2017 Aralık Anneleri

Haklısın Canım ama narkoz için çok küçükler o yüzden kararsızım. Sadece pipilerini uyuştursalar yetmez mi? Devlet daha iyi oluyor ekipman vs konusunda. Yok mu devlette yaptıran acaba

Onlatnda bılmesınlezm el kadr bebege narkoz verlmemesı geektgnı hem kısa suren bseyms zaten ne gerk var baymaya falan bınsoruyum ben bunu

Canım bun ıcınde özele gtmek ıstemıyorm aslnda aynı sorunu doğmdada yasadm ben özelmı devletmı dıye. Devlette yaotm dktrn aayesnde gtme özele dedı bana cokta memnn kaldım dogmda foto bıle cektrdım anestezı uzmanına snrada whatsaotan benım tele attıkar ben dogmdan cıkmadan bebısımn fotoları gtmstı esıme nasıl sasrmslar:halay:
Canım maşallah nasibine iyi insanlar gelmiş. Benim kadın Doğum hastanesi evimin dibinde olmasına rağmen gitmedim. Çünkü insan muamelesi yapmıyorlar. Eşim de sağdan soldan nasıl bi ortam olduğunu duydu. İsterse 10 milyar tutsun özelde Doğum yapacaksın dedi. Doktorumdan da hastanemden de çok memnun kaldım. İnsana kendini prenses gibi hissettiriyorlar. Çok da bi para vermedim 750 tl normal Doğum. Tabi kurun indirimli hali. Doğum esnasında doktorum kendisi resimlerimizi çekti. Bebeğimi kucağıma verdiklerinde. Daha sonra WhatsApptan attı resimleri. Ama kadın Doğum hastanesi berbat burda. Sen sancı çekip elinde olmadan bağırdığında küfür edenler ebeler hemşireler bile var. Komşum orda ilk çocuğunu doğurmuş. Sakın gitme dedi/ iyi ki de gitmemişim. Keşke her devlet hastanesi aynı hassasiyette olsa

Bn evhamlıyın braz cnm nrde yaotrcaz blmıyorm hcbı dktrlada gorusmedım daha cok hareketlı su an bıle.. kısa zamnda bı randevu alp gtmek lazım once bı bakar dktr dımı.... özele gerk varmı sızce ne dersınız ne kadara yaptrdı mzelde yaptranlar
Canım tabiki özel şart değil doktor iyi olsun önemli olan o. Devlet hast. Lokal yapıyor mu bilmiyorum yenidogan sunnetı yapmiyorlar onu biliyorum. Bir an evvel yaptır hiç evhamlanma hemen geçip gidiyor biz 2 bin vermiştik ankara memorial da İbrahim Otgun e yaptırdık çok basariliydi

E emineperi umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme kızlar komşum devlette yaptırmış. Kısa süreliğine uyutmuşlar yanlış hatırlamıyorsam. 40ı çıkınca yaptırmış. Çok memnun kaldığını söyledi. Biz de hala arayış içindeyiz. Daha doğrusu eşimin işinden dolayı vakit bulup götüremiyoruz

Çok teşekkür ederim burnunu açsın diye ilaçlı burun spreyi verdi bide şurup evde de ateş düşürücü var onları kullanıyorum ateşini nerden ölçsem daha doğru sizce alnı farklı vücut boyun farklı her biri ayrı az önce vücut 39.5 boyun 38 alnı 37 çıktı
Canım alnı iyi ama vücut derken kol altı mi?

