- 19 Nisan 2017
- 1.314
- 941
Dediğin gibi deneriz canım.Biraz denerim baktım zorlaniyorum 2 3 gune bir yogurt yaparım ayrı kavonozlarda.olursa sorun olmaz.gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğin gibi deneriz canım.Biraz denerim baktım zorlaniyorum 2 3 gune bir yogurt yaparım ayrı kavonozlarda.olursa sorun olmaz.gibi
Canım benim anneyiz ama daha çok Yen'i anneliğimiz. Muhakkak yavrularımızın henüz tanışmadığımız huyları dertleri olacak. Her şey zamanla olacak inşallah. Az önce yazmışsın da yetersiz hissediyorum kendimi diye. Yavrularımıza bizden başka kimse yetemez. Bunu hiç unutma.Gaz olsa kıvranır canım aglıyo sadece gaz damlasnıda verıyorm bazen pek gaz sorunmz yok artık anlamadım walla uyydu smdı carsafta salladık bes dk yorlmstu ıyıce Zaten besıge aldık uyudu hemen ınsallah bu huy olp decam etmez cok uuzldum anlayamadım derrdını dıye
Canım ya çok geçmiş olsun. Zorunu atlatmisiniz inşallah daha iyidir simdi kuzucuk cabucak toparlar. Allah ikinize de güç kuvvet versin.Amiiiiiiiiiin inşâAllah canım...... Şimdi sana anlatayım kızlar da burdan okur kusura bakmasınlar tek tek yazamıyorum hepsini öpüyorum ❤ Canım boğmacaya griple yakalandık vücut direncini düşürdü akabinde boğmaca nüksetti zaten ben öksürüğünden hiç hoşlanmıyordum böyle nasıl desem kesik kesik sert at gibi öksürüyor derlerya öyle ciğerden değil boğaz dan geliyor o minik bedeninden o öksürük nasıl çıkıyor anlamamışım sağolsun drlarda bi naneden anlamadı ama ben hep bi huylandım iyi ki de huylanmışım, bazıları tıpı boşa okuyor yemin ederim .... Neyse çocuk peş peşe 10 dan fazla nefes almadan öksürüyor kıpkırmızı oluyor arkasından kusuyor ve rahatlıyor 20 dk sonra yine aynı ses mes kalmadı tabi.... Acil müşahede odasında 3 gün yatırdılar kalabalık bi gör enfeksiyon katında boş oda yok, alamıyorlar oraya ama ben krizdeyim ne dr kaldıııı ne hemşire hepsiyle kavga ettim ..... Şükür çıktık enfeksiyon katına kızımda bende rahatladık(hastaneden ayrılmak istiyoruz bırakmıyorlar evde bişey olsa sorumluluk alamayız diyorlar) o üç gün yavrum ememedi doğru düzgün kilo kaybetti haliyle bide öksürük den ememiyor ki.... Antıbıytk bitti boğmaca bitti gibi bir şey öksürük yok denecek kadar az ama gel gör ki mikrop kapmış bağırsak da enfeksiyon çıktı.... Olacağı belliydi hemşireler bi ona elliyor bi diğer hastaya delirdim.... Ki benim eller tahriş oldu sabun dan dezenfekte ilacından... Yavrumu koklamıyorum bile ağzımda maske falan yani..Baştan düşük dozlu antibiyotik verselerdi bu kadar ilaç almazdı kuzum.... Hiç hali yok ama yinede gülümsüyor miniğim annesini görünce... O gülünce gönlümde çiçekler açıyor... Canım velhasıl kelam yarında tekrar tahlil yapılacak kakasından ona göre taburcu ve evde tedaviye devam.. Odada banyo var güzelce cifledim, eşimdende malzeme istedim evden getirdi kızımı güzelce yıkadım pakladım uyuttum eşim durdu başında bende duşa girip çıktım eşim eve gitti,miniğim uyuyor bende onu seyrediyorum, gücüm hiç kalmadı psikolojik olarak ama Rabbim beni sınava tabi tutuyor bunu bildiğim için gönlüm ferah.... Şer sandığımız bizim için hayr dır bunuda biliyorum, iyi ki benim kızım iyi ki ben onun annesiyim iyi ki Rabbim onu lutfedip yuvamıza yolladı..... Yanındayken bile özlüyorum annem kuzum miniciğim.....
