2017 Aralık Anneleri

Gündüz uykusunu alabildi mi bazen bizimde şaşıyor gündüz uyumadıysa gece uykuya geçişi çok zor aspiratör fön ninni ne bulursanız açın birden çok ses duyunca rahatlayıp uyuyabiliyorlar

Bızmkıne onlar pek etkı etmedı baslarda yapmstık. Gunduzde uzun surelı uyumadı ama huyları bellımolmuyorkı

Canim zaten biz yaklasik bir bucuk aydir mama kullaniyorduk su tum kesileli 45 gün oldu kin biz hiç 1 kilo almadik maksimum 600 gram alıyorduk bu ay yarisini ancak almisiz

Baska mamalar denedınmı cnm az kaldı ek gıdaya gecnce faydası olur ınsallah

Gece gece sürekli bişeyler alıyorum ben
Engel olamıyorum kendime
Dün 8 tane kitap sipariş ettim
Ptesi gelecek :)
Bugün de eşimle kendime şort tişört falan
Uzun zamandır ilk defa kendimize bişey alıyorum
Miniğime de birsürü şey alasım var
2 gün önce e bebekte bir sürü aldık zaten
Kart doluyor artık
Az durmam lazım bu ay :KK43:
Evde sıkılmaktan hep sanırım bunlar

Bnde daha kendıme bısey almadım hamıleleıktekıler bıl gelıyor oncekılerde dar gelıyor hep bebısıme alıyorm:) bıde dısarıda cıkmadgndan aklımada gelmıyo kendıme almak sanırım.. bıdakınay almm kazm baeyler artık hava ıyı olrsa cıkarz yavas yavas aınsallah

Kuzum su anlik gerek kalmadı allaha şükür su anda 58 iz 60 oldu mu artele gerek kalmayacak 9 nisanda tekrar kontrol var inşallah 60 gooruruz
inşallah gerek kalmaz değerleri yükselir bi oh dersin artık bu kadar emeğin karşılığını alırsın canm

Baska mamalar denedınmı cnm az kaldı ek gıdaya gecnce faydası olur ınsallah
Canim 2 farklı mama denedim onları kusuyor kendi lcmiyor 2 farklı.doktora mama konusunda gittik zaten piyasadaki en iyi 2 mama bebelac ve aptamil mis aptamil.gaz yapabilir diye önermiyorlar bebelac gold sindirim en.kolay mamaymis

Sanki çok erken gibi canım ek gıda için şimdi tam 91 gunluguz gelecek ay 120.günlük olacaz artık.kısmet ne yapım hayırlısı neyse o olsun
Nasibi böyleymiş kuzum demek ki. Sağlığında bir sıkıntı olmasın da doktor ne dediyse o yapılacak mecburen.

Canim 2 farklı mama denedim onları kusuyor kendi lcmiyor 2 farklı.doktora mama konusunda gittik zaten piyasadaki en iyi 2 mama bebelac ve aptamil mis aptamil.gaz yapabilir diye önermiyorlar bebelac gold sindirim en.kolay mamaymis

Allah kolaylık versn cnm ne deyım eabbım korusun esrgesın ewlatlarmızı

Inşallah kuzum gelecek ay alır ebe de doktor da aynısını ddi kilo alımı böyle az olursa ek gıda ddi ama ben kızımın midesi çok.hassas olduğu için korkuyorum sanki daha erkengibi
Hiç belli olmaz canm belkide ek gıdaya başladığı zaman kızın daha iyi olur daha hizli kilo alir midesine gelince zaten herşey öyle bi anda verilmiyor önce muhallebiyle başlarsin sonra meyve suları püreleri derken kızın alışır:)

Hiç belli olmaz canm belkide ek gıdaya başladığı zaman kızın daha iyi olur daha hizli kilo alir midesine gelince zaten herşey öyle bi anda verilmiyor önce muhallebiyle başlarsin sonra meyve suları püreleri derken kızın alışır:)
Inşallah canım inşallah kilo alır yavrum daha 5200 gram

Inşallah canım inşallah kilo alır yavrum daha 5200 gram
Kuzum sen zayıftım demiştin sana çekmiştir ben balık etliyim eşimde iri yapılı çocuklarımızda bizim gibi oğlum 4 yaşında ama 6 7 yaş kıyafetleri giyiriorm zayıf olmasına rağmen yapılı çünkü kizimda bana çekmiş ben balık etliyim oda şuan kilolu geçen ay götürdüğümde ebe kilo alımı üst sınırlarda dedi yapıyla alakalı. yani . bebegin yapısı öyleyse ne yaparsan da öyle olur sağlıklı olsun yeter çok bebek var tombul tombul yanaklar ama hergun hastanede sağlıklı olsun da boşver kiloyu.ac kalmiyo sonuçta .

Mecbur canım ama ışte hiç icime sinmiyor
Haklısın kuzum ama biz bilemeyiz ki onlar için en iyisi nedir. Sadece en iyisi olsun diye dua edebiliriz. Ek gıda ona şifa olacak belki de. Kendini daha fazla üzme. Biz anneyiz. Biz iyi olalım ki evlatlarımız da iyi olsunlar.

Kzlar yarına kadar bırer yasin okuyabılecek olan varmı ölen bı yakınım ıcın umrede duası yapılacak :KK43:

X