2017 Aralık Anneleri

Yani bilmiyorum ki kuzum. Herkes farklı bi şey söylüyor. Ben mümkün mertebe muhatap etmemeye çalışıyorum. Sallanarak uyumuyor zaten. İnstagramda baldan anne diye bi sayfa var. Orda "şşşşş pat" yönteminden bahsetmişlerdi. Şimdiden onu uyguluyorum işe de yarıyo. Uykuya hemen geçiyo.

Bakıyım bı o sayfaya ben

Yani bilmiyorum ki kuzum. Herkes farklı bi şey söylüyor. Ben mümkün mertebe muhatap etmemeye çalışıyorum. Sallanarak uyumuyor zaten. İnstagramda baldan anne diye bi sayfa var. Orda "şşşşş pat" yönteminden bahsetmişlerdi. Şimdiden onu uyguluyorum işe de yarıyo. Uykuya hemen geçiyo.

Tam ismini yazarmısın cnm

Buda benim ensarım:KK200: belki görsmüşsünzdr ama fikir olsun kızlar:KK37:

Eklentiler

• IMG_4429.JPG
    IMG_4429.JPG
    47,1 KB · Görüntüleme: 93
Nasıl bir yöntem canım benim kız gündüz uyumuyor bende deneyim

Evet canım tam.bingildaginin üstünde ve kafasının ust tarafinda var önceden beyazdı şimdi sari kabuk olmus
Sen onlari temizle baya sertlesmis belliki. Korkma acimaz zeytinyagi sur masaj yap yeni yumusak diş fircasi varsa ben oyle temizlemistim. 2 saat dursun yağlı banyo onceside fırcala yada tara. Banyo sonrasida temizledigin fırcayla yada tarakla cikarmaya calıs.
Baya yer etmis konaklar cogalmasin temizle biranönce.

Sen onlari temizle baya sertlesmis belliki. Korkma acimaz zeytinyagi sur masaj yap yeni yumusak diş fircasi varsa ben oyle temizlemistim. 2 saat dursun yağlı banyo onceside fırcala yada tara. Banyo sonrasida temizledigin fırcayla yada tarakla cikarmaya calıs.
Baya yer etmis konaklar cogalmasin temizle biranönce.
Tmm canım hafta sonu eşim evde ancak o zaman banyo ya ptirabilirim geçer di mi ama

Evet canım tam.bingildaginin üstünde ve kafasının ust tarafinda var önceden beyazdı şimdi sari kabuk olmus
Canım benim oğlumda da sarı oldu sertleşti ben zeytin yağı ile yarim saat kadar hafif masaj yaptık zaten elime gelmeye başladı.sojra banyo yaptı tarakla taradim2baya bir gecti

X