2017 Aralık Anneleri

Ins canim.bizim ortopedi duzelir atele gere kalmaz dedi.tamamen oturmasi 6 ayi buluyo genelde zaten dedi.atellik bi deger dedi ama.sen ortopedinin dedigini dinle.cocuk doktorlarinin bransi degil sonucta bu.bizim cocukcu degeri dusuk gorunce bundan sonrasi ortoledinin isi dedi direk yonlendirdi.ama bu cift bez bizi mahvetti.kipkirmizi kizimin alti havada almiyo.her seferinde yikiyorum altini ama insallah duzelir.
Yikadiktan sonra sac kurutma makinesiyle kurut canim nemli kalmasi pisigi arttiriyo.
Bizimde olmustu 1 haftada gecti.
Kurutma ve trosdy kullanarak gecti.

Doktor oglumda 4 aylikken dis çikariyor demisti elleri ağzindaydi hep agliyordu 9 aylikta ancak cikarabildi. Allah yardimcin olsun ilk 2-3dis zor oluyor sonra disler inci gibi siralaniyor farketmiyorsun bile
aynen ellet hep ağızında bi eli yetmiyo bazen iki elini birden sokmaya calisiuo :)) al damakta bi beyazlik var ama cikana kadar oluruz bes alti aylik gibi geliyo bana daha erken çünkü

7.5 cnm bu ay 1100 almıs
Sizin kac kilo olmus?
Canım oğlum 65cm benimde kilosu 8.700 ...doktor ek gıdaya geç geçirelim sütun yarıyor maşallah yağlı bir sütun var dedi.ek gıdayla daha çok kilo almasın diyor ama ben zamanında geçirmeyi düşünüyorum.birde şöyle bişey var benim oğlum 4kilo doğdu.masallah subhanallah:nazar::KK48:

aynen ellet hep ağızında bi eli yetmiyo bazen iki elini birden sokmaya calisiuo :)) al damakta bi beyazlik var ama cikana kadar oluruz bes alti aylik gibi geliyo bana daha erken çünkü
Yaaa bizimde var önce hangi dışı çıkıyor ben sıralamayı bilmiyorum.bana da beyaz geldi eşim diyo yok beyazlık ya var diyorum.eller sürekli ağızda ve salya akıtıyor sürekli.bu dış kasiyicilar dan almak istiyorum.bebedor aldım çok sert geldi.agritti biraz.hangi marka yumuşaktır acaba

@Koala_anne kuzum kizim biberonu agzinabalinca başlıyor çığlığa sutumde mama da aynısını yapıyor sabahtan bu yana böyle sence neden olabilir
Kuuzmm boğazı ağrıyor olabilir.benim oğlumda hasta olmadan önce öyle yapmıştı.ne emmişti ne kaşıkla kabuk etti ne biberonu kabul etti.bir doktora götür istersen ciğerlerini bir dinlesin.insallah biseyi yoktur kuzum .Ama beslenmiyorsa vardır nedeni.

Oldukça kaliteli besleniyorum emzirmeye özel değil ben sporcu olduğum için oldum olası sağlıklı beslenirim ama bu kg işlerini aklım almıyor. İlk ay çok güzel kilo almıştı 2. Ay 600 gr almis bu ay hiç aldığını sanmıyorum yarın kan vermeye gittiğimde bi tarttirayim
Canimmm benimde geçen ay kilo almamisti.bu ay maşallah almış ama boy aynı.aydan aya değişim olabiliyor.bazen boy artışı oluyor bazen kilo.

Yaaa bizimde var önce hangi dışı çıkıyor ben sıralamayı bilmiyorum.bana da beyaz geldi eşim diyo yok beyazlık ya var diyorum.eller sürekli ağızda ve salya akıtıyor sürekli.bu dış kasiyicilar dan almak istiyorum.bebedor aldım çok sert geldi.agritti biraz.hangi marka yumuşaktır acaba
marka olarak bende bilmiyrm ki benmde bebedordu galiba yanlis hatrlamiysm e bebekten almıştım ama gzina tutunca seviyo onu cigliklar atmaya basliyo elde tutablse cok rahat etcekte akil edemiyo henuz kucuk kurbaga:)) ates yapmasnda ben salyalara tukurukten baloncuklara alistm

