2017 Aralık Anneleri

Mubarek uc aylara girdik çok şükür bolca dua edelım ınsallah....

Eklentiler

• IMG_4297.jpg
    IMG_4297.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 25
İyi geceler kızlar oğlumun yüzünde derma çıktı. Nazardan olmus dediler okuttum ama geçmedi hatta yayılmaya başladı. Ne yapsam geçer bilgisi olan var mı acaba??
Derma dediğin şey temrayla aynı mı? Bizim de vardı doktora gittik. Yayılma varsa alerjik olabilir dedi. Sadece yuzdeyse opmekten kaynaklanabilirmis. Krem verdi 3 günde geçti sonra

Kan varsa doktora git canım
Tahlil ister hemen
Çok az çukus olması normal sanırım
Komple mukuslu değilse
Bizim de arada oluyor
Değişik şeyler görüyorum kakada
Geçen tahlil verdik bişey çıkmadı ama bugünkü yine ilginçti
valla artık kakayla bi muhabbet aldı bası o gidiyor bizde. iyice mideniz oldum.bakalım artık rabbim dermansiz dert vermesin inşallah.

Kızlar ya yarın üç ayların başı mübarek ay rmaazan geliyo yavaştan ben oruç işini çok kafaya takiyrum 1 ay boyu oruç tutmaya süt dayanmaz ee tutmasam da içim rahat etmez siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tutmak zorunlu değil emzirenler de hamile gibi sayiliyomus dinen yükümlülüğü yok ama bilemiyorum yinede.
Evet dini yükümlülüğü Yok Canım sonradan tutabilirsin. ben izindeyim ama çalışıyorum normalde o yüzden hiç gözüm kesmiyor tutmamayı. Tutacağım inş hem benim bebiş de 6. Ayına girmiş olacak ek gıdaya falan da başlarız ufaktan yeter inş. Ben kızımda sağıp veriyordum kızım 6.5 aylıktı o zaman. Sahurda da iftarda da baya bir yiyordum su da içiyordum bol bol. Maşallah sütüm daha da bollaşmıştı. Ama işte herkese aynı şekilde etki eder mi bilmem. En az 4. Ayı doldurmuş olmak önemli

Evet dini yükümlülüğü Yok Canım sonradan tutabilirsin. ben izindeyim ama çalışıyorum normalde o yüzden hiç gözüm kesmiyor tutmamayı. Tutacağım inş hem benim bebiş de 6. Ayına girmiş olacak ek gıdaya falan da başlarız ufaktan yeter inş. Ben kızımda sağıp veriyordum kızım 6.5 aylıktı o zaman. Sahurda da iftarda da baya bir yiyordum su da içiyordum bol bol. Maşallah sütüm daha da bollaşmıştı. Ama işte herkese aynı şekilde etki eder mi bilmem. En az 4. Ayı doldurmuş olmak önemli
Benim büyük kızımda da bir ramazan hamileliğime sonraki ramazan da emzirme dönemime geldi..bu da öyle oldu..ama çocuklar küçükken borçları ödemek pek mümkün değil otur kalk insanda drman kalmıyo..çocuklar büyüyünce tutarım kalan pruçlarımı allah nasip ederse..

Biz o zaman 5 aylık felan olcaz yani sütte çok azalma olmuyor değil mi canm emzirirken ramazana denk gelmedim hamileliğimde tuttum çok şükür.

Aynn gecn senede ttmadı. Bnde dsnuuorm napcmdıye. Hamıle ve emzırem anne ttmayablıuoms ewet ama borc sayılıyo snra nasıl ttcaz p kadr orucu
Evt borc kaliyo benim bu hamileligimden kalma 8 gunm vardi oda bitti sukur.iste ramazan da ne yapacam olmadı ek gıdaya başlarım 5 aylık oluyorlar zaten o zamana

Derma dediğin şey temrayla aynı mı? Bizim de vardı doktora gittik. Yayılma varsa alerjik olabilir dedi. Sadece yuzdeyse opmekten kaynaklanabilirmis. Krem verdi 3 günde geçti sonra
Evet canım temra ile aynı. Yüzünde çıktı biz normalde izmirde yasıyoruz kardesimin nişanı için İstanbula geldik öpmekten olmus olabilir. Sana verdiği kremin adını yazarsan sevinirim canım tesekkur ederim

Benim büyük kızımda da bir ramazan hamileliğime sonraki ramazan da emzirme dönemime geldi..bu da öyle oldu..ama çocuklar küçükken borçları ödemek pek mümkün değil otur kalk insanda drman kalmıyo..çocuklar büyüyünce tutarım kalan pruçlarımı allah nasip ederse..
Canm araya yıl girdimi kefareti oluyomus

Kızlar bebeğim bronşit olmuş ağır atlatıyormuş yatış yapacaklardı yatak yoktu diye eve yolladılar çok kötü bi durum dua edin bize birde buhar makinası almamız lazım hem uygun hemde iyi bişey arıyorum yardımcı olabilecek olan var mj

Kızlar bebeğim bronşit olmuş ağır atlatıyormuş yatış yapacaklardı yatak yoktu diye eve yolladılar çok kötü bi durum dua edin bize birde buhar makinası almamız lazım hem uygun hemde iyi bişey arıyorum yardımcı olabilecek olan var mj
Geçmiş olsun allah şifa versin cnm..koalaanne söylüyordu wewell miydi acaba soğuk buhar iyi demişti..o da yok ne zamandır yazmıyor nerdesin koalaanne..

Evt borc kaliyo benim bu hamileligimden kalma 8 gunm vardi oda bitti sukur.iste ramazan da ne yapacam olmadı ek gıdaya başlarım 5 aylık oluyorlar zaten o zamana

Ben sütümün ceklmesnden korkuyorm ek gıda ara öğün olmuyomu sade ek gıda yetmezkı sut azalrsa

Rabbım sıfa versın ınsallah

Ben sütümün ceklmesnden korkmyorm da ek gıda ara öğün olmuyomu sade ek gıda yetmezkı sut azalrsa
Bende çekilmesinden korkuyorum iste süt tamamen çekilmez canm zaten de ama azalma olabilir araya ek gıdalarla kapatabiliriz gibime geliyo sahurda bol bol yeriz:)

Son düzenleme:
Baktım da yaşlıysa kişi ve iyi olmayacak hasta ise birinin karnını 3öğün doyurmakla yükümlüymüş..ama bizim için nasıl oluyor bilmiyorum..60 gün tutulur ara vermeden yazıyor nette..bilen varsa cevap verain lütfen..
Bak anlatayım sana canm oruç borcun varken bir ramazan daha gelip gitse araya yıl girmiş oluyo bu durumda hem borcunu tutuyosun hemde bi yetimi giydirip yada yediriyorsun eğer istersen senin için kaynanamdan biraz daha bilgi alırım o daha iyi biliyo bu konulari.

Baktım da yaşlıysa kişi ve iyi olmayacak hasta ise birinin karnını 3öğün doyurmakla yükümlüymüş..ama bizim için nasıl oluyor bilmiyorum..60 gün tutulur ara vermeden yazıyor nette..bilen varsa cevap verain lütfen..

Tutamayacak kadr yaşlı veya hasta degıl ısen kac gun ttmadysan onnyeeıne ı kadr gun oruc ttmak gerekıyor dıye blıyorm bız hamılelejte ve emzrme donemnde ttmama ıznımız var dıne gore bunuda ılk frsatta yerıne oruc tutucaz borc olucak yanı

X