2017 Aralık Anneleri

Inşallah gelecek aya kadar kilo alır gereci bu ay çok u mutluydum 2 saate bir mama yiyordu ama hiç ise yaramadı belkinde ek gida ise yaayacak

Canım bende azar azar tatırmak istiyorum da bişey sorcam özellikle sebze pürwlerine kabızlık yapmasın diye zeytinyağı koyuyormusun

Canım bende azar azar tatırmak istiyorum da bişey sorcam özellikle sebze pürwlerine kabızlık yapmasın diye zeytinyağı koyuyormusun
hic koymadm daha zeytin yagi canim.bu aksam denicem bende.ilk once sularindan basla.havuc kabak patates koy kaynasin iyice hemen yarim cay bardagindan az azar azar tattir ona.ben simdi pure veriyrm ama gun icinde ihlamur yada yogurt veriyrm daha hic kabiz olmadi.purenin icine bebek mamasindanda katiyrm.pirinc unu yapiyrm su ile seker koymuyrm bebek mamasi koyryrn

Tamam canım çok teşekkür ederim :)

Takmayim diyorum da ışte annelik canım ya belki haklısın mamayla alamadığı kiloyu ek g idayla alacak hem düşününce ek gida sanki daha sağlıklı sonuçta kendin hazirlayavaksin

Canim yoğurdu nasıl yaptın günlük mu yaptin peki

Bı an once ewde yogrt yapmann püf noktalarını ögrenmem lazm
Canim yogurt yapmak icin sutu 3 kere pisirıp(pişirme derken 3 kere süt tencere de tasacak gibi o lacak) ilittiktan sonra ki sıcaklığını serçe parmaginla kontrol.edebilirsin yemek kasiginin ucuyla damızlık atıyorum kalıp gibi olması ve eksi olmaması için bir cay kasigi da şeker atiyorum ustunu bastiriyorum 4 5 saat icinde tutuyor yoğurt

Son düzenleme:
Canim yoğurdu nasıl yaptın günlük mu yaptin peki
ben pek beceremiyrm yogurdu yaa bi kez denedim olmadi :)) gunluk yogurt aliyrm burda boyle kahvaltici gibi bi yer var organik herseyi ordan aliyrm.bi cay kasigiyla basladim simdi bi yemek kasigi kadar yiyo.icine elma kaynatip pure yapiyrm karistrip veriyrm armut falan.

anlatin lo bana da yogurt yapmayi bide iyi kaynamaz diye de korulkuyrm ben baya tasana kadr kaynatiyrm ama yinede korkuyrm pastrotize olmaz diye
Canım pastörize meselesinden dolayı ben iki kere kaynatıyorum sütü. Birincisinde kaynamaya başlayınca bir saat, ikincisinde de yine kaynamaya başlayınca yarım saat kaynatıyorum. Ara ara karıştırıyorum içindeki su buharı çıksın diye

oyle yaparim bi dahakine bende denicem bakalm

Canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun ❤ yazamıyorum arada girip hemen çıkıyorum... Halen hastanedeyiz......... Mutsuzum,sükunet içinde sabretmeye çalışıyorum...... Yavrumun mecali kalmadı sesi hiç yok ........ Boğmaca geçiyor Allahın izniyle inşâAllah... Ama ishal kusma ve ateş devam ediyor çok çaresiz hissediyorum kendimi yetersiz aciz.... Yarım kilo kaybetti dua edin ne olur bağırsak enfeksiyonu geçiriyor çok dua ediyorum vardır bunda da bir hayr diyorum....... Fırsat buldukça yazmaya çalışırım duanızı eksik etmeyin bizden Allah'a emanet olun......

Eklentiler

• IMG_20180324_191707.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 99
Cnm benim ya..sen güçlü ol ki yavrum senden güç bulsun..allahım şifasını versin yavrunun..bol bol emzir..çok zordur eminim allah kimseyi evladıyla sınamasın dizede bir an önce şifa versin..

Ben 5 dk kadar ocağı açıp kapatıyorım taşıcak gibi yapıyorum..sonra ocağı en kısığa alıp 25dk kaynatıyorum..kavanozlara koyup yeterli sıcaklığa geldiğinde her yarımlık kavanoza bir çay kaşığı kadar maya koyup sarıyyorm..bazen sıcaklığı şaşıyor ekşi oluyor bazen çok güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…