2017 Aralık Anneleri

Biz cumartesi çıkardık:) hem doktora gittik hemde avm de gezdik.ordan arkadaşıma gittik maçı izledik.guzeldi bana da çok iyi geldi

Bak anlatayım sana canm oruç borcun varken bir ramazan daha gelip gitse araya yıl girmiş oluyo bu durumda hem borcunu tutuyosun hemde bi yetimi giydirip yada yediriyorsun eğer istersen senin için kaynanamdan biraz daha bilgi alırım o daha iyi biliyo bu konulari.
Çok sağol cnm..öğrenirsen paylaş bizimle de..inş 1 güne 60 gün tutmak gerekmez..

Fenerium a girdik babası kendi gibi oğlumu da fanatikık yapacak :duduk:kucuuck çocuğa tişört aldık :) forma alacaktı zor tuttum çok büyüktü formalara.anca3 uaşında giyebilirdi.simdilik tişörtü ile yetincez.tisort de dizinden aşağı iniyor kocaman :)

Ben lahmacun yaptırayım diyorum.yanina da salata yaparım.annem tavuk haslama pilav salata yapalım diyor.20 kişi olur sanırım.

Ben lahmacun yaptırayım diyorum.yanina da salata yaparım.annem tavuk haslama pilav salata yapalım diyor.20 kişi olur sanırım.
Bence lahmacun pahalıya gelir burda tanesi 6lira..pilav ya da ikramlık ekonomik ve göze hitap eder vaktin varsa yapmaya..

Canım lahmacun pasta börekten daha pratik ve hesaplı bence. Bebek görmesine gelenlere hep lahmacun yaptırdım ben. İçine evde hazırladım. Dışarda pişirttirdik
Ne kadara pişiriyorlar tanesini..1.5lira burda iç kendin hazırlarsan..önceden hazırlar yaptırırdım birgün kendim demedim eşim beğendi sonra hep kendim yaptım..

Buraya bir çift minik ayak bırakayım:KK54:

Eklentiler

• IMG_4310.JPG
    IMG_4310.JPG
    25,8 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar bakarmısınız alerjımı bı. Gorunuyomu karnnda 15 20 tane mınık sıvılce gbı seyler cıktı :KK43:

Eklentiler

• IMG_4313.JPG
    IMG_4313.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 74
Evet canım temra ile aynı. Yüzünde çıktı biz normalde izmirde yasıyoruz kardesimin nişanı için İstanbula geldik öpmekten olmus olabilir. Sana verdiği kremin adını yazarsan sevinirim canım tesekkur ederim
locoderm diye bı krem. Ama doktora götür istersen sen yine de sebepleri farklıdır belki de

Benim büyük kızımda da bir ramazan hamileliğime sonraki ramazan da emzirme dönemime geldi..bu da öyle oldu..ama çocuklar küçükken borçları ödemek pek mümkün değil otur kalk insanda drman kalmıyo..çocuklar büyüyünce tutarım kalan pruçlarımı allah nasip ederse..
İnş Canım

Biz o zaman 5 aylık felan olcaz yani sütte çok azalma olmuyor değil mi canm emzirirken ramazana denk gelmedim hamileliğimde tuttum çok şükür.
Canım dediğim gibi herkeste aynı olur mu bilmem ama benim sütüm daha da çoğalmıştı o zaman çok şükür. Tabi süt kaygısıyla bol bol yiyip su içiyordum. Sahurdan sabaha kadar lavaboyla yatak odası arasında mekik dokuyordum bir de :KK70:. İnş senin de gönlüne göre olur.

Baktım da yaşlıysa kişi ve iyi olmayacak hasta ise birinin karnını 3öğün doyurmakla yükümlüymüş..ama bizim için nasıl oluyor bilmiyorum..60 gün tutulur ara vermeden yazıyor nette..bilen varsa cevap verain lütfen..
Canım benim bildiğim gebelikte ve emzirirken tutmama hakkın var ama sonradan tutmak zorundasın öyle birinin karnını falan doyurarak olmaz yani. İşte hastalık yaşlılık yolculuk felan Yok ama Kasten oruç tutmazsan 60+1 gün tutarak o 1 günlük orucun hakkını verebilirsin. Ben böyle biliyorum başka bilen varsa yazsın. Yok mu Din Kültürü öğretmeni veya ilahiyatçı falan

Hamileyken zararliydi ama emzirirken bilmiyorum canm benim de cihazım var yaparım bu aralar.varmi kızlar zararı bileniniz varsa bilgilendirin :KK66:

Yapayim o zaman kol alti haric. acaba cihaz almak daha mi karli ben seansa bin veriyrdum ve sadece bi seans yaptim sonea da hamile olunca ara verdim

Kızlar benim bebeğim hala dönmüyor
Sizinkiler başladı mı dönmeye
Yüz üstünden sırt üstüne mi
Yoksa sırtüstünden yüZ üstüne mi dönmemeri gerekiyor bu ay
3,5 aylığız yaklaşık

Kızlar bebeğim bronşit olmuş ağır atlatıyormuş yatış yapacaklardı yatak yoktu diye eve yolladılar çok kötü bi durum dua edin bize birde buhar makinası almamız lazım hem uygun hemde iyi bişey arıyorum yardımcı olabilecek olan var mj
dodo nebul 90 liraya aldik

X