Genişlemiştir Canım muhtemelen. Ben de iki Doğum yaptım normal düşün artık. Ama istersen dr gidip küçük bir operasyon yaptırabilirsin.MErhaba anneler sizlere kafama takılan bi kaç özel soru sorcaktım22 günlük taze anneyim. Normal doğum yaptım. Kafama takılan şu. Tekrar ilişkiye girdiğinizde acı oldu mu bide herhangi bi genişleme olmuş mu benim daha o günlere var ama aklıma takılıyo azcık da genişlemiş olmasından korkuyorum acıkcası
ayseumitertem canimCanım diğer instagramim şifresini hatırlayamıyorum senin instagramda kullanıcı adın ne istek gondereyom sana
Tamam kuzum ama ben rumuzlarla gerçek kişileri karıştırıyorum hep:) sen hangisiydinBana yollar mıaın Canm baya ihtiyaç var çok zorlanıyrz yatırırken bir saat sallıyorm kucağım da çokta ağlıyor
Bizimki de ilk başta oyun sandı sanırım. Çünkü uyumadı aksine sırıtarak suratıma baktı. Ama bir iki deneme sonrası alıştı. Kolaylıkla uykuya geçiyo artık. Hatta uyanır gibi olduğunda şşşşş yapıyorum uzaktan tekrar yatıyoSaol canım
İyiyim acısı sızısı kalmadı
İzi var o da olsun o kadar
Eşim şimdi içerde şşş-pat deniyor uyutmak için
Gülüyormuş
Babasını oyun olarak görüyor sanırım :)
canim bebinin doydgndan emin misin.bazi bebekler uyumaz olablr ama bazilar ac diyede uyumaz.mesela 60 verdin diyelm o 60 i bitrdignde doydu sanip ac mi kaliyo acaba.bi kez uyju sonrasi 120 yap bakalm ne kadarni icecekCildiracam ya 15 saattir bir bebek uyumaz mi benim pilim bitti artık uykusuzluktan gözlerim yaniyor
Aynen canım aynenCanimmm çok geçmiş olsun yaaiste miniklerimize bişey olmadı diye sukreidyoruz dimi.seninde bebis kucagindaymis ona değil ıyiki bana geldi diyorsun dimj canımım
Tmm canimayseumitertem canim
Tamam kuzum yarın 90 cc yapayım en son yanıma yatirrdim uyuyakaldi aslinda ikimiz de uyumusuz canım günde 2 3 kere kaka yapıyor vislinbez sayısı.da 4 5 kere bez değiştiriyorum doymuyor doye hic dusunmemistimcanim bebinin doydgndan emin misin.bazi bebekler uyumaz olablr ama bazilar ac diyede uyumaz.mesela 60 verdin diyelm o 60 i bitrdignde doydu sanip ac mi kaliyo acaba.bi kez uyju sonrasi 120 yap bakalm ne kadarni icecek
bizimki karni tok oldgnda anında uyur.bazen gunduz uyanip yiyp tekrar uyudugu da olmuştur
Tamam kuzum ama ben rumuzlarla gerçek kişileri karıştırıyorum hep:) sen hangisiydin
He tamam canım. Bende kim varsa herkese yolladım zaten. Sana da yolladımİnstgram hesabim melek_emirsaid_ali canm :) teşekkür ederim
Evet pek bilinen bi isim değil ama anlamı çok güzel sana kim onerdi:)Amin cnm yaaaa cok sasrdım hıc duymuyorm ensar ismini
Evet pek bilinen bi isim değil ama anlamı çok güzel sana kim onerdi:)
Tamam kuzum ama ben rumuzlarla gerçek kişileri karıştırıyorum hep:) sen hangisiydin
Adıyla yasasin canm rabbim acısını göstermesin sana hayırlı salih bi evlat olur insallh yavrunBen kendıme önerdım cnm:) anlamı oncekkle hosuma gttı soylenısıde hosuma gttı farklıydıda ılgımı cektı.. yusuf ıle ensar arasnda kalmstm esımde babasınn adını ısteynce mehmet ensar oldu
Adıyla yasasin canm rabbim acısını göstermesin sana hayırlı salih bi evlat olur insallh yavrun
Benim bebeğimde uyumuyor ama aç olsa ağlar bende anlamadım sadece memede. Ne uyursa Allah yardımcımız olsun gündüzleri bazen ağlayasıö geliyor ben anneliği beceremedim diye devamlı meme aranıyor yalancı emzikte almadı uyuyamıyorum memede olmazsacanim bebinin doydgndan emin misin.bazi bebekler uyumaz olablr ama bazilar ac diyede uyumaz.mesela 60 verdin diyelm o 60 i bitrdignde doydu sanip ac mi kaliyo acaba.bi kez uyju sonrasi 120 yap bakalm ne kadarni icecek
bizimki karni tok oldgnda anında uyur.bazen gunduz uyanip yiyp tekrar uyudugu da olmuştur
Benim bebeğimde uyumuyor ama aç olsa ağlar bende anlamadım sadece memede. Ne uyursa Allah yardımcımız olsun gündüzleri bazen ağlayasıö geliyor ben anneliği beceremedim diye devamlı meme aranıyor yalancı emzikte almadı uyuyamıyorum memede olmazsa
Bizde de aglamıyor sürekli ilgi istiyor gece iyi uyuyor sanirsam gece gündüz kavramına alıştı bir derdi olsa mutlaka ağlar ama keyfi yerinde bende senin gibi bazı sebeplerden kendimi suçladim yetersiz olduğumu düşündüm ama öyle değil ışte en iyi biz bakarız yavrularimizaBenim bebeğimde uyumuyor ama aç olsa ağlar bende anlamadım sadece memede. Ne uyursa Allah yardımcımız olsun gündüzleri bazen ağlayasıö geliyor ben anneliği beceremedim diye devamlı meme aranıyor yalancı emzikte almadı uyuyamıyorum memede olmazsa