2017 Aralık Anneleri

Kızlar benim bebeğim hala dönmüyor
Sizinkiler başladı mı dönmeye
Yüz üstünden sırt üstüne mi
Yoksa sırtüstünden yüZ üstüne mi dönmemeri gerekiyor bu ay
3,5 aylığız yaklaşık
sirt ustunden yuz ustune donmeye basladi 3 gun oluyo.hep yan donuyodu zaten 1 aylikken bile.daha yuz ustundne sirt ustune dönemedi

3,5 aylığız yaklaşık
Bizimki de dönmüyor daha.Sacları var mı canım senin bebişin? Bizim yamalı yamalı, bi de önden tekrar dökülemye başlamış. Ilk kızıında saçları cok geç cıkmıştı

Kızlar saçlarım acayip derecede dökülüyo yani avuç avuç artık yikarken korkar oldum saç kalmayacak banyo sonrası kafamda diye sizdede var mı boyle bi durum ne yapmam lazım cok fena yaa

Ne kadara pişiriyorlar tanesini..1.5lira burda iç kendin hazırlarsan..önceden hazırlar yaptırırdım birgün kendim demedim eşim beğendi sonra hep kendim yaptım..
Burda 50 kuruş ya da 75 kuruş. Biz hep 50 kuruşa yaptırdık. Eşim de benim yaptığımı beğeniyo. Çok nadirdir dışardan aldığımız. Güzel de yapıyorlar hamurunu

3,5 aylığız yaklaşık

Bızımkıde yan donuyo daha sırt ustu beya yuzustu donmedı hıc

Bebslerı nasıl emzrıyosunz kzlar.. seseryanlıyım hem karnm acıyo hemde agr gelıyo bana emzrme yastgı olmadgnda zorlanıyorm

Kızlar saçlarım acayip derecede dökülüyo yani avuç avuç artık yikarken korkar oldum saç kalmayacak banyo sonrası kafamda diye sizdede var mı boyle bi durum ne yapmam lazım cok fena yaa
Benimde dökülüyor cnm emzirme döneminde vitaminler bizden bebeğe gidiyor kızımda saçlar dökülüyor kiminin de dişi çürüyor

Burda 50 kuruş ya da 75 kuruş. Biz hep 50 kuruşa yaptırdık. Eşim de benim yaptığımı beğeniyo. Çok nadirdir dışardan aldığımız. Güzel de yapıyorlar hamurunu
Hiç uğraşmaya değmez ucuzmuş..Burası böyle cnm ya..bende evde yapmaya çalışıyorum arada ablamıza söylüyorum değişiklik olsun diye.

Sorma benim de öyle. Evin her yeri saç. Oğlumun koynundan bile benim saçlarım çıkıyo:) vitaminlerimiz düştüğü içinmiş. En kısa sürede değerlerime baktırmam lazım. Ben Doğumdan sonra hiçbir şey kullanmadım da. Umarım değerlerim yerlerde değildir

Bizimki de dönmüyor daha.Sacları var mı canım senin bebişin? Bizim yamalı yamalı, bi de önden tekrar dökülemye başlamış. Ilk kızıında saçları cok geç cıkmıştı
Var ama çok dökülüyor canım
Kakadan saç çıkıyor çünkü bizimki eliyle yolup elini ağzına götürüyor

Var ama çok dökülüyor canım
Kakadan saç çıkıyor çünkü bizimki eliyle yolup elini ağzına götürüyor
Bak sen kuzucuga:)Bugun uyumuyor bizim minik yine.Su saate kadar toplasan 1 saati bulmaz.Bsnyodan sonraki gun hep boyle oluyor.Usutuyor muyuz ki:KK43:

Sorma benim de öyle. Evin her yeri saç. Oğlumun koynundan bile benim saçlarım çıkıyo:) vitaminlerimiz düştüğü içinmiş. En kısa sürede değerlerime baktırmam lazım. Ben Doğumdan sonra hiçbir şey kullanmadım da. Umarım değerlerim yerlerde değildir

Ben balık hapı kullanıyodum bı aydr braktım kullnsam ıyı olr o zaman zarrı olck deglya dımı

X