2017 Aralık Anneleri

Kızlar ya ben kızıma çizgi film açıyorum beri günün alt değiştirmesine yatiroyorum oyle bakıyor tv ye ancak böyle duruyor aslında kucak da duruyor ama benim gücüm kalmıyor malum gece beslenmemiz devam ediyor ve ben yorgunluk ve uykusuzluktan geberiyprum gündüz de sürekli ilgi istiyor ama ben.yoruluyorum sizce tv acarak kötülük mu yapiyorum
90 larn cocuklari yani biz tvile buyuduk var mi tanidiklarnzdan hasta yada afedersin salak olan biri.biseycik olmaz abartlmadgi surece cunku yeri geliyo mecbur kaliysn benm actgm renkli renkli bebek cizgi filmleri.biseyde olmaz canim korkma.onu yapmayın bunu yaomayin diyolar yapmayin diyelnlerde o sekilfe buyyen insanlar.sut vermyen zararli ek gida vermeyn zararli eskiden koylerde ne veriyolardi hazir mama mi vardi sutu olmayan anne bebegni acmi birakiyodu bulamac yapip yedirylarms annemler bize tarhanayla buyumusz cok sukur yasiyrzda salakta olmadik o kadr tv izledik.he buyudugnde konusma guclugu dikkat eksikligi olanlara onermiyolar ama henuz tv izledginin bile farkinda degildr korkma canim renkle bakiyolar

Kızlar ben de elimi fena yaktım bugün
Hatta kızım kucağımdaydı
Onu yaksaydım vicdan azabından kahrolurdum
Dikkat edin diye size de anlatayım
Dişlik aldık sulu olanlardan yumuşak olsun diye
Eve gelince de ben onu bi kaynattım
Sonra bi baktım yamulmuş
Elimle bastırmamla suyun fışkırıp elime gelmesi sonucunda yandım ve yeni kaynamıştı daha soğumadan çıkarmıştım
Sonra bi okudum ki kaynatılmaz yazıyor
Çok saçma hiç kaynamayan şey bebişe verilir mi
Sert dişliklerden almak lazım demek ki
Kötü bir tecrübe oldu ama olsun
Hala şükrediyorum kızım kucağımdaydı ya ona fışkırsaydı
Allahım korudu
Buz tuttum hametan sürdüm de daha ancak geçiyor sızısı
@dilekylmz22 canım o bebişin acısını tahmin bile edemiyorum
Çok geçmiş olsun Allahım bebişlerimizi korusun
amin canim sagolasn.bendede var onlardan ben sicak su ile yikadim.bide bende emzik biberon temizleyci sivi deterjan var onunla yikadim.kullandikca nornal suya tutyrm arada.sana da gecmis olsun canim

Bn daha bıtek sıngrak aldım beler aldın sen cnm fıkr olsn ne uygun olr gelısımı ıcın
Daha çok aktivite oyuncaklarını ve farklı duyularını gelistirecek oyuncakları seciyorum gorme dokunma isitme ince motor gelisimini birarada bulunduran oyuncaklar simdi 3 aylık aldıklarımı kurdaleyle oyun halisina astım böyle ilgisini cekiyo titreşimli yada müzikli ana kucağına asmak için olanlardan aldım.biraz eliyle kavramaya başladımı bunları eline verecem şuan alcak astım eli degiyo oyun halısindayken bakalım ne zaman tutmaya başlayacak.bide bilek ve corap seklinde çıngıraklar aldım onları da çok seviyo saskın saskın bakıyo :) bunlarda aldıklarımın bazıları

Eklentiler

• IMG_20180321_195933.jpg
    IMG_20180321_195933.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 106
Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....
Dualarim sizinle bir an once iyilesir cikarsiniz insallah guzel haberlerle gel canim benim :/

Daha çok aktivite oyuncaklarını ve farklı duyularını gelistirecek oyuncakları seciyorum gorme dokunma isitme ince motor gelisimini birarada bulunduran oyuncaklar simdi 3 aylık aldıklarımı kurdaleyle oyun halisina astım böyle ilgisini cekiyo titreşimli yada müzikli ana kucağına asmak için olanlardan aldım.biraz eliyle kavramaya başladımı bunları eline verecem şuan alcak astım eli degiyo oyun halısindayken bakalım ne zaman tutmaya başlayacak.bide bilek ve corap seklinde çıngıraklar aldım onları da çok seviyo saskın saskın bakıyo :) bunlarda aldıklarımın bazıları

