2017 Aralık Anneleri

MErhaba anneler sizlere kafama takılan bi kaç özel soru sorcaktım 22 günlük taze anneyim. Normal doğum yaptım. Kafama takılan şu. Tekrar ilişkiye girdiğinizde acı oldu mu bide herhangi bi genişleme olmuş mu benim daha o günlere var ama aklıma takılıyo azcık da genişlemiş olmasından korkuyorum acıkcası

Canım benim oğlumda da sarı oldu sertleşti ben zeytin yağı ile yarim saat kadar hafif masaj yaptık zaten elime gelmeye başladı.sojra banyo yaptı tarakla taradim2baya bir gecti
Bende hafta sonu yapayım canım banyosunu tek başıma yaptırırken çok zorlanıyorum eşim haftasonu evde o gün deneyim bende

Tamam yapacam canım her banyodan sonra zeytinyağını en fazla kaç saat bekleteyim canim
2 demistim ama sen 1 yap saçıda yok dedin galiba üşümesin kafası.
Ben bebisle birlikte giriom banyoya dizide yıkıyom artik bornozlanip cikioz.
Esin evdeyken bikackez boyle yap sonra esine ihtiyacda duymazsın bende oyle oldu.

2017 aralık anneleri instagram adresinde 28 kişi olduk isteyen bebislerimizi takip edebilir

Cildiracam ya 15 saattir bir bebek uyumaz mi benim pilim bitti artık uykusuzluktan gözlerim yaniyor

Kuzum bizim ev sobali sobanın yanında kuvette yaptırıyoruz tamam canım.1 saat bekleteyim

geçmiş olsun nilgün daha yeni gördüm, nasıl oldun?
Saol canım
İyiyim acısı sızısı kalmadı
İzi var o da olsun o kadar
Eşim şimdi içerde şşş-pat deniyor uyutmak için
Gülüyormuş
Babasını oyun olarak görüyor sanırım :)

Saol canım
İyiyim acısı sızısı kalmadı
İzi var o da olsun o kadar
Eşim şimdi içerde şşş-pat deniyor uyutmak için
Gülüyormuş
Babasını oyun olarak görüyor sanırım :)

Geçmiş olan Canm :) bu uyutma tekniği nasıl bu aralar bizim bebk çok zor uyuyor ağlayarak uyur ağlayarak uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…