2017 Aralık Anneleri

Atak haftasında olabilir misiniz acaba
Uzun zamandır böyle
Emmek uyumak istemeyişi
Git gide artıyor
Her gün bugün daha zordu diyorum
Ama bugün yaşadıklarımdan daha zor olamaz sanırım
Zaten sürekli ağladı daha ne kadar üzebilirdi ki kendini
Atak aylarındayız bence

Yazdıklarımı bir okudum da
Ne şikayet etmişim 3 aylık el kadar bebişi
Bir mutlu edemedim ya kendime kızayım ben

Yazdıklarımı bir okudum da
Ne şikayet etmişim 3 aylık el kadar bebişi
Bir mutlu edemedim ya kendime kızayım ben

Benimki de uyanık geçirdiği vaktin %90ınında ağladığından dolayı anlayabiliyorum. Bu ay sonu işe döneceğim bir de nasıl olacaksa artık...

Benimki de uyanık geçirdiği vaktin %90ınında ağladığından dolayı anlayabiliyorum. Bu ay sonu işe döneceğim bir de nasıl olacaksa artık...
Benim de iznim bitiyor
Rapor ayarlamam lazım
Kucakta bile mi ağlıyor sizinki de canım
Kaç günlüksünüz

Benim de iznim bitiyor
Rapor ayarlamam lazım
Kucakta bile mi ağlıyor sizinki de canım
Kaç günlüksünüz
Rapor alabilecek misin? Aylıksiz izin aldım ben. Bizim ilçe milli eğitim kabul etmitor bakici ayarlayamadiysaniz ayliksiz izin alın dediler :))

Civilde swetler var kirazli ondan aldim hirkasi kapsonlusi var birde elsivadan.8 tlye esofman alti almistim çok güzel çıktı onun büyügünden aldım.oglumdan.kalma unisex tulumlar var onlarla idare ederiz sanirim şehir merkezinde slopet alayim.tüllü etekli çıt çıtli.bady var ondanda alirim düğün falan olursa( nisanli kuzenler var )magazadan aliriz artik.önlük takacagim icin çok kirletmez zaten.

Terli dedim ama pek takmadilar en son gelinleri anne üsür dedi,oyle kapattilar.Ay canım ya ne kadar zorlanmissindr.Biz esimle bile bas edemiyoruz bazen.Bizimki de cok mız mız.Uyanik oldugu zaman icinde surekli mızliyr ,hic mutlu degilAblasi ilgisini cekiyr bi tek:)O da cabuk sikılıyor oyalamaktan.Pompa ins.ise yarar .Ne olacak bizim bu kuzucuklarin halleri?Ben de bugun doktora goturecektim,bi kac gun daha bekleyeyim dedim.Tam gununu doldursun bakalim,asisi var ya... Elleri agzinda mi surekli?Bizim iki elini de sokmaya calısiyr.Dun hic cikarmadi.Istahla nasil emiyor.Ac mi acaba diye dusundum en son.Mama yaptim,ittrdi diliyle.Bazen cok caresiz kalıyrz.Allahim kolaylik versin,saglikla buyusunler ins.

Kuzum bi yeri ağrıyor olabilir kulakları akiyormu belki kulagi agriyodur bebeklerin genelde kulakları çok sık ağrır bi doktora götür.eger o okdr kotuyse mutlaka bi derdi vardır yavrucağın.

Kalkanlardaki ön süttür canım ondan içmek istememiştir belki

İndirimi yakalayamadım ben ama küçük bedenleri ona göre alsaydın, güle güle giysin inşAllahhhhh canım:) ne yaptınız bu arada iyi mi şimdi

İndirimi yakalayamadım ben ama küçük bedenleri ona göre alsaydın, güle güle giysin inşAllahhhhh canım:) ne yaptınız bu arada iyi mi şimdi
O uykusuzluğa gece 5.30dan 7ye yine uyumadı
8e kadar da beşiği sallattı
Düzgün emmedi diye gece uykusunda emzirecektim
Uyanamamışım
Kendi uyanınca zaten zorluyor
Napsak hava da soğuk gibi
Doktora gitsek mi ki

Montlarını ben zaradan alıyorum ama işte saklıyorum diğeride giyiyor bide iki kış giyeceği şekilde alıyorum boy boy montlar duruyor senesi geldiğinde giyilmek için yani kârda oluyorum biraz:) aynen sana katılıyorum günlük kullandığımı bende lcw dan alıyorum ev için 3 lü tişortlar oluyor taytlar falan ama dediğin gibi özel günler misafirlik için ayrı genellikle bebek için carter's büyükler için zaradan ama kaç çocuk büyütüyor ürünler:) ama iştr sende biri erkek diğeri kız olunca... Aklın neye yatıyorsa mantıklı geliyorsa doğrusunu yaparsın zaten

O tüllü çıtçıtlı badiler çok kurtarıcı ve rahat güle güle kullansın inşAllah annesi❤

Daha fazla ovamddm cnm ck agladı dun mızmzdı braz
Dinlensin bende öyle yaptım halende diken ayıklıyorum bacaklarında da var, ben dizlerimin üstüne yastık koyuyorum büyük boy üstüne penye battaniye sonra yatırıyorum hem ovup hem sağa sola sallar gibi yapıyorum o zaman mızıktamıyor emziğide ver ağzına tamam, onlar batarmı diye korkma batmaz canını yakmaz bebeğinin merak etme

kizlar kokuyu gidermek için sutu buzluga atmadan önce cezvede sutun kenarları ci cizirdayacak kadar isitip soguduktan sonra buzluga atarsanız kokusu buzluktan çıkarınca değişmez.ilgililere.
Canım sütü direk ısıtırsan içindeki besinleri öldürürsün demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…