- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Şuan için öyle dusunuyorsun aradan 1 2 yıl geçsin istmeye başlarsın :)2. Çocuğu heleki oğlunun sıkıldığını anla ben 2.yi oğlum yanlız kalmasın diye yaptım içine kapanmıştı simdi kardesiyle oyle oynuyor anne hic gitmesin kardesim diyo:)biz daha korunmaya başlamadık esim spiral taktirmami istiyor bende korkuyorum o zaman kordonlarını baglat diyor onada asla diyorum 3 aylık igneye başlıcam sanirim .bisey yok daha :)
nerde yaşıyorsun peki canm annenler mi burda evet başka sitelerden bende almıyorum daha önce çok yaşadım o sikintilariMersinliyim.bende ama mersinde yasamiyorum benimki elsivanin elbisesini giyiyor suan yumusacik cok rahat üsütmüyor terletmiyor. Civilden aliyorum tişortleri en azindab guvenilir yerler.diger sitelere guvenemiyorum.
allah gönlüne göre versin canm herşeyin hayırlısı.Bızım durum karısk cnm o yuzden ıkncı ıstemm yetr oğlm bana ınsaşlah rabbım bagslasın
Benim kızda da var canm o ben şuan için karışmıyorum çoğalırsa zeytinyağını dok ince bi tarakla tara bastırmadan ama o kabuklar yumusansinKızlar kızımın kafasında sarı kabuklar var sanirsam konak nasıl gecirecem
Maşallah prensese cok tatliEki Görüntüle 2127150 buda benim kizcem keyfi yerinde bugun:)
Banyo önceso zeytinyagiyla yumuşak canim. Tarayarak cıkar. Bizde de oldu 2 seferde bitti. Bıngıl diyolar galiba kafasinin üstünün kapanması icin saglikli gelismesi icin temizle bence.Kızlar kızımın kafasında sarı kabuklar var sanirsam konak nasıl gecirecem
Sağol canm :)Maşallah prensese cok tatli
Cnm geçen de cevap yazamadım yastıkla ilgili..ama arkadaşlar cevaplamış..otizmle ilgili de zaten otizmli olan çocuklar dönen nesnelere ilgi duyarlar..ellerindeki herşeyi döndürürler çamaşır makinasına bakarlar..dönenceyle olacak iş değil bence otizm allah yazmasın..Rabbim olanlara da şifa versin.Canım bizde hep duruyor öyle beşikte ama sürekli bakmıyor sadece o aparati kendine yaklastiryorun biraz elleriyle vuruyor cingiraga çıkan sese odaklanıyor sonrada sıkılıp birakiyor
Ama tarayacak saçı yok ki canım kendi kendine geçer mi acaba acı veriyor mudur kızıma kuzumBenim kızda da var canm o ben şuan için karışmıyorum çoğalırsa zeytinyağını dok ince bi tarakla tara bastırmadan ama o kabuklar yumusansin
Canım benim Rabbim bu mübarek günün hürmetine o yavrucağı hayırlı bir şifa versin. Anne babasına ve sizlere de dayanma gücü versin. Rabbim tüm evlatları kazadan beladan uzak etsin.kizlar bahsettigm o bebek ameliyata girecekmis bugun kolundaki dokular yanmis islevsiz olma ihtimaline karsi doku koycaklrms kandil bugun hepinizden dua bekliyrm.annesi babasi hepimiz perisan olduk icim parcalaniyo.bide nasil hastane anlamadim anne yalnz orda iceriye baba dahil kimseyi almıyorlar 4 gundr uyumamis kuzenim perisan nasil olcak boyle anlamadim
Yok kuzum acı vermiyordur da rahatsız ediyordur belki sen zeytinyağı sur yumusasin sonra tara yavaşça kalkıyo hemn zaten sonrada bi güzel banyo yaptır .Ama tarayacak saçı yok ki canım kendi kendine geçer mi acaba acı veriyor mudur kızıma kuzum
Yüce rabbim evlatlarimizdan uzak eylesin o hastalığı inşallah olanlara da rabbim şifa versin inşallah herşeyden nem kapar oldukCnm geçen de cevap yazamadım yastıkla ilgili..ama arkadaşlar cevaplamış..otizmle ilgili de zaten otizmli olan çocuklar dönen nesnelere ilgi duyarlar..ellerindeki herşeyi döndürürler çamaşır makinasına bakarlar..dönenceyle olacak iş değil bence otizm allah yazmasın..Rabbim olanlara da şifa versin.
Canım bizimse öyle aksesuarlar var hareketli değil ama. Ben çok nadir yukarı kaldırıp izlemesini sağlıyorum. Direk göz hizasında yani tepeye yakın olmadığı sürece sıkıntı Yok bence. Ben göz hizasından biraz aşağıda açıyorum.Eki Görüntüle 2127025 kızlar donence otizime neden oluyor dediniz peki besiktteki bu aksesuarları kızım beşik sallanincca takip ediyor bu da otizime neden olur mu
Evet canım tam.bingildaginin üstünde ve kafasının ust tarafinda var önceden beyazdı şimdi sari kabuk olmusBanyo önceso zeytinyagiyla yumuşak canim. Tarayarak cıkar. Bizde de oldu 2 seferde bitti. Bıngıl diyolar galiba kafasinin üstünün kapanması icin saglikli gelismesi icin temizle bence.
Bizimki genelde uymayacağı zaman tepede canım beşiği sallarken o aksesuarlara bakıp takip.edip uykuya dalıyor g unduzde dokunabiecegi kadar aşağıya indiriyorumCanım bizimse öyle aksesuarlar var hareketli değil ama. Ben çok nadir yukarı kaldırıp izlemesini sağlıyorum. Direk göz hizasında yani tepeye yakın olmadığı sürece sıkıntı Yok bence. Ben göz hizasından biraz aşağıda açıyorum.
Tamam canımpazar günü banyo günü yapayım zeytinyagiylaYok kuzum acı vermiyordur da rahatsız ediyordur belki sen zeytinyağı sur yumusasin sonra tara yavaşça kalkıyo hemn zaten sonrada bi güzel banyo yaptır .
Yani bilmiyorum ki kuzum. Herkes farklı bi şey söylüyor. Ben mümkün mertebe muhatap etmemeye çalışıyorum. Sallanarak uyumuyor zaten. İnstagramda baldan anne diye bi sayfa var. Orda "şşşşş pat" yönteminden bahsetmişlerdi. Şimdiden onu uyguluyorum işe de yarıyo. Uykuya hemen geçiyo.Bizimki genelde uymayacağı zaman tepede canım beşiği sallarken o aksesuarlara bakıp takip.edip uykuya dalıyor g unduzde dokunabiecegi kadar aşağıya indiriyorum
Bizim de var canım ondan. Ara ara temizliyorum ben de. Şimdi zeytinyağı sürüp yumuşatıp taricam. Yarın sünnet olacak. Banyo yaptırıcam bugünEvet canım tam.bingildaginin üstünde ve kafasının ust tarafinda var önceden beyazdı şimdi sari kabuk olmus