Halam bırsuru egıtıcı gelstrıcı oyun karyı kıtap va getrmstı smsı baktm cok gızel seyler var renklerı hayvaları sayıları ogretemek cıın kartlar masallar ama hep bı yasından snra bnlar baya ısıme yarayacak gbı :) smdılık masalı aldım btek onu okurum dıgerlerı bklemede pelus asıyorm bnde pusete ona cırpınıyo ılgısını cekıyo.. su bılege olan sıngraktan alıyım bıde bızdekı dusuyo elınden

amin canim sagolasn.bendede var onlardan ben sicak su ile yikadim.bide bende emzik biberon temizleyci sivi deterjan var onunla yikadim.kullandikca nornal suya tutyrm arada.sana da gecmis olsun canim

Gecms olsn cnm bnde bunu almstm arada agzına goturuyo aceleye gelmstı braz ama ısare edr smdılık.. hametan sür varsa o alır acıyı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ben de elimi fena yaktım bugün
Hatta kızım kucağımdaydı
Onu yaksaydım vicdan azabından kahrolurdum
Dikkat edin diye size de anlatayım
Dişlik aldık sulu olanlardan yumuşak olsun diye
Eve gelince de ben onu bi kaynattım
Sonra bi baktım yamulmuş
Elimle bastırmamla suyun fışkırıp elime gelmesi sonucunda yandım ve yeni kaynamıştı daha soğumadan çıkarmıştım
Sonra bi okudum ki kaynatılmaz yazıyor
Çok saçma hiç kaynamayan şey bebişe verilir mi
Sert dişliklerden almak lazım demek ki
Kötü bir tecrübe oldu ama olsun
Hala şükrediyorum kızım kucağımdaydı ya ona fışkırsaydı
Allahım korudu
Buz tuttum hametan sürdüm de daha ancak geçiyor sızısı
@dilekylmz22 canım o bebişin acısını tahmin bile edemiyorum
Çok geçmiş olsun Allahım bebişlerimizi korusun
Canım ya çok geçmiş olsun. Buzluğa un koy biraz. Soğuduktan sonra elini içine bırak. Alır acısını. Dolabın normal yerinde de hep un bulundurmak gerekmiş yanıklar için . Allah korumuş kuzuyu

90 larn cocuklari yani biz tvile buyuduk var mi tanidiklarnzdan hasta yada afedersin salak olan biri.biseycik olmaz abartlmadgi surece cunku yeri geliyo mecbur kaliysn benm actgm renkli renkli bebek cizgi filmleri.biseyde olmaz canim korkma.onu yapmayın bunu yaomayin diyolar yapmayin diyelnlerde o sekilfe buyyen insanlar.sut vermyen zararli ek gida vermeyn zararli eskiden koylerde ne veriyolardi hazir mama mi vardi sutu olmayan anne bebegni acmi birakiyodu bulamac yapip yedirylarms annemler bize tarhanayla buyumusz cok sukur yasiyrzda salakta olmadik o kadr tv izledik.he buyudugnde konusma guclugu dikkat eksikligi olanlara onermiyolar ama henuz tv izledginin bile farkinda degildr korkma canim renkle bakiyolar
Ağzına sağlık canım ya zaten renkli hareketli herşey dikkatini cekiyor bmdr açıyorum değilse tualete bile gidemiyorum sadece tv yaklastirmiyorum zaten.biz izlerken de kayiyordur ki gozleri kucagimizdayken duvarda kocaman televizyon nasıl sakinacaksin ki bebeden

Günaydın kızlar. Bir aralar moralim çok bozuk. Hamile olabilirim. 3 aylık bebe bir de gebelik nasıl olacak ha tabi bir de 2.5 yaşında kızım var. Geliyorlar soldan soldan :KK43:. İsteyene versin Rabbim ama şimdi çok erken. İnş öyle değildir
Ayy ciddi misin :skandal:benc e yoktur öyle birşey daha rahim yeni yeni toparladi kendini bence on dandır ama yine de dikkatli ol.

Son düzenleme:
Nil0005 geçmiş olsun eğer çok sizliyorsa dış macunu sur canm 5 dk içind e acısini alır yavruyu da allah korumuş gerçekten.

Ağzına sağlık canım ya zaten renkli hareketli herşey dikkatini cekiyor bmdr açıyorum değilse tualete bile gidemiyorum sadece tv yaklastirmiyorum zaten.biz izlerken de kayiyordur ki gozleri kucagimizdayken duvarda kocaman televizyon nasıl sakinacaksin ki bebeden

90 larda tv yatnları bu kadr çirkin degldı malesef :KK43:

Yok canm kimileri hemn oluyo kimilerininki 1 seneyi buluyo ben 8 ay sonra olmuştum ilk doğumumda.

Bnde olmadm daha agrı cekmedgm ıcıb mtluyum ama ınsallah bı surpr ılmaz rabbım usteyene nasıp etsn ben ıstemıyırm ıkncı cocuk rabbım ewladımı bagskasn. Bır ıkı kacamak oldu malesef :KK43:

X