Ben de hep kullanmak istemişimdir ama korkuyorum Allah korusun hastalık falan yapar diye. Çok büyük rahatlık ama yaEvet canm aldimda daha kullanamadim hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce almıştım iyice uzamasını beklerken hamile olduğumu öğrendim ama kullananlar çok memnun arkadaşım koluma yapmıştı 2 ay bulmuştu uzaması.
Çok teşekkür ederim Canım özelde yaptıracağız galiba. Eşim çok kıymet veriyor küçük beyin pipisineKuzum sordum komşuma. Sünnet için sadece lokal anestezi yapmışlar devlette.
Evet canm ondan ben burda almadim eşim almanyadan getirdi orda daha uygun fiyatiPhilips lumea mı canım?
Yok kız lazer girenlere hastalık yapmadı biz küçük cihazını kullansak ne olcak :)aynen 1 yıl içinde tuy sorunu bitiyomus:)Ben de hep kullanmak istemişimdir ama korkuyorum Allah korusun hastalık falan yapar diye. Çok büyük rahatlık ama ya
Eşim izin vermedi benim lazere gitmeme bende bunu aldırdım kimileri memnun kimileri değil ama imkanın varsa lazer epilasyona git bencede daha kesin çözümİşe yarıyor mu onlar
Ben de doğumdan sonra epilasyona giderim diyordum
Şu 1-2 sene de bir geçsin de
Yok kız lazer girenlere hastalık yapmadı biz küçük cihazını kullansak ne olcak :)aynen 1 yıl içinde tuy sorunu bitiyomus:)[/QUOTE ne bileyim ters geliyor bazen e yoruyor da. Valla evde eşim çocuklara bakıyor da anca o zaman vücûd temizliği yapabiliyorum. Ben de alırım belki bir kaç seneye.
ay sorma bizimki de öyle. Biz de özelde yaptıracaz büyük ihtimalÇok teşekkür ederim Canım özelde yaptıracağız galiba. Eşim çok kıymet veriyor küçük beyin pipisine
Kan varsa doktora git canımmerhaba kızlar bizim dertsiz günümüz yok kakasi bir aydan beri sürekli mukusluydu ve günde 10 defa azar azar yapıyordu bugün de iki defa yakasında toplu iğne ucu gibi kan vardı bir kaç noktada...var mi bu şekilde olan.
Cok gecmis olsun demek icin yazdim dermanin ne oldugunu bilmiyorum cnm rabbim sifa versinİyi geceler kızlar oğlumun yüzünde derma çıktı. Nazardan olmus dediler okuttum ama geçmedi hatta yayılmaya başladı. Ne yapsam geçer bilgisi olan var mı acaba??
Kızlar ya yarın üç ayların başı mübarek ay rmaazan geliyo yavaştan ben oruç işini çok kafaya takiyrum 1 ay boyu oruç tutmaya süt dayanmaz ee tutmasam da içim rahat etmez siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tutmak zorunlu değil emzirenler de hamile gibi sayiliyomus dinen yükümlülüğü yok ama bilemiyorum yinede.
Benimki de kucakta değil de yanına uzanınca saha iyi emiyorBazı gnle kucakta aglıyo emmıyo kaneoeye yatrıp ustune uzannca emıyo nıye kucakta bunu yapıyokı bıyerımı acıyı dıcem ama hep yapmıyo bunu basıl emzrcegumı saarıyorm bazen
Bizimki de gece babasının elini kemirirken midesini bulandırdı ve çok fena kustu yineUykusunu aldı aksamdan berı smdı ıyıde emdı keyfı yerınde kacta uyur allah bılır artık :) bı benmıyım nobetcı bu gece
Benimki de kucakta değil de yanına uzanınca saha iyi emiyor
Kucağıma uyutacağım zaman alıyorum
Kucağımda emerken uyuyakalıyor diye mi istemiyor bilmem
Yakında da yatatak almaz :)
Belli olmuyor ki bebişlere
Kulaklara falan kaç kere bakıldı iyi şükür
Ama kucağımda emmek istemiyor ayakta bile olsa
Anlamadım bende