2017 Aralık Anneleri

Aynn cnm walla bı hayrınıda bırakmıyolar hem getırıversnker bı hedye adettendr lafımı olr yanı ne kadr ayıp bule seyler gttkce azalıyor malesef cocklarımza ornek olmamız lazm ama musade etmıyolar.. sunnet hakknda bulgı verrmns cnm bnde dusunuyorm tam karar veremedık ama nrde yaptrdın nasıldı narkoz dalan

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Medikal park hastanesi nedeniyle 2 gün zor zamanlar yasadim surekli agladim caresizce kizimi izledim.çocuk doktoru nörolojiye yönlendirdi nöroloji uzmani bebegime sırt boyun kafa emraı cektirdi ultrason cektirdi.elle muaune etti ve en son daha emar sonucu belli olmadan bilgisayardan serebral.palsili cocuk resimleri gosterdi sizin cocugunuzun problemi bu dedi..o an hayat durdu benim icin cevremdeki herkes hayır gülcin hareketli bir bebek plamaz dediler, en kötüsüde konduramamakti.o an tüm hayatini düsündüm kızımın okumayacak yazamayacak kosamayacak sarilamayak anne olamayacak. 2 gun agladim caresizce emar sonucu cikti Allah büyük iste nöroji doktoru izinliydi.beklemedik bekleyemedik özel bir kliniğe gittik. Doktor emar sonucunu degil emar.cdsini istedi.zar zor aldik cdyi medikalden.doktor enine boyuna muayne etti kızımi tek sorun kafayi tutamamaydi.zihinsel.olarak hicbir farki yoktu doktorla konustu aguladi etrafi inceledi doktor.muayne ederken onunla göz temasini kaybetmedi doktor konusurken onu dinledi. Neyse cdyi izledi ve bu bebekte.sorun yok dedi.duzeltilmis.yasi 2 ay 20 gun bu bebegin kafayi tam olarak tutmalari 5,ayi alir dedi ki bu bebek erken.dogum kuvöz badireler atlatti zana ihtiyaci var dedi.hatta okadar rahattiki yuzundeki egzamaya odaklandi daha cok tahlilde.ise.d3 vitamini eksikmis 5.Aya kadar tutar 8.aya kadarda tamamen dik tutar dedi. Tek doktora bağli kalmamak gerekiyor.bugün oturueken.kafasini ilkkez 10saniye kadar dik tuttu.yalniz göbegi cok fazla o nedenle sığışamıyor

Kuzum burda 30-40 yıldır bu işi yapan bi sağlık memuru vardı. Kendi sağlık kabinine gittik. Lokal anestezi uyguladı. Tabi oğlan iğnenin acısından ağlamaya başlayınca devamı da ağlayarak oldu. Çok ağladı. İlk defa bu kadar ağlamasına şahit oldum. Kaynanamla oturduk biz de ağladık . Ama adam işinin ehli yani. Cuma yaptık. Dün bi dikiş alındı. Bugün gitmeyecektik pazartesi gelin dedi. Ama oğluş vızır vızır olduğu için sargısı kaymıştı. Aradık adamı ne yapalım diye dedi ellemeyin bana getirin. Götürdük bi kaç tane daha dikiş aldı. Yarın Allah'ın izniyle bitiyo. Ama tavsiyem çok hareketlenmeden yaptırın artık. Ha bi de ilk çişini yaparken bi ağlama krizi geçirdi. Hemen ağrı kesici verdim. Adam da çok ağlarsa çarşafa koyun sallayın demişti. Sallanmaktan hoşlanmayan oğlum çarşafta direk sustu. Çok şükür sünnet sonrasında bi kaç saat zor oldu. Ondan sonra normale döndü. Bir de altını her açtığımda zeytinyağı döktüm sargının üstüne. O çabuk iyileştirdi.

