2017 Aralık Anneleri

burun tikanlikligi olanlara tavsiyem bugun ablam geldi ihlamur demledik bebiye icinede biraz limon sıktık mamasini yedirdkten yarim saat sonra verdik.icirdim kasikla 2 dk sonra kustu genizindeki balgami falan ne varsa cikardi rahatladi yavrum keyfi yerine geldi burnuda acildi deneyin bi zarari yok.

Bizim burnumuz çok tıkanıyor ve bu yüzden gece çok uyanıyoruz az emdiği için Sanırım rahat nefes alamıyor :KK43: ıhlamur zararlı değl mi bebişlere Canm

Kuju beybinin ürünleri güzel civilde. Tişörtlerine bayıliyorum,kızlar için her yerde var ama erkek bebekler icin farkli.sey bulmak zor. Aslinda.birlikte alısveris yapmayi seviyor oğlum kendi seciyor ama magazlar 10liralik.urunu 50.liraya satiyor bulundugum yerde.bende careyi internet ekraninda ona sectiriyorum.öyle alıyorum
Ben elsivanin elbiselerine bayıldım kızım çarçabuk büyüsede giydirsem:)mersinde giyim ucuz çarşıda 10 tl ye bile kaliteli tişörtler bulabilirsin mağazadaki ürünlerle birebir nerdeyse pazara da arada giderim orada uygun dur ama şuan gidemiyorum oğlun kaç yaşında bu arada .

Kızlar ışıklı lazer yaptrmk zararlı mıdır? Erkn mi başlıyrm sizce... kol altına yapmıycm emzirdiğim için bacaklar ve özel bölge

Kızlar ışıklı lazer yaptrmk zararlı mıdır? Erkn mi başlıyrm sizce... kol altına yapmıycm emzirdiğim için bacaklar ve özel bölge

Hamileyken zararliydi ama emzirirken bilmiyorum canm benim de cihazım var yaparım bu aralar.varmi kızlar zararı bileniniz varsa bilgilendirin :KK66:

Hamileyken zararliydi ama emzirirken bilmiyorum canm benim de cihazım var yaparım bu aralar.varmi kızlar zararı bileniniz varsa bilgilendirin :KK66:
Benim seanslarim yarim kalmisti.
Yapan uzman kolaltı haric devam edelim dedi. Emziriyosaniz kolaltisız baslanabilir.

Ay şu evde kullanılacak cihazlardan mı aldınız philips falan. Gerçekten işe yarıyor mu?
Evet canm aldimda daha kullanamadim hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce almıştım iyice uzamasını beklerken hamile olduğumu öğrendim ama kullananlar çok memnun arkadaşım koluma yapmıştı 2 ay bulmuştu uzaması.

Evet canm aldimda daha kullanamadim hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce almıştım iyice uzamasını beklerken hamile olduğumu öğrendim ama kullananlar çok memnun arkadaşım koluma yapmıştı 2 ay bulmuştu uzaması.
İşe yarıyor mu onlar
Ben de doğumdan sonra epilasyona giderim diyordum
Şu 1-2 sene de bir geçsin de

X