Uzun zamandır böyleAtak haftasında olabilir misiniz acaba
Yazdıklarımı bir okudum da
Ne şikayet etmişim 3 aylık el kadar bebişi
Bir mutlu edemedim ya kendime kızayım ben
Benim de iznim bitiyorBenimki de uyanık geçirdiği vaktin %90ınında ağladığından dolayı anlayabiliyorum. Bu ay sonu işe döneceğim bir de nasıl olacaksa artık...
Bunlar carter's ama taş gibi 3.kızımdan kalan 4 tane var hemen hemen 2 yaz giydi ve ne solma ne çekme bişey olmadı ve alırsan bunlardan alacağın büyükden biraz daha büyük al, havalar ısınsın bunlara üç daha eklesem rahat yazı atlattırır bana biraz tuzlu ama canım yinede sen bilirsin, lcw ya baktım küçüvük salopet nerdeyse 40 küsür onu alacağıma bu
Heh o zaman bu salopet ler tam sizlik istediği kadar göbüş şişsin bu kıyafet lerde rahat eder :)) zaten babanelere ananelere tombiş olsun yerde yuvarlansın:))
Elsivanin montlari çok güzel hem hafif hem sicacik tutuyor. Ogluma genellikle elsivadan aliyorum günlük tişörtleride civilden aliyorum zaten bir yaz giydigini diger yaz giymedigi icin civilin tişörtleri günlük giymeye ideal çok kirletiyor.hele ki yaylada topraktan çıkmıyor bende çocukluğunu yaşasin diye bisey demiyorum misafirlik icin özel günler icin.giyeceklerini elsivadan aliyorum ama kız bebek.icin elsivayi sevemedim civilde kuju beybi var ondan aldim.oldukca kaliteli. Benimkilerin cinsiyeti farkli olduğu icin oglumunkileri kullanamadim. Dogum parasini cektim ya o parayi çocuklara ayırdım.ucuz mal alacak.kadar zengin degilim derler ya ucuz alıp 2 giymede çöpe atmaktansa pahali.olsun uzun kullanilsin
Rapor alabilecek misin? Aylıksiz izin aldım ben. Bizim ilçe milli eğitim kabul etmitor bakici ayarlayamadiysaniz ayliksiz izin alın dediler :))Benim de iznim bitiyor
Rapor ayarlamam lazım
Kucakta bile mi ağlıyor sizinki de canım
Kaç günlüksünüz
Civilde swetler var kirazli ondan aldim hirkasi kapsonlusi var birde elsivadan.8 tlye esofman alti almistim çok güzel çıktı onun büyügünden aldım.oglumdan.kalma unisex tulumlar var onlarla idare ederiz sanirim şehir merkezinde slopet alayim.tüllü etekli çıt çıtli.bady var ondanda alirim düğün falan olursa( nisanli kuzenler var )magazadan aliriz artik.önlük takacagim icin çok kirletmez zaten.Bunlar carter's ama taş gibi 3.kızımdan kalan 4 tane var hemen hemen 2 yaz giydi ve ne solma ne çekme bişey olmadı ve alırsan bunlardan alacağın büyükden biraz daha büyük al, havalar ısınsın bunlara üç daha eklesem rahat yazı atlattırır bana biraz tuzlu ama canım yinede sen bilirsin, lcw ya baktım küçüvük salopet nerdeyse 40 küsür onu alacağıma bundan alırım... Yayla çok serin olur tabi
Terli dedim ama pek takmadilar en son gelinleri anne üsür dedi,oyle kapattilar.Ay canım ya ne kadar zorlanmissindr.Biz esimle bile bas edemiyoruz bazen.Bizimki de cok mız mız.Uyanik oldugu zaman icinde surekli mızliyr ,hic mutlu degilKeşke söyleseydin uyuyor terli diye
Ben de senin gibi olduğumdan biliyorum kafana takılmıştır o senin
Öyle hemen 1-2 dakikada bişey olacağını sanmıyorum
Sonradan düşünmektense ayıp falan dinlemeden söylemek lazım
Ama bu dediğimi çoğu zaman bende yapamıyorum
Ben minik bugün beni öldürdü
En kötü günüm bugündü sanırım
Sabah 8den bu yana ağladı
Neyi vardı ki
Avent pompayı da aldırdım eşime
Emmeyince
Evde pompalar, biberonlar, kaplar, alıştırma bardağı falan
Keşke yine de hiç ihtiyacım olmasa