Ay canım yaaa. İkinci doktor kısmına gelene kadar yüreğimdeki ağzımda okudum. Çok geçmiş olsun KuZum. Rabbim evlatlarımızın sağlığıyla imtihan etmesin bizleri.

Bazı doktorlar tam dayaklık.Yurek kaldirmada cok basarililar.En kotu seyleri soyluyrlar. Ne kadar uzulmussundr Tek doktorla kalmamissin,cok iyi yapmissin canım.

Kzlar yardm edın ya hıx byle yapmazdı 4 ten berı uyumadı dgru duGun emmedıde basıyo cıglıgı uyutamuyırm agrısı falanmı varki bı cay kasıgı parol verdm smdı cok gerıluyorm ven byle olnca bakamıyırm bebegume dıye nesı vardrkı

Canım yaaaa ne zor zamanlar yaşamışsın en kritik durumda hatta/ Rabbim kaldıramayacağımız şeylerle sınamasın.

Amin canim amin rabbim kimseyi.darda birakmasjn annem.yok kimsem.yok gelen yanima guvenip koyacagim kayinvalidem hasta oldu o dönem cok fena hastaneye almazlar dedik ustunede hastalik cok zordu uzuntum stresim oyle yansimistiki doktorum gorur.gormez korktu ne oldu sana diye cok.sukur atlattik sukurler olsun rabbim cumlemize can sagligi nasip etsin dara zora dusurmesin insallah AMIN

Canim benim.kizimda bur aydir öyle herseyi temiz ama nedeni anlayamiyorum bazen 5-6saat emmiyo bazen kendi isteğiyle bazen cekiyo birakiyo agliyi sinirlerim cok gergin gecede bu ara durmayo disi cikiyo muhtemelen yerleri belli altta ikitane ama dista ele gelen birsey yok acaba sizdede dis olabilir mi

Kuzum karnı ağrıyo olabilir mi? Bizimki bazen öyle oluyo. Zinco gaz damlası veriyorum rahatlıyo.

Canim dönem dönem oluyor böyle bazen benim kizim sabah 7 de uyanıyor gece 9 10kadar uyumuyor mamayi her beslenme de mamanın yarisini bile.bitiremiyor demem o ki dönem dönem olabiliyor ama herşeyde de Parol verme derim parola bağışıklık kazanır ilerde sen zorlanirsin yine de sen bilirsin ama benim fikrim bu

Onada bakmaya calstm ama baktrmadı gornede bısey yok gbı ama anlamsız bı huysuzluk vardı byle yapmıyodu hıc esımede kızdm uyıce gerıldım cocuk bıbsaat mzıırdanırken telefnla oynad patladım bnde smdıde ıkı saat brlkte ugrastık ve uyudu cok sukur ınsallah uyur uc dort saat yorldu yavrucum bızıde yordu

Kuzum karnı ağrıyo olabilir mi? Bizimki bazen öyle oluyo. Zinco gaz damlası veriyorum rahatlıyo.

Gaz olsa kıvranır canım aglıyo sadece gaz damlasnıda verıyorm bazen pek gaz sorunmz yok artık anlamadım walla uyydu smdı carsafta salladık bes dk yorlmstu ıyıce Zaten besıge aldık uyudu hemen ınsallah bu huy olp decam etmez cok uuzldum anlayamadım derrdını dıye

Canım haklısın her sıkstkca vermemek kazm ıkncı verısım bu bıde asıda vermstm sasrdgmdan. Erdm aslnda agrıyan yerımı var dıye

Evet baktirmiyorlar hemen yalaniyo dilini cikariyo dimi grcici.süreç diyende var grcmiyo diyende uzuntuden dusunceden iki gun full sutum kesildi bugun toparladım canim hasta olmasinlar da kuzular insallah gecer gider insallah uyur ben uyuttum on.dk.sonra kalkti suan ayaklarimda

Uyudu bızımkı bakalm bnde uyucam bıde benm sırtm belım heöen agrıyo kucakta falnda tasıyaöıyom uzun surelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…