E emineperi umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme kızlar komşum devlette yaptırmış. Kısa süreliğine uyutmuşlar yanlış hatırlamıyorsam. 40ı çıkınca yaptırmış. Çok memnun kaldığını söyledi. Biz de hala arayış içindeyiz. Daha doğrusu eşimin işinden dolayı vakit bulup götüremiyoruz

Yaknmdakı hastaneye gıtreyım bı bakalım bılgı alayım..bebısler soz konusu olnca ınsann ıcı rahat etmıyo bı trlu

Canım tabiki özel şart değil doktor iyi olsun önemli olan o. Devlet hast. Lokal yapıyor mu bilmiyorum yenidogan sunnetı yapmiyorlar onu biliyorum. Bir an evvel yaptır hiç evhamlanma hemen geçip gidiyor biz 2 bin vermiştik ankara memorial da İbrahim Otgun e yaptırdık çok basariliydi

Canm bzde dahada buyumedn yaptralm dıyorz ıste smdıde cok hateketlı.. devkettede hallolacak bısey ıcın özrle gtmek ıstemıyorum. Cubktaym ben brdakı hastanedekı dktr yıllardr brda bu hastanedeyms o mu yapar blmem ama of cok kararsızım bn hep emın olmak ıstıyorm bıseylerden kafamın agrısı gecmıyo bu yuzden.. bude esmde ızın alamıyo asılara bıle kaynanayla gıdıyırm.. sunnetın oldugu hun ızın alr bı onn oncesı dktr hastane bakmaya ızın galan alamaz

Canım maşallah nasibine iyi insanlar gelmiş. Benim kadın Doğum hastanesi evimin dibinde olmasına rağmen gitmedim. Çünkü insan muamelesi yapmıyorlar. Eşim de sağdan soldan nasıl bi ortam olduğunu duydu. İsterse 10 milyar tutsun özelde Doğum yapacaksın dedi. Doktorumdan da hastanemden de çok memnun kaldım. İnsana kendini prenses gibi hissettiriyorlar. Çok da bi para vermedim 750 tl normal Doğum. Tabi kurun indirimli hali. Doğum esnasında doktorum kendisi resimlerimizi çekti. Bebeğimi kucağıma verdiklerinde. Daha sonra WhatsApptan attı resimleri. Ama kadın Doğum hastanesi berbat burda. Sen sancı çekip elinde olmadan bağırdığında küfür edenler ebeler hemşireler bile var. Komşum orda ilk çocuğunu doğurmuş. Sakın gitme dedi/ iyi ki de gitmemişim. Keşke her devlet hastanesi aynı hassasiyette olsa

Ewet ne cektık dogum oncesı herkeste bı korku vardı oramı buramındıye.. bn hastane konsnda deglde dktrm ıyydı hep aynı dktra gtm tup bebek dıye sagolsn hep ılgılendı benmle... özele gtcem dedım seseryan ıcın dedım gtcegm yerı syledm gtme bı acele etme belle 37 kadr dedı bana snra catı muayenesnde nrmal yaptralm senı yapablrsın dedı ben ısrarla seseryan ıstedm kabl ettı nrmalde olsa yapmazdm dedı keyfı yere seseryan ama senn durumn ayrı tamm yapalm dedı 39 da oldu odalarda ıkı ksıılkyı hatta ben tek kaıı kaldm sansıma kmse yoktu yanmda sukurker olsn o koonuda sansylydum hastane ıyı degldı ama benm sansım ıyı gıttı para falanda vermedn hem ayrı ıdada kaldı. Hem elımde 15 tanr faln foto var:)

Canım yenidoğan sünneti yapmıyorsa devlet gitmeye gerek Yok o zaman. Ya bekleyeceğiz bebekler biraz daha büyüsün ya da özele gideceğiz

Canım yanı kısa da olsa narkoz mu vermişler anlamadım.