Canım ya Allah yardımcın olsun demeye geldim. Hiçbir fikrim Yok ne yazık kisu 3 gunde okadar yiprandimki anlatamam gecen hafta kiz grip oldu doktora gittik pedutus verdi gonderdi icirdim gribi gecti gibi iyi ama aksam saat 4 5 gibi aglama krizlerine giriyor uykusu var ama uyumak istemiyor dalamiyor bir turlu burnunu temjzliyorum emziriyorum altida kuru ama yok sabah 7.30 gibi kalkiyor 12 civari yatiyor 3 saate yakin uyuyor ama kesintisiz degil 2 3 kere emmeye kalkiyor tekrar uyuyor bu kadar bir daha yok uyku falan cok degisti kafayi yemek uzereyim uyusun demiyorum ama surakli ya agliyor yada kucagimda duruyor ne bel kaldi nede kol nasil oyalaya bilirim kizlar fikir verirseniz sevinirim...
Canim masallah cok erken baslamisin ek gidaya.basliycagin seylerde 3 gun kuralini unutma.her baslicagini 3 gun azar azar tattir ondan basla karistirmaya.bende firinda mayaliyorum aklinda bulunsun.bi kiloya bi yemek kasigi yogurt bi cay kasigi seker koyup hic sarmadan kapagini kapamadan soguk firina kkoyuyorum.aksam 10 gibi falan koyuyosam sabak 10 gibi aliyorum tas gibi oluyo valla.o devam sütüyle yapilandn.bende ole kucuk kavobozlara denemistm tek tek yapmayi ama yogurt mayasiyla tutmadi:)) beceremedim yani.bi dahakine firinda mayalamayi denicem maya ayari yok ama onceden isitymssn sonra kapatip yogurdu koyuymssn.bi kavonoz işareti var fırında ama sanirim o kullanma kilavuzna bakmam lazim
Uyudu bızımkı bakalm bnde uyucam bıde benm sırtm belım heöen agrıyo kucakta falnda tasıyaöıyom uzun surelı
Valla bizde bu ara aglama nobetleerindeyiz.bir haftadir kafayi yemek uzereyim.resmen cocuk uyumamak icin direniyor.uyutmak iskence oldu.memeye dadandi oyuncak gibi oynuyor onunlada.ayy ayy cok fenalardayim..su 3 gunde okadar yiprandimki anlatamam gecen hafta kiz grip oldu doktora gittik pedutus verdi gonderdi icirdim gribi gecti gibi iyi ama aksam saat 4 5 gibi aglama krizlerine giriyor uykusu var ama uyumak istemiyor dalamiyor bir turlu burnunu temjzliyorum emziriyorum altida kuru ama yok sabah 7.30 gibi kalkiyor 12 civari yatiyor 3 saate yakin uyuyor ama kesintisiz degil 2 3 kere emmeye kalkiyor tekrar uyuyor bu kadar bir daha yok uyku falan cok degisti kafayi yemek uzereyim uyusun demiyorum ama surakli ya agliyor yada kucagimda duruyor ne bel kaldi nede kol nasil oyalaya bilirim kizlar fikir verirseniz sevinirim...
