2017 Aralık Anneleri

Canım m inika çocuk da çilek kız 13.30 ile 14.00 arası ilgiyle izliyor renkler dikkatini çekiyor herhalde
Daha 3 aylık izletme bence ben uzun süre tv telefon tablet bilgisayar hic biriyle tanıştırmayı düşünmüyorum oğlumu onun ayına göre gelisimine katkı sağlayacak oyuncaklar araştırıp onları aliyorum şimdiden biz biraz rahat edelim diye onlara tv izletmek hiç doğru gelmiyor bana

4. Ayda kan ıcın damla verıyıluuomsya ne dısunuyosunuz kımı pekmez verıyoms onn yerıne falan berseyde ıkılemde kalmak zorundamuyız neden net bısey yok her konuda her durumda ontane garklı fıkır neyın dgru neyın yanls oldugunu naaıl bılıcez bız cok sıkntılı bı durum bu
Canım annelik iç gücüne dayanarak hareket etmelisin bence.kan sayımına batırıp damla veya pekmez ver.dusuk çıkarsa yoksa verme.bizimki bir hayli düşük Allah korusun kan takviyesine gerek kalır diye korkuturum için hem suruphem pekmez veriyorum

Bugün bitti canım
Doktorum heyet raporu verdi
Geçen hafta 1 ay vereyim diy konuşmuştu
45günlük hazırlatmış
İlaç gibi geldi
Ben de seni merak ediyorum ama çalışıyorsun hem de ev
Fırsat bulamıyorsundur çok
Ben evde olduğum halde 1-2gün çok giremedim gruba
Bizim gaz hala devam
Gece uykularımızdan uyanıyoruz ağlayarak
Senin nasıl gidiyor
Gezmelerinden de vazgeçmiyorsun ya
Seni de oğluşunu da tebrik ediyorum
Bizimki bi yarım saatlik hastanede ağlamadan duramıyor
Cok sanslisin masallah canım.Bizimki 10 gunu zor verdi.1500 lira maas geri odemesi yaptik.Bi 10 gin daha vermeye korktu

Canım annelik iç gücüne dayanarak hareket etmelisin bence.kan sayımına batırıp damla veya pekmez ver.dusuk çıkarsa yoksa verme.bizimki bir hayli düşük Allah korusun kan takviyesine gerek kalır diye korkuturum için hem suruphem pekmez veriyorum

Hıc bakmadan 4. Aydan verıyolar galıba ama 4x ayda oekmez dgru olurmu oda var

Rota aşımızı olduk biz de bugün
Doktorumuz o kadar iyi ki
Sıra aldırmadı
Hem muayene etti,kontrol falan
hem aşımızı yaptı
Özel hastane olmasına rağmen
Fark ücretleri artmış
Boşuna sıra almayın
Bi dahaki ay geldiğinizde alırsınız dedi
Kadın doğumcum da 1 aylık heyet raporu verecekti
Ben gittiğimde herşey hazırmış
Raporu aldım direk
45gün vermiş
45ten fazla veremiyoruz tek seferde dedi
Ne güzel doktorlarla karşılaşmışım
Bana ne iyi geldi o rapor
Sonra eşim müdüre raporumu vermeye gitti
Bu bitince 5er günlük raporlar alın ben kabul ederim demiş
Çok şanslı hissettim kendimi
Maşallah canimmm...bende 1 ay daha heyet buldum ama almaya korkuyorum sorun çıkar mi diye.sonrasinda doktorum 20 günlük rapor yazicak. Sorun çıkmaz sanırım.

Daha 3 aylık izletme bence ben uzun süre tv telefon tablet bilgisayar hic biriyle tanıştırmayı düşünmüyorum oğlumu onun ayına göre gelisimine katkı sağlayacak oyuncaklar araştırıp onları aliyorum şimdiden biz biraz rahat edelim diye onlara tv izletmek hiç doğru gelmiyor bana

Bn daha bıtek sıngrak aldım beler aldın sen cnm fıkr olsn ne uygun olr gelısımı ıcın

