Ya kızlar tek benim kızım mi uykuda çok hareketli eli ayağı çok hareketli kafası sürekli sağa sola gidiyor acaba normal mi bir sorun mu var[/QUOTE
Benim oğlumda öyle sonra kendi kendini uyandırıyor malesef
Tamam canım deneyecem sabahgunduz uyurkn kendi tisortnu ort ustune belki senin kokunu ariyrdr hep dene bakalm
Canım yatak odasında yatmiyoruz baza da olsak geniş genis yatariz ama kis oldugina oturma odasında koltukta yatiyoruz malum sobayatak buyukse araniza yastik koy.sabahlari bende yanima aliyrm esim gidince kolumda uyuyo bazen.bende uyur uyanik iste korkuyo kipirdasa uyaniyrm
Daha nerelere vurup nerelere çarpacaklarNasıl yaptm byle bı hata byle bı dusunceszlık
Aksam zar zor salladık uyudu dedık yattık az snra mızrdandı dedım emzrmryı deneyum az emmıstı... kucsguma aldm beskten enzgıde tersten agzıma aldum otrmadan besgn ustune bırakayım dedım
Besıge yanastgmda oğlumn kafasını besıge vurdumcok uzgnum yırmı sanıye agladı oğlum
Snra sustu esım kalktı tabı kZdu ban nıye dıkkat etnıyosyun dıye oda ayrı uzdu
Haff kızardı bıngldagun yanı.. babasyla oynadı bı saat.. snra braz emdı faln bı bucuj saat snra uyudu..
Bısey olmamstr dımı kzlar netten baktm
Bıngldak korur kAfatası esnek olur ıkı yasına kadr fsln yazıyıdu
Cok sert vurmadı ama bı cızgı seklbde kızarms smdı emıyo bsna uyku haram tabı on kere kalktım falan
Cok uzgnm cokk uykum vardı zaten uc gndr huyszdu dusunemedm yansnca vuracagını allhm korusn ınsallh bısey cıkmaz
Daha nerelere vurup nerelere çarpacaklar
İnsan istemez tabii ki bunların hiç birini
Kafatasları o kadar yumuşak ki
O yumuşaklığa rağmen çok iyi koruyormuş
Eminim zaten çok iyidir ve çoktan unutmuştur bile bebişin
Sen de unut canım
Zamanla alışılacak herhalde
İnsan üzülür çünkü
erkek bebek sicak sevmez heleki evin kaloriferliyse bi alt giydir ustune bi sifir kol citcitli bide uzunkollu ustluk yeter.içerisi soguk hissedersen yada uykudan kalkinca yelek giydirirsn.bizde cok giydrdik bastan yaktik hep cocugu sonra dr en fazla 23 derece olcak dedi icersi.simdi ince giydiryrm heleki uyurken.bizim odamiz kucuk ustune sadece battaniye atiyrm bazen basi bile terli kalkiyo o derce yani.
bizimki oturur pozisyona getrene kadar agliyo ittiriyo kendini bende hafif yatar pozsiynda tutmaya calsiyrm ama kaldiryo artik.buyuyolar biz hala korkuyrz tutmaya vallah :)) ben yurumeye basladgi zamani dusunemiyrm bazen aynaya baktryrm kendini goruyo cigliklar atiyo inmeye calsiyo kucagmdan yakalamaya casliyio hic durmuyo cok hareketli masallah
Benimki de uykusu geldimi meme almiyo canm kendini geri bi itisi var hele kafasini nasıl arkaya itiyo bebeklerin cogu uykusu geldiğinde meme tutmaz.
Nasıl yaptm byle bı hata byle bı dusunceszlık
Aksam zar zor salladık uyudu dedık yattık az snra mızrdandı dedım emzrmryı deneyum az emmıstı... kucsguma aldm beskten enzgıde tersten agzıma aldum otrmadan besgn ustune bırakayım dedım
Besıge yanastgmda oğlumn kafasını besıge vurdumcok uzgnum yırmı sanıye agladı oğlum
Snra sustu esım kalktı tabı kZdu ban nıye dıkkat etnıyosyun dıye oda ayrı uzdu
Haff kızardı bıngldagun yanı.. babasyla oynadı bı saat.. snra braz emdı faln bı bucuj saat snra uyudu..
Bısey olmamstr dımı kzlar netten baktm
Bıngldak korur kAfatası esnek olur ıkı yasına kadr fsln yazıyıdu
Cok sert vurmadı ama bı cızgı seklbde kızarms smdı emıyo bsna uyku haram tabı on kere kalktım falan
Cok uzgnm cokk uykum vardı zaten uc gndr huyszdu dusunemedm yansnca vuracagını allhm korusn ınsallh bısey cıkmaz
iki kat uzun kollu yakar cocugu yinede sen bilirsn canim ama onemli olan ayaklari ve kafasinin sicak kalmasi ben hala iki cift corap giydirirm ama ustu yep incedr.Evet Doğum yaptığım gün hemşire de çok sıkı örtmeyin demişti ama sıfır kol atlet giydrsem kolları soğuk oluyr,, Alttan arada tek kat giydriyrm.. genelde ben de tek battaniye ile örtüurm, duş almışsa sadece inçe bi penye ile örtüyrm..
Dün akşam 9 da uyudu (ağlayarak gecikmiş bi uyku)saat 3,5 ta uyandık uykumuz kaçtı tabi bi kaç gündr böle aynı saatte uyanıyr buna alıştı tekrar nasıl düzene girecek.. elltrk süpürge sesiyle uyuttum kapatınca uyanıyr
reflusu var sanirim canim randevunuz yakinsa bi gotr bakalm dr a zayifliyck kuzucuk.zayif olsun bunyesi kuvvetli olsun o yeter ama yemedi mi halsiz duserYa kızım 90 cc mamanin 40 50 cc ni ancak içiyordu simdi ictigini de kusmaya basladi
tam uykuya dalmadan kaldirip emziriyorun sakinlesince emiyo o zamnlarda.Aynn bu hareketi yapıyr bi taraftan ben bi taraftan kendi ittiriyor sonuç emmeden uyutmak zorunda kalıyrm çünkğ kıyameti koparıyor.
Kuzum ayın 9 nda randevumuz reflusu vardı gaviscon ile.molitium kullaniyorduk doktor bırakalım bu ay dedi birakali 15 gün oldu kusmuyordu iyiydi geri başladı evde gaviscon var kullansam mi kireflusu var sanirim canim randevunuz yakinsa bi gotr bakalm dr a zayifliyck kuzucuk.zayif olsun bunyesi kuvvetli olsun o yeter ama yemedi mi halsiz duser
dr a yazablysn yaz bi sor canim.büyük ihtimalle ondandr az az sik sık verneye calis saat basi 40 50 yap meselaKuzum ayın 9 nda randevumuz reflusu vardı gaviscon ile.molitium kullaniyorduk doktor bırakalım bu ay dedi birakali 15 gün oldu kusmuyordu iyiydi geri başladı evde gaviscon var kullansam mi ki