2017 Aralık Anneleri

Evet canm aldimda daha kullanamadim hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce almıştım iyice uzamasını beklerken hamile olduğumu öğrendim ama kullananlar çok memnun arkadaşım koluma yapmıştı 2 ay bulmuştu uzaması.
Ben de hep kullanmak istemişimdir ama korkuyorum Allah korusun hastalık falan yapar diye. Çok büyük rahatlık ama ya

Ben de hep kullanmak istemişimdir ama korkuyorum Allah korusun hastalık falan yapar diye. Çok büyük rahatlık ama ya
Yok kız lazer girenlere hastalık yapmadı biz küçük cihazını kullansak ne olcak :)aynen 1 yıl içinde tuy sorunu bitiyomus:)

İşe yarıyor mu onlar
Ben de doğumdan sonra epilasyona giderim diyordum
Şu 1-2 sene de bir geçsin de
Eşim izin vermedi benim lazere gitmeme bende bunu aldırdım kimileri memnun kimileri değil ama imkanın varsa lazer epilasyona git bencede daha kesin çözüm

Yok kız lazer girenlere hastalık yapmadı biz küçük cihazını kullansak ne olcak :)aynen 1 yıl içinde tuy sorunu bitiyomus:)[/QUOTE ne bileyim ters geliyor bazen e yoruyor da. Valla evde eşim çocuklara bakıyor da anca o zaman vücûd temizliği yapabiliyorum. Ben de alırım belki bir kaç seneye.

merhaba kızlar bizim dertsiz günümüz yok kakasi bir aydan beri sürekli mukusluydu ve günde 10 defa azar azar yapıyordu bugün de iki defa yakasında toplu iğne ucu gibi kan vardı bir kaç noktada...var mi bu şekilde olan.

merhaba kızlar bizim dertsiz günümüz yok kakasi bir aydan beri sürekli mukusluydu ve günde 10 defa azar azar yapıyordu bugün de iki defa yakasında toplu iğne ucu gibi kan vardı bir kaç noktada...var mi bu şekilde olan.
Kan varsa doktora git canım
Tahlil ister hemen
Çok az çukus olması normal sanırım
Komple mukuslu değilse
Bizim de arada oluyor
Değişik şeyler görüyorum kakada
Geçen tahlil verdik bişey çıkmadı ama bugünkü yine ilginçti

İyi geceler kızlar oğlumun yüzünde derma çıktı. Nazardan olmus dediler okuttum ama geçmedi hatta yayılmaya başladı. Ne yapsam geçer bilgisi olan var mı acaba??

İyi geceler kızlar oğlumun yüzünde derma çıktı. Nazardan olmus dediler okuttum ama geçmedi hatta yayılmaya başladı. Ne yapsam geçer bilgisi olan var mı acaba??
Cok gecmis olsun demek icin yazdim dermanin ne oldugunu bilmiyorum cnm rabbim sifa versin

IMG_20180318_220256_871.jpg
IMG_20180318_220256_871.jpg

Benimki de aynen öyle oluyo valla artık usandım resmen yapmaktan biz kadınların en zorlandığımz şeylerden biri:)

Kızlar ya yarın üç ayların başı mübarek ay rmaazan geliyo yavaştan ben oruç işini çok kafaya takiyrum 1 ay boyu oruç tutmaya süt dayanmaz ee tutmasam da içim rahat etmez siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tutmak zorunlu değil emzirenler de hamile gibi sayiliyomus dinen yükümlülüğü yok ama bilemiyorum yinede.

Kızlar ya yarın üç ayların başı mübarek ay rmaazan geliyo yavaştan ben oruç işini çok kafaya takiyrum 1 ay boyu oruç tutmaya süt dayanmaz ee tutmasam da içim rahat etmez siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tutmak zorunlu değil emzirenler de hamile gibi sayiliyomus dinen yükümlülüğü yok ama bilemiyorum yinede.

Aynn gecn senede ttmadı. Bnde dsnuuorm napcmdıye. Hamıle ve emzırem anne ttmayablıuoms ewet ama borc sayılıyo snra nasıl ttcaz p kadr orucu

Uykusunu aldı aksamdan berı smdı ıyıde emdı keyfı yerınde kacta uyur allah bılır artık :) bı benmıyım nobetcı bu gece

Bazı gnle kucakta aglıyo emmıyo kaneoeye yatrıp ustune uzannca emıyo nıye kucakta bunu yapıyokı bıyerımı acıyı dıcem ama hep yapmıyo bunu basıl emzrcegumı saarıyorm bazen

Bazı gnle kucakta aglıyo emmıyo kaneoeye yatrıp ustune uzannca emıyo nıye kucakta bunu yapıyokı bıyerımı acıyı dıcem ama hep yapmıyo bunu basıl emzrcegumı saarıyorm bazen
Benimki de kucakta değil de yanına uzanınca saha iyi emiyor
Kucağıma uyutacağım zaman alıyorum
Kucağımda emerken uyuyakalıyor diye mi istemiyor bilmem
Yakında da yatatak almaz :)
Belli olmuyor ki bebişlere
Kulaklara falan kaç kere bakıldı iyi şükür
Ama kucağımda emmek istemiyor ayakta bile olsa
Anlamadım bende

Uykusunu aldı aksamdan berı smdı ıyıde emdı keyfı yerınde kacta uyur allah bılır artık :) bı benmıyım nobetcı bu gece
Bizimki de gece babasının elini kemirirken midesini bulandırdı ve çok fena kustu yine
Arka arkaya :KK43:
Daha sütüm de oluşmamıştı yeni emzirmiştim nerdeyse :KK43:
Az emdi ama ne gitmiştir bilmem
Aç uyudu yavru
Aç olunca daha mı kolay uyuyorlar anlamadım
Türlü zorlukları yapan kız bugün rahat uyudu
Uykusunda da emzirdim sonra
Ama ben kalkamıyorum artık
Gündüz de çok yorulunca geceye derman kalmıyor
Kaç gündür giriyorum hemen okuyup çıkıyorum
Yazacak halim fırsatım dermanım yok
Şimdi de emdi biraz bakalım inş uyanabilirsem o uyanmadan bir kere daha emzirebilirim
Kuaföre de gitmeyi planlıyorum
Saçlarımı kestiricem
Sabaha bağlarız umarım

Benimki de kucakta değil de yanına uzanınca saha iyi emiyor
Kucağıma uyutacağım zaman alıyorum
Kucağımda emerken uyuyakalıyor diye mi istemiyor bilmem
Yakında da yatatak almaz :)
Belli olmuyor ki bebişlere
Kulaklara falan kaç kere bakıldı iyi şükür
Ama kucağımda emmek istemiyor ayakta bile olsa
Anlamadım bende

Bnumde beynm duruyo bazen bapsam memnun edemıyorm.. bıde baska nednkerden gergn uZgun oluyorm o zaman dahada sabrm azalıyo kzııyorm snra kendıme cocuhuma sıtem edıyorm dıye.. mubarek gunlerde geldı rabbım kımseye kaldramıcagımz ımtıhan yuklemesın sabr kolaylık versn hayrlı rızık versın allah korkusu olanlarla karsılastrsn bızı ve aılemzıı.. sagljla ewlatla sınamasın hayrla yasayp hayrla ölmeyı nasıp etsın ınsaaallahh.. cok şükürki dua var hep umut var

X