- 19 Nisan 2017
- 1.314
- 941
Amin canım Allah razı olsunBizde ilk defa oldu canım bende pazar günü yapayım şimdiden hayirli olsun sunnetiniz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsunBizde ilk defa oldu canım bende pazar günü yapayım şimdiden hayirli olsun sunnetiniz canim
Evet canım hatta bizimki hızını alamayıp ayakta emmek istiyo. Yani bi türlü doğru emme pozisyonundan geçemiyoruz. En son ben ayağa kalkıyorum. Onu da dike yakın çapraz tutuyorum öyle emiyokizlar sizin bebislerde emzirirken kendini kaldirip oturur pozisyona geliyo mu? bu nirmal mi ?
Canım seni etiketledim instagramda. Eğer doğru etiketleme yaptıysam :)Nasıl bir yöntem canım benim kız gündüz uyumuyor bende deneyim
Gecer gecer merak etme ama yapın unutma sakın.Tmm canım hafta sonu eşim evde ancak o zaman banyo ya ptirabilirim geçer di mi ama
Maşallah barekallah Paşa'ya. Rabbim Salih evlat etsin
Oyyy masallahhh:) çok tatli masallahhhh
Oyy maşallah paşama çok tatlı allah bağışlasın canm benim oğlumun da adi ensar:)Buda benim ensarım belki görsmüşsünzdr ama fikir olsun kızlar
Oyy maşallah paşama çok tatlı allah bağışlasın canm benim oğlumun da adi ensar:)
Bende hafta sonu yapayım canım banyosunu tek başıma yaptırırken çok zorlanıyorum eşim haftasonu evde o gün deneyim bendeCanım benim oğlumda da sarı oldu sertleşti ben zeytin yağı ile yarim saat kadar hafif masaj yaptık zaten elime gelmeye başladı.sojra banyo yaptı tarakla taradim2baya bir gecti
Canım diğer instagramim şifresini hatırlayamıyorum senin instagramda kullanıcı adın ne istek gondereyom sanaCanım seni etiketledim instagramda. Eğer doğru etiketleme yaptıysam :)
Tamam yapacam canım her banyodan sonra zeytinyağını en fazla kaç saat bekleteyim canimGecer gecer merak etme ama yapın unutma sakın.
2 demistim ama sen 1 yap saçıda yok dedin galiba üşümesin kafası.Tamam yapacam canım her banyodan sonra zeytinyağını en fazla kaç saat bekleteyim canim
baldananne yanlış hatırlamıyorsam dur sana önereyim instagramda
Kuzum bizim ev sobali sobanın yanında kuvette yaptırıyoruz tamam canım.1 saat bekleteyim2 demistim ama sen 1 yap saçıda yok dedin galiba üşümesin kafası.
Ben bebisle birlikte giriom banyoya dizide yıkıyom artik bornozlanip cikioz.
Esin evdeyken bikackez boyle yap sonra esine ihtiyacda duymazsın bende oyle oldu.
Saol canımgeçmiş olsun nilgün daha yeni gördüm, nasıl oldun?
Saol canım
İyiyim acısı sızısı kalmadı
İzi var o da olsun o kadar
Eşim şimdi içerde şşş-pat deniyor uyutmak için
Gülüyormuş
Babasını oyun olarak görüyor sanırım :)
Maşallah annesi çok tatlı.Buda benim ensarım belki görsmüşsünzdr ama fikir olsun kızlar