Canım yenidoğan sünneti yapmıyorsa devlet gitmeye gerek Yok o zaman. Ya bekleyeceğiz bebekler biraz daha büyüsün ya da özele gideceğiz

Nasıl yanı. Sunnetndemı cesıdı var smdı 3 aylık bebegım benım yenıdoğan sunnetımı oluyo bu

Ahhh canım aynısı valla.bir ses çıkarıyor korkuyorum ya :mad: resmen kendini parçalıyor.bu aralar auro bir huzursuz acaba dış çıkmaya mi başlıyor.cunku beyazlık çıkmış.yarin doktora bir sorucam
Valla dun artik cildirma noktasina geldim emzigi de biraktirdim memeyi birakacakti yoksa cok nazli ya kizamiuorumda:)Kuzum o beyazlık bizdede var hatta kabarmış ama zannetmem benimki daha 3 u bile doldurmadı aramizda 1 ay var seninki belki olabilir
Bn evhamlıyın braz cnm nrde yaotrcaz blmıyorm hcbı dktrlada gorusmedım daha cok hareketlı su an bıle.. kısa zamnda bı randevu alp gtmek lazım once bı bakar dktr dımı.... özele gerk varmı sızce ne dersınız ne kadara yaptrdı mzelde yaptranlar
Canm biz klinikte yaptirmıştık güvenilir bi yerdi ama adam yıllardır yapar 150 tl ye yaptirmistik 4 yıl önce bildiğin temiz bi klinik varsa oraya da yaptirbilirsin yarimsaat sürmez korkma sana tavsiyem babasi tutsun sen orda bulunma yeter :)

Valla dun artik cildirma noktasina geldim emzigi de biraktirdim memeyi birakacakti yoksa cok nazli ya kizamiuorumda:)Kuzum o beyazlık bizdede var hatta kabarmış ama zannetmem benimki daha 3 u bile doldurmadı aramizda 1 ay var seninki belki olabilir

Canm biz klinikte yaptirmıştık güvenilir bi yerdi ama adam yıllardır yapar 150 tl ye yaptirmistik 4 yıl önce bildiğin temiz bi klinik varsa oraya da yaptirbilirsin yarimsaat sürmez korkma sana tavsiyem babasi tutsun sen orda bulunma yeter :)

Bıldıgım hcbıyer yokkı canım ben dayanamamda babasıda hc dayanamaz byle seylere duser bayılt walla :) hastanede zatn almazlar bızı.. kucuklenmu yaptrmstnz sız narkoz falan nasıl oldu

Bıldıgım hcbıyer yokkı canım ben dayanamamda babasıda hc dayanamaz byle seylere duser bayılt walla :) hastanede zatn almazlar bızı.. kucuklenmu yaptrmstnz sız narkoz falan nasıl oldu
2 buçuk aylıktı yaptırdık bekletme hemm yap hareketlenmeye başlıyorlar artık zorlanirsin hastanede yao canm o zamn buk kadr korkacak kadr zor bisey degil ben izledim bile benim oglani sunnet ederken ama keşke baskmayaydim .allah yardım eder inanki .

el kadar bebekte o kadar sümük nasil oluyo yaa 4 saatte bir tenizliyrm buyuk insan gibi cikiyo.dun gece odaya sicak suyun icine vicks koydum basinada yarim sogan kesip koydum gece cok rahat uyudu 6 saat uyumus.sabh pek cikmadi ama simdi yine dolmus vicks kokusunun bi zarari var mi acaba uzagina koyuyrm kapida acik kaliyo var mi bilgisi olan

el kadar bebekte o kadar sümük nasil oluyo yaa 4 saatte bir tenizliyrm buyuk insan gibi cikiyo.dun gece odaya sicak suyun icine vicks koydum basinada yarim sogan kesip koydum gece cok rahat uyudu 6 saat uyumus.sabh pek cikmadi ama simdi yine dolmus vicks kokusunun bi zarari var mi acaba uzagina koyuyrm kapida acik kaliyo var mi bilgisi olan
Canım ben bir ara burnu kapalıyken komsumuzdan duyup sobanin eski bi tencerenin icine koyup üstüne koydum tedirgin olup.burada yazmıştım.zararlı olabileceğini söylemişlerdi yani o zamanlar daha 45 gunluktuk

X