:)Kucuk kuzucuk .Oturtanlarin da 2ser 3er cocuklari var.Hic mi bilgileri yok!Kimsenin gelmesini istemoyrm sırf bu yuzden.Sap sup opuyrlar bi deiyice oturtulmz canim belleri agirir henuz kucuklr.bizimkne kalsa oturck zor zaptediyrm baktim illa oturmya calisiyo hemen atyrm oyun halisna
Doktorun sekreterine ulaştım ilaçları kullanma alınmasın ilaçla ek gıdada zorlanirsin ddi mamadan sonra gazi olduğu için ağlıyor bende dayanamayıp gazını çıkartıyorum o zaman kusuyor genellikle canım olmadi oturur pozisyonda vereyim mamayiicirirken basini govdeden yuksekte tut canim.belki ondan cikariydr hemen.bide hemen kaldrma gaz icin bazen gaz cikartkende kusabiliyolar.ama sen dr ayırır yinede ilaclara devm edersin
Aynen canım akşam eşimle konusamiyoruz sese uyanıyor tv sesinie alıştı bu de biz ışığı acamiyoruz isiga da uyaniyor gece lambasiyla oturuyoruz akşamları
:)Kucuk kuzucuk .Oturtanlarin da 2ser 3er cocuklari var.Hic mi bilgileri yok!Kimsenin gelmesini istemoyrm sırf bu yuzden.Sap sup opuyrlar bi de
iki kat uzun kollu yakar cocugu yinede sen bilirsn canim ama onemli olan ayaklari ve kafasinin sicak kalmasi ben hala iki cift corap giydirirm ama ustu yep incedr.
Bu gece uyuduu brnmkı bn arda emzrdum ama bn rahat uyuyamadm tabıkı hergn bseycıkıyor allah kolaylık versn yardm etsn
tam uykuya dalmadan kaldirip emziriyorun sakinlesince emiyo o zamnlarda.
Cok sagol canim.bende anca girebildim yeni.kac gun macrolu killandiniz.ben bir haftadir hala gunde bir cay kasigindan az veriyorum.sen nasil verdin canimCanım biraz geç oldu ama biz 50 günlükkken kullandık macrol bi sorun yok çok şükür
Amin Canm inşlh .. Maşlh bebişe benm bebk gece uyanmayı alışkanlık edindi hem de sabaha karşı çok ağır basıyor uyku
bizimkide bastan oyleydi bu aralar cok uyumuyo nedendr bilmiyrm cit sesine uyaniyo.bende gidip yapmaya calisyrn dedgn gibi ama ev isi mi spor mu belli degil git gel yapiyrm habireBn gunduz uyudugnda tv sesnı kısıyorm yada kapatp kıtap okuyorm yada mtfaga falan gıdıp ışımı halledıyırm tabı on kere gelp bakıyorm aradada
iyi isiga alistrmamissn bizimki isik kapaninca gozlerini patlatiyo hemen :)) korkuyo geceyi gunduzu ayirt eder en azindan seninkiAynen canım akşam eşimle konusamiyoruz sese uyanıyor tv sesinie alıştı bu de biz ışığı acamiyoruz isiga da uyaniyor gece lambasiyla oturuyoruz akşamları
:)) ben ole biri optugnde aliyrn diger odaya altini degstrcm bahanesiyle siliyrm yuzunu ilik suyla :)) bilmezler mi ama herkesinki kendine kiymetli canim kendilerinki olsa yapmazlar:)Kucuk kuzucuk .Oturtanlarin da 2ser 3er cocuklari var.Hic mi bilgileri yok!Kimsenin gelmesini istemoyrm sırf bu yuzden.Sap sup opuyrlar bi de
oda dogru alisma ihtimalide var ek gidaya gecersen rahatlarsn insallah ek gida da daha az gaz oluyoDoktorun sekreterine ulaştım ilaçları kullanma alınmasın ilaçla ek gıdada zorlanirsin ddi mamadan sonra gazi olduğu için ağlıyor bende dayanamayıp gazını çıkartıyorum o zaman kusuyor genellikle canım olmadi oturur pozisyonda vereyim mamayi
kuzum benimkide aglayarak uyuyor genelde hep sakinlestigi zaman hemen memeyi veriyorum tutuyoBizimki ağlayarak uyuduğu için sinirinden sıkıca kapamış ağzını emmiyor birz uyuyor aç diye uyanıyr öle emzriyrm
Bende yapayım canım degilse karanlıkta oturuyoruz hepCAnım ustunu örtuyorum ben carşafı katlayp bak
Inşallah ayırt eder canım ışıktan gündüz uykuya dalamıyor canım gündüz bazen çok huzursuz olunca uykusuzluktan gözlerini dizimde sallarken gözlerini agiz mendiliyle kapatiyorum hemen uyudugunda mendilibl çekiyorum bir yerde isiga alismamasi iyi bir yerde de kötü canım yaiyi isiga alistrmamissn bizimki isik kapaninca gozlerini patlatiyo hemen :)) korkuyo geceyi gunduzu ayirt eder en azindan seninki
Hayırlısıyla su ek gıdaya gecip korkumu yenseydim canımoda dogru alisma ihtimalide var ek gidaya gecersen rahatlarsn insallah ek gida da daha az gaz oluyo
bizimkide bastan oyleydi bu aralar cok uyumuyo nedendr bilmiyrm cit sesine uyaniyo.bende gidip yapmaya calisyrn dedgn gibi ama ev isi mi spor mu belli degil git gel yapiyrm habire
canm kendine haksızlık etme 2 saatte bir uyanmaya can mi dayanır yine elinden geldigini yapiyosun bugun kalkmadin yarına kalkarsin inşallah alarm degilsin kuzum hergün ayni saate kurulasin.2 saate 1 uyanmam lazım ama ben alarmı duymuyorum kendime cok kiziyorum zaten bir uykusunda yerse yiyor mama ama ben uyanamiyorum kendimden nefret ediyorum