Kizlar sırt dikeni diye bisey duyan oldu mu kizim hastaydi her yerine zeytinyaği masaji yaptim sirt dikeni çıkti elime elime batti birde cadi otu icirdim 1 kasik bugun kabizdi kivraniyordu 20 dakika sonra kakasini yapti bu otu duyab var mi
Ben sırt dikenlerini çıkardım.sirtina banyo yaparken masaj yaptık.diken diken tüyler cıktı.sonra onlar döküldü.sirt dikenlerininde ağrı yaptığını (çıkamadığı için) duydum.masaj yaparak çıkarmak iyi.ilk başlarda sırtı sert oluyor diken diken tüyler çıkıyor.sonra onlar yumuşuyor pamuklasiyor. Kendiliğinden dökülüyor.pamuklasinca ben çektim elime geldi zaten.ama asla diken sert şekildeyken cekilmemeliymis özellikle cımbızla falan

marka olarak bende bilmiyrm ki benmde bebedordu galiba yanlis hatrlamiysm e bebekten almıştım ama gzina tutunca seviyo onu cigliklar atmaya basliyo elde tutablse cok rahat etcekte akil edemiyo henuz kucuk kurbaga:)) ates yapmasnda ben salyalara tukurukten baloncuklara alistm
benimkide tutamıyor tam :) düşüyor hemen..alla alla ben sert olandan aldım belki.yumusak olanı arastiriyim .

]A acisi 60 b acisi 55 mi.olmalı canim[/QUOTE]
Internette baktim oyle yaziyo.43 ler falan kotuymus.ortopedi bana cift bez falan bagla demedi.duzelir dedi korkulacak bisiy yok dedi.cocuk doktoru dedi cift bez bagla.oda desi gecer bu degerleregore duzelir dedi.hepimizin duzelecek allahin izniyle.gece yatinca bacak arasina bisiyler skistiriyorum.gunduz icinde kanguru alacam.sen aldin mi canim

Benimki gece uykusuna 12 de geçiyor.uzmanlar geç oldugunu gece uykusuna 20.30 da geçmesini söylüyor ama mümkün değil geçmiyor.gece 4 5 saat ilk uykusu. Genelde şöyle oluyor 12 de uyuyor 4 gibi uyanıyor.emiyor tekrar uyuyor 6.30 7 ye doğru tekrar uyanıyor emiyor uyuyor.8 dr tam uyanıyor.sonra 2 3 saat oyun oynuyoruz tekrar uyuyor...genel olarak böyle.bazen gün içinde hiç uyumuyor o gün gecesi 5 6 saat uyuyor

Benimki gece uykusuna 12 de geçiyor.uzmanlar geç oldugunu gece uykusuna 20.30 da geçmesini söylüyor ama mümkün değil geçmiyor.gece 4 5 saat ilk uykusu. Genelde şöyle oluyor 12 de uyuyor 4 gibi uyanıyor.emiyor tekrar uyuyor 6.30 7 ye doğru tekrar uyanıyor emiyor uyuyor.8 dr tam uyanıyor.sonra 2 3 saat oyun oynuyoruz tekrar uyuyor...genel olarak böyle.bazen gün içinde hiç uyumuyor o gün gecesi 5 6 saat uyuyor
Benimki de aynı saatler. Nasıl erkene çekebiliriz ki gece uykusunu acaba. 20:30da uyusa yine kalkar 2-3 kez

Ne guzel iste canim uyusun.Masallah ona.2-3 aylık bebekler 10 saat uyuyabilirmis kesintisiz.Rahat ol sen.Sakın uykusunu bölme.Ben de 2 den sonra hrp besik salladim.Sallayinca uyuyr,biraktgm an uyaniyr.Coook uykum varr:)

:) uyudu walla alarmda kurmamsym bnde uyudum altıya kadr bakalım buhun nolck.. gunduz cekılıyoda gece daha zor uyksuuzluk

Evet evet arttı sütüm. Gece de kalkıp sagabilsem süper olur ama emzirdikten sonra sagiyorum ya çok zor oluyor. Sanırım ben gece 2.5 sa bi kalkıp emziricem kg alması icindoktoruna solesem eminimcok kızar ama napim zayıf mi kalsın cocuk
Canım nasıl arttı benimkide artsın istiyorum

X