Oyle donemler normalmis canım bu aylarda.Bence bosuna agri kesici verme.Ben hala ayakta emziriyrum bazen.Onceden meme pozisyonuna geldi mi agliyrdu simdi emyor ama bi emiste 5-10 defa agzindan memeyi cikaryrdur tabi sonrasinda da gaz bombası oluyor.Defalarca gazi cikiyr.Hayirlisiylq bi gecse su donemler.Havalar duzelse dısari cikarsak.Onlar da mutlu olur biz de eminimKzlar yardm edın ya hıx byle yapmazdı 4 ten berı uyumadı dgru duGun emmedıde basıyo cıglıgı uyutamuyırm agrısı falanmı varki bı cay kasıgı parol verdm smdı cok gerıluyorm ven byle olnca bakamıyırm bebegume dıye nesı vardrkı
Canım benim anneyiz ama daha çok Yen'i anneliğimiz. Muhakkak yavrularımızın henüz tanışmadığımız huyları dertleri olacak. Her şey zamanla olacak inşallah. Az önce yazmışsın da yetersiz hissediyorum kendimi diye. Yavrularımıza bizden başka kimse yetemez. Bunu hiç unutma.
Oyle donemler normalmis canım bu aylarda.Bence bosuna agri kesici verme.Ben hala ayakta emziriyrum bazen.Onceden meme pozisyonuna geldi mi agliyrdu simdi emyor ama bi emiste 5-10 defa agzindan memeyi cikaryrdur tabi sonrasinda da gaz bombası oluyor.Defalarca gazi cikiyr.Hayirlisiylq bi gecse su donemler.Havalar duzelse dısari cikarsak.Onlar da mutlu olur biz de eminim
Valla bizde bu ara aglama nobetleerindeyiz.bir haftadir kafayi yemek uzereyim.resmen cocuk uyumamak icin direniyor.uyutmak iskence oldu.memeye dadandi oyuncak gibi oynuyor onunlada.ayy ayy cok fenalardayim..
Canim masallah cok erken baslamisin ek gidaya.basliycagin seylerde 3 gun kuralini unutma.her baslicagini 3 gun azar azar tattir ondan basla karistirmaya.bende firinda mayaliyorum aklinda bulunsun.bi kiloya bi yemek kasigi yogurt bi cay kasigi seker koyup hic sarmadan kapagini kapamadan soguk firina kkoyuyorum.aksam 10 gibi falan koyuyosam sabak 10 gibi aliyorum tas gibi oluyo valla.
Bi gece dogru duzgun emiyor.Gunduz kesinlikle memeyi bosaltamiyor.Kızdıgin icin uzulme,arada oluyor oyleBu ara gnde bı ıkı defa ıyı emıyo onn dnsda bes dk emıp bırakıyo bnde sık suj emzrmeye cakısıyırm az emsn dıye ama ılk defa byle yaptı bıyerı agrıyo sandm bnde otrdm agladm uzukdm esımın tavrına haline. Ne zorms bıde gerldgım ıcın kzdım ogluma ona dahacok
Uzuldm kendıme daha ck kızdm snra
Kıyamam kuzum yaaa :) erkekler işte. O yüzden diyorum ki iyi ki anneyiz. Çocuğumuza bi tek biz yeteriz. Öyle durumlarda insan destek bekliyo haklısın Allah yardımcımız olsunHaklsn cnm ama ınsan uzuluyo ıste esıme kzdm daha cok bı sattr cock mızrdanıyo elnde tekdn oynuyodb dıyorym sen bakıyosnya dıyo tmm bn zatn bakarm o halde aglarkn zatn brakmam oğlumu ana oda babası destek beklıyo ınsan severken ıyı o kadr agkarken ınsan bı gekr bakar ıkgılenr en cok ona sinir oldum gerıldm ıyıce 7 saat uyumadı 3 saatte mızrdandı agladı uutmaya calstım
Bi gece dogru duzgun emiyor.Gunduz kesinlikle memeyi bosaltamiyor.Kızdıgin icin uzulme,arada oluyor oyle
Kıyamam kuzum yaaa :) erkekler işte. O yüzden diyorum ki iyi ki anneyiz. Çocuğumuza bi tek biz yeteriz. Öyle durumlarda insan destek bekliyo haklısın Allah yardımcımız olsun