- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
aynen canım bizimki ciğerlerini indi ocak 27 den beri buhar kullanıyorum ventolin ve budecor başka ilaç kullanmıyorum su an. geçen ay iki paket antibiyotik ve 5 iğne kullandık şimdi sadece buhar kullanıyorum bizim de en son alerjik olabilir dedi ayrıca reflu de yapabiliriz onun da tedavisi devam ediyor.ve su an süt ürünleri hiç tuketmiyorum.size de geçmiş olsun canim.bütün gürültüsü ve Geniz akıntısı sürekli var bir türlü geçmiyor.Canım geçmiş olsun.benim bebeğimdr de var hala hırıltı.cogerdne geliyordu.bronsit geçirdi.nence hala tam atlatamadi. Bizde buhar veriyoruz hangi ilaçları kullanıyorsunuz.yarin doktora gidicez.yavrum nerdeyse 2 aydır ilaçlı buhar tedavisi görüyor fakat hiçbir ise yaramıyor.
geçmiş olsun canım vick onun vücuduna hiç sürme etkili olduğu için nefes almakta zorlanabilir doktorumuz cold mix önerdi bu da bebeklerin viksi dedi bir bir dişe bitirdik ama nafile.el kadar bebekte o kadar sümük nasil oluyo yaa 4 saatte bir tenizliyrm buyuk insan gibi cikiyo.dun gece odaya sicak suyun icine vicks koydum basinada yarim sogan kesip koydum gece cok rahat uyudu 6 saat uyumus.sabh pek cikmadi ama simdi yine dolmus vicks kokusunun bi zarari var mi acaba uzagina koyuyrm kapida acik kaliyo var mi bilgisi olan
Çünkü üst üste bacaklarını sıkıyor 2 kat olunca. Ben de tek kat deneyim bakalımBen altina hic iki kat giydirmedim disari cikarken bile simdi disari cikarken sapka falanda takmiyorum artik
el kadar bebekte o kadar sümük nasil oluyo yaa 4 saatte bir tenizliyrm buyuk insan gibi cikiyo.dun gece odaya sicak suyun icine vicks koydum basinada yarim sogan kesip koydum gece cok rahat uyudu 6 saat uyumus.sabh pek cikmadi ama simdi yine dolmus vicks kokusunun bi zarari var mi acaba uzagina koyuyrm kapida acik kaliyo var mi bilgisi olan
Bakıcımız sağlık ocağına kilo ve boy kontrolüne götürmüş Ali Hamza'yı boyu 63 cm kilosu 6300 gram. 4 aralık doğumlu bugün 102 günlük oldu. 2490 gram doğmuştu canımın canı. ahhh bir de tatlı oldu ki teyzeleri, kirpiklerine nazar ettim, gözleri enfeksiyon kapmış, dün sabah ellerimle açtım gözünü, çapaklanıyor ağlar gibi akıyordu.
miniğimin son hali
bende nette baktım ama bilemedim iste.ama soylede bisey var bu hastalgn ilerlemisi olan bronsit icin ventolin diye bi ilac veriyolar sogyk buhar yapmak icin oda vicks in icinde bulunan bi madde nefes acici onu ilacolark veriyolarsa kokusunun yinede zarari olur mu diye anlayamadim dr a yazayim ben bi bakalm ne dicekCanım ben bir ara burnu kapalıyken komsumuzdan duyup sobanin eski bi tencerenin icine koyup üstüne koydum tedirgin olup.burada yazmıştım.zararlı olabileceğini söylemişlerdi yani o zamanlar daha 45 gunluktuk
onu duydum reklamlarni gordum ama direk yakinina koymadim odanin icine dagildi uzaktaydi zaten.bide koyduktan sonra rahatladi gibu oldu ama soganda koymustm artk hangisinin etkisi oldu bilmiyrmgeçmiş olsun canım vick onun vücuduna hiç sürme etkili olduğu için nefes almakta zorlanabilir doktorumuz cold mix önerdi bu da bebeklerin viksi dedi bir bir dişe bitirdik ama nafile.
dr a bi yazicam canim bakalm ne dicek bende muallakta kaldimBnce vıcks koyma cnm agır gelebılır o cok kucuk daha
kiiiiz masallah yanaklara baaak nazar degcek ya masallah subanallah cok tatli.biizimkide 29 kasim doğumlu ama bu ay cok yavas gidiyo kilosu bugun gittik saglik ocagina 5800 biylar ayni hemen hemen.hastada belki ondan diyrm cok taktm kafayaminiğimin son hali
buda benm tostos ve cok bayildigu kankasi meymun kardes hep ona bakiyo :))
yeşil olcak galiba dogdugndan beri ayni degismedi hicMasllah sennkınede cnm goz renklerımız benzıyor hangı renk olcakkı acaba
Canım senin soyldigin ventolini bende duydum yastığına damlatiyor mussun herhaden bizim.kide tıkalı burnu hapsiruyor ben günde 3 defa serum fizyolojik kullanıyorum temizliyorum yaklaşık 2 aydır da rutin olarak serum fizyolojik kullandimbende nette baktım ama bilemedim iste.ama soylede bisey var bu hastalgn ilerlemisi olan bronsit icin ventolin diye bi ilac veriyolar sogyk buhar yapmak icin oda vicks in icinde bulunan bi madde nefes acici onu ilacolark veriyolarsa kokusunun yinede zarari olur mu diye anlayamadim dr a yazayim ben bi bakalm ne dicek
yok bende o ventolini o buhar makinesine koyulan ilav diye biliyrm mentollu bi kokusu varmisCanım senin soyldigin ventolini bende duydum yastığına damlatiyor mussun herhaden bizim.kide tıkalı burnu hapsiruyor ben günde 3 defa serum fizyolojik kullanıyorum temizliyorum yaklaşık 2 aydır da rutin olarak serum fizyolojik kullandim
Boyle anlarda supurge aciyorum ben.Dene bakalim canim.Agrisi varsa ondan agliyrdurKızlar kafayı yedim oğlum hiç uyumuyor sürekli ağlıyor neden bilmşyrmkucak ta ağlıyor pusette yastıkta sallıyrm olmuyor ben ne yapcm 1 saat uyutmak için uğraşırım ama bi saat bile uyumaz