- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Eki Görüntüle 2127150 buda benim kizcem keyfi yerinde bugun:)
Yani bilmiyorum ki kuzum. Herkes farklı bi şey söylüyor. Ben mümkün mertebe muhatap etmemeye çalışıyorum. Sallanarak uyumuyor zaten. İnstagramda baldan anne diye bi sayfa var. Orda "şşşşş pat" yönteminden bahsetmişlerdi. Şimdiden onu uyguluyorum işe de yarıyo. Uykuya hemen geçiyo.
Yani bilmiyorum ki kuzum. Herkes farklı bi şey söylüyor. Ben mümkün mertebe muhatap etmemeye çalışıyorum. Sallanarak uyumuyor zaten. İnstagramda baldan anne diye bi sayfa var. Orda "şşşşş pat" yönteminden bahsetmişlerdi. Şimdiden onu uyguluyorum işe de yarıyo. Uykuya hemen geçiyo.
Sağol canm oğlana benzitiyolar kizimi:)Masallah nazar degmesın kuzuma
Sağol canm oğlana benzitiyolar kizimi:)
Nasıl bir yöntem canım benim kız gündüz uyumuyor bende deneyimYani bilmiyorum ki kuzum. Herkes farklı bi şey söylüyor. Ben mümkün mertebe muhatap etmemeye çalışıyorum. Sallanarak uyumuyor zaten. İnstagramda baldan anne diye bi sayfa var. Orda "şşşşş pat" yönteminden bahsetmişlerdi. Şimdiden onu uyguluyorum işe de yarıyo. Uykuya hemen geçiyo.
Bizde ilk defa oldu canım bende pazar günü yapayım şimdiden hayirli olsun sunnetiniz canimBizim de var canım ondan. Ara ara temizliyorum ben de. Şimdi zeytinyağı sürüp yumuşatıp taricam. Yarın sünnet olacak. Banyo yaptırıcam bugün
Sen onlari temizle baya sertlesmis belliki. Korkma acimaz zeytinyagi sur masaj yap yeni yumusak diş fircasi varsa ben oyle temizlemistim. 2 saat dursun yağlı banyo onceside fırcala yada tara. Banyo sonrasida temizledigin fırcayla yada tarakla cikarmaya calıs.Evet canım tam.bingildaginin üstünde ve kafasının ust tarafinda var önceden beyazdı şimdi sari kabuk olmus
kizlar sizin bebislerde emzirirken kendini kaldirip oturur pozisyona geliyo mu? bu nirmal mi ?
Bende benzetmiyrum ama babası dahil hepsi benzetiyr:)Pek benzemıyo gbı ama:)
Bende benzetmiyrum ama babası dahil hepsi benzetiyr:)
Tmm canım hafta sonu eşim evde ancak o zaman banyo ya ptirabilirim geçer di mi amaSen onlari temizle baya sertlesmis belliki. Korkma acimaz zeytinyagi sur masaj yap yeni yumusak diş fircasi varsa ben oyle temizlemistim. 2 saat dursun yağlı banyo onceside fırcala yada tara. Banyo sonrasida temizledigin fırcayla yada tarakla cikarmaya calıs.
Baya yer etmis konaklar cogalmasin temizle biranönce.
Oyyy masallahhh:) çok tatli masallahhhhBuda benim ensarımbelki görsmüşsünzdr ama fikir olsun kızlar
Canım benim oğlumda da sarı oldu sertleşti ben zeytin yağı ile yarim saat kadar hafif masaj yaptık zaten elime gelmeye başladı.sojra banyo yaptı tarakla taradim2baya bir gectiEvet canım tam.bingildaginin üstünde ve kafasının ust tarafinda var önceden beyazdı şimdi sari kabuk olmus
baldananne yanlış hatırlamıyorsam dur sana önereyim instagramdaTam ismini yazarmısın cnm
Maşallah barekallah Paşa'ya. Rabbim Salih evlat etsinBuda benim ensarımbelki görsmüşsünzdr ama fikir olsun kızlar