Eşimi aradım öğlen
Ders arasında eve geldi(dershanede çalışıyor)
O kadar susmadı ki elimden bişey gelmeyince çağırdım mecbur
Allah’ım daha kötüsünü yaşatmasın
93.günden sesleniyorum
Hala çok zor
Kuzum bi yeri ağrıyor olabilir kulakları akiyormu belki kulagi agriyodur bebeklerin genelde kulakları çok sık ağrır bi doktora götür.eger o okdr kotuyse mutlaka bi derdi vardır yavrucağın.Keşke söyleseydin uyuyor terli diye
Ben de senin gibi olduğumdan biliyorum kafana takılmıştır o senin
Öyle hemen 1-2 dakikada bişey olacağını sanmıyorum
Sonradan düşünmektense ayıp falan dinlemeden söylemek lazım
Ama bu dediğimi çoğu zaman bende yapamıyorum
Ben minik bugün beni öldürdü
En kötü günüm bugündü sanırım
Sabah 8den bu yana ağladı
Neyi vardı ki
Avent pompayı da aldırdım eşime
Emmeyince
Evde pompalar, biberonlar, kaplar, alıştırma bardağı falan
Keşke yine de hiç ihtiyacım olmasa
Eşimi aradım öğlen
Ders arasında eve geldi(dershanede çalışıyor)
O kadar susmadı ki elimden bişey gelmeyince çağırdım mecbur
Allah’ım daha kötüsünü yaşatmasın
93.günden sesleniyorum
Hala çok zor
Evet o canım ovmaya devam ettikçe birsürü oluyor
Atak haftasındadır belki
Her hafta huy degstrıuo zaten. Gece saatbası kalkıuotm kac gndr hatta yarm saatte bı..3 4 aaat uyuyodu gecn hafta
Benim de iznim bitiyor
Rapor ayarlamam lazım
Kucakta bile mi ağlıyor sizinki de canım
Kaç günlüksünüz
Kalkanlardaki ön süttür canım ondan içmek istememiştir belkiDışarda çok bekletmedim aslında. İçilecek kadar ısıtıp hemen verdim. Ben sağmadım ama canım. Kalkanlarda biriken sütü attım buzluğa. Buzdolabında en fazla bir gün kalıyordu. Paketleyip atıyordum.
İndirimi yakalayamadım ben ama küçük bedenleri ona göre alsaydın, güle güle giysin inşAllahhhhh canım:) ne yaptınız bu arada iyi mi şimdiGeçen indirim vardı carters ta
Ben aldım birsürü 6-9ay
9-12 ay :)
Bakalım o güzel günlerde giyecek inşallah kızım
Yarın yine doktordayız çünkü
En son yarım fitil verdik
Susmuyor uyumuyor ve emmiyordu
Sorun ne ki
Bütün gün böyleydi
O uykusuzluğa gece 5.30dan 7ye yine uyumadıİndirimi yakalayamadım ben ama küçük bedenleri ona göre alsaydın, güle güle giysin inşAllahhhhh canım:) ne yaptınız bu arada iyi mi şimdi
O tüllü çıtçıtlı badiler çok kurtarıcı ve rahat güle güle kullansın inşAllah annesi❤Civilde swetler var kirazli ondan aldim hirkasi kapsonlusi var birde elsivadan.8 tlye esofman alti almistim çok güzel çıktı onun büyügünden aldım.oglumdan.kalma unisex tulumlar var onlarla idare ederiz sanirim şehir merkezinde slopet alayim.tüllü etekli çıt çıtli.bady var ondanda alirim düğün falan olursa( nisanli kuzenler var )magazadan aliriz artik.önlük takacagim icin çok kirletmez zaten.
Dinlensin bende öyle yaptım halende diken ayıklıyorum bacaklarında da var, ben dizlerimin üstüne yastık koyuyorum büyük boy üstüne penye battaniye sonra yatırıyorum hem ovup hem sağa sola sallar gibi yapıyorum o zaman mızıktamıyor emziğide ver ağzına tamam, onlar batarmı diye korkma batmaz canını yakmaz bebeğinin merak etmeDaha fazla ovamddm cnm ck agladı dun mızmzdı braz
Canım sütü direk ısıtırsan içindeki besinleri öldürürsün demişti doktorkizlar kokuyu gidermek için sutu buzluga atmadan önce cezvede sutun kenarları ci cizirdayacak kadar isitip soguduktan sonra buzluga atarsanız kokusu buzluktan çıkarınca değişmez.ilgililere.