2017 Aralık Anneleri

Canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun ❤ yazamıyorum arada girip hemen çıkıyorum... Halen hastanedeyiz......... Mutsuzum,sükunet içinde sabretmeye çalışıyorum...... Yavrumun mecali kalmadı sesi hiç yok ........ Boğmaca geçiyor Allahın izniyle inşâAllah... Ama ishal kusma ve ateş devam ediyor çok çaresiz hissediyorum kendimi yetersiz aciz.... Yarım kilo kaybetti dua edin ne olur bağırsak enfeksiyonu geçiriyor çok dua ediyorum vardır bunda da bir hayr diyorum....... Fırsat buldukça yazmaya çalışırım duanızı eksik etmeyin bizden Allah'a emanet olun......
Soylemek kolay ama icinde yasayinca insan o kadar da sabirli olamiyor ister istemez .. dualarimiz seninle
Biran once iyilesmeniz dilegiyle

Aybasına mevlt yapmayı dusunuyorm sırf kuran okunsun ewımde ve ewladım ıcın dıye yoksa kmseyle ugrasacak halım yok töbe bısmıllah mevlıde dıye gelrler bı yon dedıkodu malzemesı tıplayp goderler .. snrada ben yabani soguk olurum allah bılsın yeter

KIzlar denemk ıstersnız

Eklentiler

• IMG_4473.jpg
    IMG_4473.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 95
Amiiiiiiiiiin inşâAllah canım...... Şimdi sana anlatayım kızlar da burdan okur kusura bakmasınlar tek tek yazamıyorum hepsini öpüyorum ❤ Canım boğmacaya griple yakalandık vücut direncini düşürdü akabinde boğmaca nüksetti zaten ben öksürüğünden hiç hoşlanmıyordum böyle nasıl desem kesik kesik sert at gibi öksürüyor derlerya öyle ciğerden değil boğaz dan geliyor o minik bedeninden o öksürük nasıl çıkıyor anlamamışım sağolsun drlarda bi naneden anlamadı ama ben hep bi huylandım iyi ki de huylanmışım, bazıları tıpı boşa okuyor yemin ederim .... Neyse çocuk peş peşe 10 dan fazla nefes almadan öksürüyor kıpkırmızı oluyor arkasından kusuyor ve rahatlıyor 20 dk sonra yine aynı ses mes kalmadı tabi.... Acil müşahede odasında 3 gün yatırdılar kalabalık bi gör enfeksiyon katında boş oda yok, alamıyorlar oraya ama ben krizdeyim ne dr kaldıııı ne hemşire hepsiyle kavga ettim ..... Şükür çıktık enfeksiyon katına kızımda bende rahatladık(hastaneden ayrılmak istiyoruz bırakmıyorlar evde bişey olsa sorumluluk alamayız diyorlar) o üç gün yavrum ememedi doğru düzgün kilo kaybetti haliyle bide öksürük den ememiyor ki.... Antıbıytk bitti boğmaca bitti gibi bir şey öksürük yok denecek kadar az ama gel gör ki mikrop kapmış bağırsak da enfeksiyon çıktı.... Olacağı belliydi hemşireler bi ona elliyor bi diğer hastaya delirdim.... Ki benim eller tahriş oldu sabun dan dezenfekte ilacından... Yavrumu koklamıyorum bile ağzımda maske falan yani..Baştan düşük dozlu antibiyotik verselerdi bu kadar ilaç almazdı kuzum.... Hiç hali yok ama yinede gülümsüyor miniğim annesini görünce... O gülünce gönlümde çiçekler açıyor... Canım velhasıl kelam yarında tekrar tahlil yapılacak kakasından ona göre taburcu ve evde tedaviye devam.. Odada banyo var güzelce cifledim, eşimdende malzeme istedim evden getirdi kızımı güzelce yıkadım pakladım uyuttum eşim durdu başında bende duşa girip çıktım eşim eve gitti,miniğim uyuyor bende onu seyrediyorum, gücüm hiç kalmadı psikolojik olarak ama Rabbim beni sınava tabi tutuyor bunu bildiğim için gönlüm ferah.... Şer sandığımız bizim için hayr dır bunuda biliyorum, iyi ki benim kızım iyi ki ben onun annesiyim iyi ki Rabbim onu lutfedip yuvamıza yolladı..... Yanındayken bile özlüyorum annem kuzum miniciğim.....
Gozleirm doldu okurken.yavrum benim inşallah en kısa sürede toparlar. Kesinlikle haklısın bazıları boşa okuyor.biz anneler iç güdüsel davranmasak bu yavrucaklarin hali ne olur.bende senin gibi oğlumu dokotra götürmüştüm bana soğuk algınlığı başlangıcı demisti.bir şurup verip yollamıştı.bende emin misiniz baslangoc mi diye kaç kere sormuştum.1 gün sonra acillik olmuştuk:KK43: ve ciğerleri iltihap kaplamıştı.1 günde mi kapladı.o pislik doktor bilemedi yavrum 7 gün hastanede yattı.ahh ahh bazen bu pis boş beles doktorlar (bazıları hepsi degil) yüzünden yavrularımız çekiyor....