Hıc bakmadan 4. Aydan verıyolar galıba ama 4x ayda oekmez dgru olurmu oda var
Valla canım sen bilirsin :) ben mecbur olunca veriyorum.surupdan çok pekmezi seviyor :) ben elma suyuna falanda başlıcam.yemeyi sevsin diye :) doktora göre hareket etmiyorum yani.dogru değil belki ama bu da benim çocuk büyütme şeklim:)

Ben tv seyretmiyorum asla. Oyun halısında müzikler açıyorum.sarkilar söylüyorum. Hafıza kartları aldım.dikkat süresini uzatsın diye önaldı gösterip anlatıyorum.oyun halısında renkleri anlatıyorum.surekli sohbet ediyorum konuşuyorum.o da buna alıştığı için gensiz durmuyor su birkaç gündür.
Netten sipariş vericem hikaye kitapları.resimleri büyük olan hikaye kitapları hem gösterip hemde okumayı düşünüyorum. 1 tanrını birkaç kere okuyabiliriz.cunku hemen herşeyi unutuyorlar. Ben çizgi film açmıyorum.ama herkesin çocuk büyütme şekli farklı acani da yargılayamam:)

Maşallah canimmm...bende 1 ay daha heyet buldum ama almaya korkuyorum sorun çıkar mi diye.sonrasinda doktorum 20 günlük rapor yazicak. Sorun çıkmaz sanırım.
Ben tekrar bulamam sanırım
Neden sorun çıkaın ki
Art arda 2 kere alan arkadaşlarım olmuştu
Raporlarımı kullanıcam ben de sonrasında
Şu seminer dönemine kadar bi gelebilsek

Valla canım sen bilirsin :) ben mecbur olunca veriyorum.surupdan çok pekmezi seviyor :) ben elma suyuna falanda başlıcam.yemeyi sevsin diye :) doktora göre hareket etmiyorum yani.dogru değil belki ama bu da benim çocuk büyütme şeklim:)

Ahh ahh ıste yanls bsey yapmk ıstemıyırm cnm kım ne derse desn aklıma yatmadıkca yapamıyorm bnde :KK66:

Ben tv seyretmiyorum asla. Oyun halısında müzikler açıyorum.sarkilar söylüyorum. Hafıza kartları aldım.dikkat süresini uzatsın diye önaldı gösterip anlatıyorum.oyun halısında renkleri anlatıyorum.surekli sohbet ediyorum konuşuyorum.o da buna alıştığı için gensiz durmuyor su birkaç gündür.
Netten sipariş vericem hikaye kitapları.resimleri büyük olan hikaye kitapları hem gösterip hemde okumayı düşünüyorum. 1 tanrını birkaç kere okuyabiliriz.cunku hemen herşeyi unutuyorlar. Ben çizgi film açmıyorum.ama herkesin çocuk büyütme şekli farklı acani da yargılayamam:)

Bnde konusuyorum bolca cenem yoruluyo artık ewımızı gezdrp tanıyıyorm oğluma :) zaten dısarı cıktgmz yok ewı barı gezsın dıye camdan agacları arabaları anlatıyorum:KK48: sıngrak verıyorm elıne azcık onnla oyalanıyo kuran acıp dnletıyorum.... oyun halısı almadım yer sogk dıyenyere hıc yatrmıyorm.. cıZgı fılmde smdı deglde 1 yasndan snra semerkand tv ve trt cocuktakı cıZgı fılmlerını ızleterm onları bnde ızlıyorm bı zararı yanls bıseyı nı gormedım egıtıcı ve ogretııcı.. amaa saatlerce degl tabık

Bıde bu var mesela ısıklı sesli

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 78
Biz doktora sorduk canım
Tavsiye etti hatta
Oyuncakları takip etmesi açısından
Kendi de kullanmış çocuklarına
Başta ilgisini çekmiyordu ama artık çok seviyor
Günde 1-2 kez açıyorum ben dönencesini
Zaten çok yavaş dönüyor
Oyuncaklarla bir muhabbet görsen
Dönen şeylere ilgisi olurmuş otizim olunca sanırım
Mesela çamaşır mak benim de çok dikkatimi çeker :) ama bişeyim yok şükür :)
Şaka bir yana sağlıklı olsunlar da kuZucuklar
Başka bişey istemem
Hareketli oyuncaklar gelişimi için önemli zaten canım. Ama dönence tam tepede duruyor ya. Duruş açısı önemliymiş.

X