2017 Aralık Anneleri

Soylemek kolay ama icinde yasayinca insan o kadar da sabirli olamiyor ister istemez .. dualarimiz seninle
Biran once iyilesmeniz dilegiyle

Aybasına mevlt yapmayı dusunuyorm sırf kuran okunsun ewımde ve ewladım ıcın dıye yoksa kmseyle ugrasacak halım yok töbe bısmıllah mevlıde dıye gelrler bı yon dedıkodu malzemesı tıplayp goderler .. snrada ben yabani soguk olurum allah bılsın yeter

Gozleirm doldu okurken.yavrum benim inşallah en kısa sürede toparlar. Kesinlikle haklısın bazıları boşa okuyor.biz anneler iç güdüsel davranmasak bu yavrucaklarin hali ne olur.bende senin gibi oğlumu dokotra götürmüştüm bana soğuk algınlığı başlangıcı demisti.bir şurup verip yollamıştı.bende emin misiniz baslangoc mi diye kaç kere sormuştum.1 gün sonra acillik olmuştuk ve ciğerleri iltihap kaplamıştı.1 günde mi kapladı.o pislik doktor bilemedi yavrum 7 gün hastanede yattı.ahh ahh bazen bu pis boş beles doktorlar (bazıları hepsi degil) yüzünden yavrularımız çekiyor....

Kuzumbu mübarek 3 Aylarda yüce rabbim minigine şifa versin sen.güçlü bir annesin eminim kızında güçlüdür duam prensesle

Artık ne.kimseye cocgumu gostermek istiyorum ne de muhatap olmak istiyorum kuzum canlari cehenneme

Sorma kuzum malesef bazıları boşa okuyor.... Bak işte dünyanın antibiyotiğini içti hani verilmezdi küçücük bebeğe daha beterini verdiler nefeai bile ilaç kokuyot önceden süt kokan ağzı... Geçti Elhamdülillah canım Rabbim yaşatmasın rn büyüğü bu olsun bizimde evlatlarımızında...

Ben de oğlumu sünnet ettirdim cuma günü. Mevlit vereyim dedim. Kayınvalidem sen bilirsin ama bizim akrabalar hediye için çağırdığını sanır gelmezler. Ben de dedim o zaman yemeğimi yapayım risale derslerine gittiğim bi yer var. Oraya götüreyim. Ders sonrasında sofra kurarım. Mevlit gibi olur dedim. Olur dedi. Hiç bizimkilere haber verme bile dedi. Ne kadar kötü bi devir yaaa. İnsanlar maddiyatın kölesi olmuş. Kimsenin getireceği şeye ihtiyacım Yok elhamdulillah. Ama hayra hasenata ihtiyaç var. Ona da müsade etmiyolar

Ben firinda hiç denemdim canım hep 5 kiloluk yoğurt yaptim küçük kavanozlara ne kadar maya konulacak bak onu bilmiyorum

Biliyorum kuzucuğum benim Allah senden razı olsun yavrunuda senide korusun hep❤
Amin ablam hep aklimdaydiniz tlfnun olsa arardim seni sen benim hwrzaman yanimda oldun yaninda olmayı çok.isterdim en azından manevi olarak sana hiç verirdim çok şükür ki atlatmissiniz allahim dahabeterinden saklasin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…