2017 Aralık Anneleri

Genişlemiştir Canım muhtemelen. Ben de iki Doğum yaptım normal düşün artık. Ama istersen dr gidip küçük bir operasyon yaptırabilirsin.

Saol canım
İyiyim acısı sızısı kalmadı
İzi var o da olsun o kadar
Eşim şimdi içerde şşş-pat deniyor uyutmak için
Gülüyormuş
Babasını oyun olarak görüyor sanırım :)
Bizimki de ilk başta oyun sandı sanırım. Çünkü uyumadı aksine sırıtarak suratıma baktı. Ama bir iki deneme sonrası alıştı. Kolaylıkla uykuya geçiyo artık. Hatta uyanır gibi olduğunda şşşşş yapıyorum uzaktan tekrar yatıyo

Cildiracam ya 15 saattir bir bebek uyumaz mi benim pilim bitti artık uykusuzluktan gözlerim yaniyor
canim bebinin doydgndan emin misin.bazi bebekler uyumaz olablr ama bazilar ac diyede uyumaz.mesela 60 verdin diyelm o 60 i bitrdignde doydu sanip ac mi kaliyo acaba.bi kez uyju sonrasi 120 yap bakalm ne kadarni icecek
bizimki karni tok oldgnda anında uyur.bazen gunduz uyanip yiyp tekrar uyudugu da olmuştur

Tamam kuzum yarın 90 cc yapayım en son yanıma yatirrdim uyuyakaldi aslinda ikimiz de uyumusuz canım günde 2 3 kere kaka yapıyor vislinbez sayısı.da 4 5 kere bez değiştiriyorum doymuyor doye hic dusunmemistim

Evet pek bilinen bi isim değil ama anlamı çok güzel sana kim onerdi:)

Ben kendıme önerdım cnm:) anlamı oncekkle hosuma gttı soylenısıde hosuma gttı farklıydıda ılgımı cektı.. yusuf ıle ensar arasnda kalmstm esımde babasınn adını ısteynce mehmet ensar oldu

Ben kendıme önerdım cnm:) anlamı oncekkle hosuma gttı soylenısıde hosuma gttı farklıydıda ılgımı cektı.. yusuf ıle ensar arasnda kalmstm esımde babasınn adını ısteynce mehmet ensar oldu
Adıyla yasasin canm rabbim acısını göstermesin sana hayırlı salih bi evlat olur insallh yavrun

Benim bebeğimde uyumuyor ama aç olsa ağlar bende anlamadım sadece memede. Ne uyursa Allah yardımcımız olsun gündüzleri bazen ağlayasıö geliyor ben anneliği beceremedim diye devamlı meme aranıyor yalancı emzikte almadı uyuyamıyorum memede olmazsa

Herkes ıcın ayrı bu surec nrmal ama bebslerde dunyaya ayak uydurmaya caksııyo en buyuk yatdmcılarıda bzız rabbım yoklklarını gostermesın

Kızlar bebegim 2-3 gundr agzindan surekli gaz cıkaryor.Hic keyfi yok.Bu gecede emerken bi cay bardagı belki fazlasidr, oyle bi kustu ki carsaf,benim kollarim,ustum,kendi kolu sırılsıklam olduKaranlik oldugundan goremedim ama kesin burnundan da cikti.Nefes almakta zorlandı.Emme pozisyonunda niye boyle kusma olur ki? N Nil0005 Senin bebegin de boyle mi kusuyrdu canım?

Bizde de aglamıyor sürekli ilgi istiyor gece iyi uyuyor sanirsam gece gündüz kavramına alıştı bir derdi olsa mutlaka ağlar ama keyfi yerinde bende senin gibi bazı sebeplerden kendimi suçladim yetersiz olduğumu düşündüm ama öyle değil ışte en iyi biz bakarız yavrularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…