2017 Aralık Anneleri

Canım benim anneyiz ama daha çok Yen'i anneliğimiz. Muhakkak yavrularımızın henüz tanışmadığımız huyları dertleri olacak. Her şey zamanla olacak inşallah. Az önce yazmışsın da yetersiz hissediyorum kendimi diye. Yavrularımıza bizden başka kimse yetemez. Bunu hiç unutma.

Kızlar ya ben ilk adetimi kırkımdan 10 gün sonra oldu. Şu anda 4 gün geçti. Normal mi böyle bi düzensizlik olması diğer ihtimali dillendirmek bile istemiyorum. Tedbirliydik çünkülüm. E emineperi canım sen adet oldun mu . Aynı durum sende de vardı

su 3 gunde okadar yiprandimki anlatamam gecen hafta kiz grip oldu doktora gittik pedutus verdi gonderdi icirdim gribi gecti gibi iyi ama aksam saat 4 5 gibi aglama krizlerine giriyor uykusu var ama uyumak istemiyor dalamiyor bir turlu burnunu temjzliyorum emziriyorum altida kuru ama yok sabah 7.30 gibi kalkiyor 12 civari yatiyor 3 saate yakin uyuyor ama kesintisiz degil 2 3 kere emmeye kalkiyor tekrar uyuyor bu kadar bir daha yok uyku falan cok degisti kafayi yemek uzereyim uyusun demiyorum ama surakli ya agliyor yada kucagimda duruyor ne bel kaldi nede kol nasil oyalaya bilirim kizlar fikir verirseniz sevinirim...

Canım ya çok geçmiş olsun. Zorunu atlatmisiniz inşallah daha iyidir simdi kuzucuk cabucak toparlar. Allah ikinize de güç kuvvet versin.

Canım ya Allah yardımcın olsun demeye geldim. Hiçbir fikrim Yok ne yazık ki

Canim masallah cok erken baslamisin ek gidaya.basliycagin seylerde 3 gun kuralini unutma.her baslicagini 3 gun azar azar tattir ondan basla karistirmaya.bende firinda mayaliyorum aklinda bulunsun.bi kiloya bi yemek kasigi yogurt bi cay kasigi seker koyup hic sarmadan kapagini kapamadan soguk firina kkoyuyorum.aksam 10 gibi falan koyuyosam sabak 10 gibi aliyorum tas gibi oluyo valla.

Valla bizde bu ara aglama nobetleerindeyiz.bir haftadir kafayi yemek uzereyim.resmen cocuk uyumamak icin direniyor.uyutmak iskence oldu.memeye dadandi oyuncak gibi oynuyor onunlada.ayy ayy cok fenalardayim..

Oyle donemler normalmis canım bu aylarda.Bence bosuna agri kesici verme.Ben hala ayakta emziriyrum bazen.Onceden meme pozisyonuna geldi mi agliyrdu simdi emyor ama bi emiste 5-10 defa agzindan memeyi cikaryrdur tabi sonrasinda da gaz bombası oluyor.Defalarca gazi cikiyr.Hayirlisiylq bi gecse su donemler.Havalar duzelse dısari cikarsak.Onlar da mutlu olur biz de eminim

Haklsn cnm ama ınsan uzuluyo ıste esıme kzdm daha cok bı sattr cock mızrdanıyo elnde tekdn oynuyodb dıyorym sen bakıyosnya dıyo tmm bn zatn bakarm o halde aglarkn zatn brakmam oğlumu ana oda babası destek beklıyo ınsan severken ıyı o kadr agkarken ınsan bı gekr bakar ıkgılenr en cok ona sinir oldum gerıldm ıyıce 7 saat uyumadı 3 saatte mızrdandı agladı uutmaya calstım

Bu ara gnde bı ıkı defa ıyı emıyo onn dnsda bes dk emıp bırakıyo bnde sık suj emzrmeye cakısıyırm az emsn dıye ama ılk defa byle yaptı bıyerı agrıyo sandm bnde otrdm agladm uzukdm esımın tavrına haline. Ne zorms bıde gerldgım ıcın kzdım ogluma ona dahacok
Uzuldm kendıme daha ck kızdm snra

Valla bizde bu ara aglama nobetleerindeyiz.bir haftadir kafayi yemek uzereyim.resmen cocuk uyumamak icin direniyor.uyutmak iskence oldu.memeye dadandi oyuncak gibi oynuyor onunlada.ayy ayy cok fenalardayim..

Herkste aynı sorunlar anlasılan

Herks seker demıs suzden detayını alıyım yapcgm zamb

Bi gece dogru duzgun emiyor.Gunduz kesinlikle memeyi bosaltamiyor.Kızdıgin icin uzulme,arada oluyor oyle

Kıyamam kuzum yaaa :) erkekler işte. O yüzden diyorum ki iyi ki anneyiz. Çocuğumuza bi tek biz yeteriz. Öyle durumlarda insan destek bekliyo haklısın Allah yardımcımız olsun

Bi gece dogru duzgun emiyor.Gunduz kesinlikle memeyi bosaltamiyor.Kızdıgin icin uzulme,arada oluyor oyle

Daha cj dıkkat etmk lazm bes
Kıyamam kuzum yaaa :) erkekler işte. O yüzden diyorum ki iyi ki anneyiz. Çocuğumuza bi tek biz yeteriz. Öyle durumlarda insan destek bekliyo haklısın Allah yardımcımız olsun

Byle durumlarda ıslerıne gelnce annesısın dıyolar baska konularda annesı oldgumz untuluyo herkes mudahale ermeye calısıyo

Kızlar ben işe başladım bugün dua edin n'olur bebeğimin günü iyi geçsin bikaç gündür sürekli ağlıyor simdi emme de olmayacak nasıl yapar bilmiyorum bir de çalışan anneler den yardım 7 saat yokum evde lac cc süt içer ki bu zaman da anne sütünü sağıp bırakıyorum önceden depo etmiştim 240 cc falan bıraktım yeter mi yoksa mamayada baslıyım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…