Çok teşekkür ederim canım benim güzel temennilerin için❤zor gerçekten zor yani bi kan almada bile kurtar beni anne der gibi bakıp ağlıyor çok zorlandım ama üstesinden geldim Allahın izniyle geçti gitti inşâAllah .. Rabbim ne düşürsün buraya nede eksik etmesin...[/QU

Bilirim canim bilmezmiyim dogumum geciyo sunu sanci vericekler oglum ishal oldu kusma ates kac gun kactim doğumdan sonra kontrole gittiğimizde oğlumada swrum taktilar ben ustte nstdeyim.kizimin kalp atislari cok hizloymis sikinti var dediler ne karnimdakinden nede allta katta annemi istiyorim diyen ogluma tercih edemiyorim kostur kostur alt ust derken yinede rabbime sigindim karnimdakini rabbim.sana emanet dedim.bekledim oglum iyilesti babasina biraktim.gittim.suni sanciya cataldayken bile.elimde tel oglumdan haber aliyorum esime.yazıyorum cok zor gunlerdi senide oyle.iyi anliyorumki evde kalan kizinda ablalari da olsa sensiz ne yapti kac gun hastanedeki canin evdeki canim geride kimseyi birakmamis olsan belki bir tik daha rahat olursun :KK43: rabbim kimseye yasatmasin evlatlarimizin ayagina tas degdirmesin bizleride baslarindan eksik etmesin AMIN:KK43:

Canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun ❤ yazamıyorum arada girip hemen çıkıyorum... Halen hastanedeyiz......... Mutsuzum,sükunet içinde sabretmeye çalışıyorum...... Yavrumun mecali kalmadı sesi hiç yok ........ Boğmaca geçiyor Allahın izniyle inşâAllah... Ama ishal kusma ve ateş devam ediyor çok çaresiz hissediyorum kendimi yetersiz aciz.... Yarım kilo kaybetti dua edin ne olur bağırsak enfeksiyonu geçiriyor çok dua ediyorum vardır bunda da bir hayr diyorum....... Fırsat buldukça yazmaya çalışırım duanızı eksik etmeyin bizden Allah'a emanet olun......
Kuzumbu mübarek 3 Aylarda yüce rabbim minigine şifa versin sen.güçlü bir annesin eminim kızında güçlüdür duam prensesle

Bosver kuzum sen onlari cevrendrkiler daha zayif cümlesini tmamlamadan sen kizim sağlıklı olsun yeter kilo önemli değil de sende zayif olur dert kilolu olur dert benimde çevremdekiler bu cocuk cok kilolu deyip moralimi bozuyorlar ne yapim cocugu ac mi birakayim onlar güzel yorum yapsın diye boşver hepsini salla gitsin:)
Artık ne.kimseye cocgumu gostermek istiyorum ne de muhatap olmak istiyorum kuzum canlari cehenneme

Gozleirm doldu okurken.yavrum benim inşallah en kısa sürede toparlar. Kesinlikle haklısın bazıları boşa okuyor.biz anneler iç güdüsel davranmasak bu yavrucaklarin hali ne olur.bende senin gibi oğlumu dokotra götürmüştüm bana soğuk algınlığı başlangıcı demisti.bir şurup verip yollamıştı.bende emin misiniz baslangoc mi diye kaç kere sormuştum.1 gün sonra acillik olmuştuk:KK43: ve ciğerleri iltihap kaplamıştı.1 günde mi kapladı.o pislik doktor bilemedi yavrum 7 gün hastanede yattı.ahh ahh bazen bu pis boş beles doktorlar (bazıları hepsi degil) yüzünden yavrularımız çekiyor....
Sorma kuzum malesef bazıları boşa okuyor.... Bak işte dünyanın antibiyotiğini içti hani verilmezdi küçücük bebeğe daha beterini verdiler nefeai bile ilaç kokuyot önceden süt kokan ağzı... Geçti Elhamdülillah canım Rabbim yaşatmasın rn büyüğü bu olsun bizimde evlatlarımızında...

Aybasına mevlt yapmayı dusunuyorm sırf kuran okunsun ewımde ve ewladım ıcın dıye yoksa kmseyle ugrasacak halım yok töbe bısmıllah mevlıde dıye gelrler bı yon dedıkodu malzemesı tıplayp goderler .. snrada ben yabani soguk olurum allah bılsın yeter
Ben de oğlumu sünnet ettirdim cuma günü. Mevlit vereyim dedim. Kayınvalidem sen bilirsin ama bizim akrabalar hediye için çağırdığını sanır gelmezler. Ben de dedim o zaman yemeğimi yapayım risale derslerine gittiğim bi yer var. Oraya götüreyim. Ders sonrasında sofra kurarım. Mevlit gibi olur dedim. Olur dedi. Hiç bizimkilere haber verme bile dedi. Ne kadar kötü bi devir yaaa. İnsanlar maddiyatın kölesi olmuş. Kimsenin getireceği şeye ihtiyacım Yok elhamdulillah. Ama hayra hasenata ihtiyaç var. Ona da müsade etmiyolar

o devam sütüyle yapilandn.bende ole kucuk kavobozlara denemistm tek tek yapmayi ama yogurt mayasiyla tutmadi:)) beceremedim yani.bi dahakine firinda mayalamayi denicem maya ayari yok ama onceden isitymssn sonra kapatip yogurdu koyuymssn.bi kavonoz işareti var fırında ama sanirim o kullanma kilavuzna bakmam lazim
Ben firinda hiç denemdim canım hep 5 kiloluk yoğurt yaptim küçük kavanozlara ne kadar maya konulacak bak onu bilmiyorum

Biliyorum kuzucuğum benim Allah senden razı olsun yavrunuda senide korusun hep❤
Amin ablam hep aklimdaydiniz tlfnun olsa arardim seni sen benim hwrzaman yanimda oldun yaninda olmayı çok.isterdim en azından manevi olarak sana hiç verirdim çok şükür ki atlatmissiniz allahim dahabeterinden saklasin yavrunu

X