2017 Aralık Anneleri

Zaten yavrum olmasa ben çoktan pes etmiştim. Kuzum kizim benim tek dayanagim su dünyada bana verilen en güzel şey eşime dün dedim bak senin ailen yüzüne kizimiz kuvezde yattı o yetmedi sutum kesildi onlar yüzüne mamaya alınıncaya kadar neler çekti gozlerinle gördün ddim o da yetmedi ben kundak yapılmasın dedikçe anan kundak yaptı bak şimdi kizim nasiln iskence çekiyor dedim yazık günah değil mi dedim ben sana.aileni bir kenara at demiyorum ama bize öncelik taniman bizi ailen.olarak kabulenmen lazım ki biz aile olalım artık 2 kişi.değiliz 3 kişiyiz bunun bilincine var artık dedim ilk.defa tamam haklisin ne istersen öyle olacak dedi ama ben de bisey değişmedi guvenemiyorum artık ona
İyi. Demişsin canım Rabbim hidayet akıl fikir versin ona da inşAllah aklına başına devşirirde adam akıllı yanınızda durur

Bu yanls dglmı ama hangı begn sutu emdıgını bılemez sut kardeslerı bılemez yanı ılerde ewlenırse falan:KK57:
Hemde çok yanlış yani yarın bir gün evlenirse süt kardeşiyle.... Bide bi damla süt bile annelik hakkına geçiyor ilerde o çocuklar nasıl grlipde hepsi helallik alacak merak ettim:))

K Koala_anne Canım bebegimin emme suresi kısaldı.5 dk anca.Bazen memeyi agzina almamak icin bas bas bagryr. Artik gunduz de 4-5 saat ac kalabilirler mi?Senin bebeginin emme sıkligi nasıl?1 hafta sonra kontrolumuz var.

Hemde çok yanlış yani yarın bir gün evlenirse süt kardeşiyle.... Bide bi damla süt bile annelik hakkına geçiyor ilerde o çocuklar nasıl grlipde hepsi helallik alacak merak ettim:))

Aman cnm zaten su cagada yanls olan degl dgru olanı arayp bulmak zorndatız dogrudan cok yanls var bu yuzden cok ıs dusuyo cocuk yetstrrken bıze

Dun eltımın babası öldu.. ona yemk yapp gondercem.. ogledn snra halam gelck onada kahvaltılık hazrlarm yerız.. ortalıkta toplamam lazım... cokkk işim var buhunnm:KK55:

Benimki gece uykusuna 12 de geçiyor.uzmanlar geç oldugunu gece uykusuna 20.30 da geçmesini söylüyor ama mümkün değil geçmiyor.gece 4 5 saat ilk uykusu. Genelde şöyle oluyor 12 de uyuyor 4 gibi uyanıyor.emiyor tekrar uyuyor 6.30 7 ye doğru tekrar uyanıyor emiyor uyuyor.8 dr tam uyanıyor.sonra 2 3 saat oyun oynuyoruz tekrar uyuyor...genel olarak böyle.bazen gün içinde hiç uyumuyor o gün gecesi 5 6 saat uyuyor
Bizimde tam olarak dediğin gibi. 2 haftada 230 gr almis az geliyor bana

Canım oğlum 65cm benimde kilosu 8.700 ...doktor ek gıdaya geç geçirelim sütun yarıyor maşallah yağlı bir sütun var dedi.ek gıdayla daha çok kilo almasın diyor ama ben zamanında geçirmeyi düşünüyorum.birde şöyle bişey var benim oğlum 4kilo doğdu.masallah subhanallah:nazar::KK48:
Masallah canım iyi dogmus zaten.
Ek gıdaya zamanında gec ama cok az az vererek geç. Yutkunma cigneme reflexleri yasitlarindan geri kalmasin. Ek gıda da bi dert ya. Ne yedircem ay kustu ay dokundu hic sevmiom ek gıdayı. Benimkilere yaramıyo zaten ek gıdalar. Yada ben beceremiom :KK43:

Kizlar sırt dikeni diye bisey duyan oldu mu kizim hastaydi her yerine zeytinyaği masaji yaptim sirt dikeni çıkti elime elime batti birde cadi otu icirdim 1 kasik bugun kabizdi kivraniyordu 20 dakika sonra kakasini yapti bu otu duyab var mi
Canım sırt dikeni dediğin siyah siyah noktalar mı? Sırta masaj yapınca avucuna doluyorlar. Onlar aşırı gazı olan bebeklerde oluyomuş bildiğim kadarıyla ve çıkması gaz ve kabızlığı gideriyormuş.

Valla kafayı yiyecem meme reddini duydum da biberon reddine ilk.defa sahit oluyorum kizim sagolsun sabahtan beri biberonu almiuor agzina aglaya aglaya zorla veriyorum hem aglamaktan suyu cikiyor resmen bibwronla kavga ediyor mamanin yyarisini bike.bitirmiyo
Canım benim kız öyleydi hem meme hem biberon almıyordu. Öncelikle sakin ol onu da sakinleştir sonra gözlerinin içine bak ona bir şeyler anlat ben masal anlatırdım çok güzel de dinler mamayı da içerdi böylelikle. Bir dene isterse.

X