak herhalde
İnsan üzülür çünkü

Cok korktm cnm uzldmde kendı elmle yaptm dye.. ıkcı kez kalktı emıyo cok şükür bı tuhaflıj yok kızarms haff sadece..

Evet Doğum yaptığım gün hemşire de çok sıkı örtmeyin demişti ama sıfır kol atlet giydrsem kolları soğuk oluyr,, Alttan arada tek kat giydriyrm.. genelde ben de tek battaniye ile örtüurm, duş almışsa sadece inçe bi penye ile örtüyrm..

Maşlh cnm allh esirgesin :) 6. Aya kadar otrtulmaz cnm ama kimi 5 Te falan oturtuyor,, bizim bebişte yastıktan kaldırmaya çalışıyor kendini tabi kaldıramıyor başlıyor ağlamaya taşıyım diye :)

Benimki de uykusu geldimi meme almiyo canm kendini geri bi itisi var hele kafasini nasıl arkaya itiyo bebeklerin cogu uykusu geldiğinde meme tutmaz.

Aynn bu hareketi yapıyr bi taraftan ben bi taraftan kendi ittiriyor sonuç emmeden uyutmak zorunda kalıyrm çünkğ kıyameti koparıyor.

Geçmiş Olsn cnm maalesef bu gibi durumların kaçışı Yok hastada olacaklar düşecekler kavgada edecekler :)) ben her taşıdığım da haff başını çeneme vuruyr.. sen merak etme bebiş iyidr.

Dün akşam 9 da uyudu (ağlayarak gecikmiş bi uyku)saat 3,5 ta uyandık uykumuz kaçtı tabi bi kaç gündr böle aynı saatte uyanıyr buna alıştı tekrar nasıl düzene girecek.. elltrk süpürge sesiyle uyuttum kapatınca uyanıyr

iki kat uzun kollu yakar cocugu yinede sen bilirsn canim ama onemli olan ayaklari ve kafasinin sicak kalmasi ben hala iki cift corap giydirirm ama ustu yep incedr.

Bu gece uyuduu brnmkı bn arda emzrdum ama bn rahat uyuyamadm tabıkı hergn bseycıkıyor allah kolaylık versn yardm etsn

reflusu var sanirim canim randevunuz yakinsa bi gotr bakalm dr a zayifliyck kuzucuk.zayif olsun bunyesi kuvvetli olsun o yeter ama yemedi mi halsiz duser
Kuzum ayın 9 nda randevumuz reflusu vardı gaviscon ile.molitium kullaniyorduk doktor bırakalım bu ay dedi birakali 15 gün oldu kusmuyordu iyiydi geri başladı evde gaviscon var kullansam mi ki

Kuzum ayın 9 nda randevumuz reflusu vardı gaviscon ile.molitium kullaniyorduk doktor bırakalım bu ay dedi birakali 15 gün oldu kusmuyordu iyiydi geri başladı evde gaviscon var kullansam mi ki
dr a yazablysn yaz bi sor canim.büyük ihtimalle ondandr az az sik sık verneye calis saat basi 40 50 yap mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…