2017 Aralık Anneleri

Bişey deyince de ben suclu oluyordum onun yüzüne strese gördüm.birsürü şey yaşattı bana sutum gitti şimdi.de.kızıma sebeb oldu artı yüzünü gormek.istemiyorum o kadının elami da gostermeyecem.onlara

Gulum seni en iyi ben anlarim neler hissettigini dusundugunu demistim daha oncede buyuk kizimda vardi kalca cikikligi
Bence senin kizinin durumu tamamen gelisimsel yani zamanla kendiliginden duzelicek hani duzgun kilo alip iyi gelisseydi bence bu gittiginde doktor tamam biseyi yok diyecekti size
Birde bak uzuluyorsun cok iyi anliyorum ama nekadar cabuk tedaviye baslarsan o kadar cabuk iyilesecek benim kizim uc ay on gunlukken alciya alindi
Sen sakinles baska doktor varsa ona git turkiyede nasil oluyor bilmiyorum ben bu konuda uzman doktor bulun tekrar kontrol ettir.
Karisik yazdim kucakta kizimla yaziyorum
Uzulme zamanla hersey duzelicek

Ben bunu kullanıyorum kizlar anne memesine en yakın buymuş ama bi marka daha duydum o da çok iyiymiş isterseniz deneyin mimijumi markasi
Bende var canım bu biberon
Dr brawns da var hatta
Ama memeyi zor tutuyor zaten
Biberona alışırsa hiç tutmaz
Alıştırma bardağıyla içebilir artık
3 aydan sonra face teki grupta veriyorlar

Bişey deyince de ben suclu oluyordum onun yüzüne strese gördüm.birsürü şey yaşattı bana sutum gitti şimdi.de.kızıma sebeb oldu artı yüzünü gormek.istemiyorum o kadının elami da gostermeyecem.onlara
Canim keske dogum 1-2 gün sonra evine gelseydin. Baktinki yardimlari yok canini sıkıyolar belki simdi bukadar üzülmezdin.
Hamileligini orda gecirdigini soylediginde ben cok sasirmistim riskli diye sonra hakvermistim sana.

@Nil0005 bebegin emmedigi zamanlarda biberona sütünü sağıp veriyormusun yoksa bebegin emmesini mi bekliyosun canm biz 3 gundur meme reddi yasıyoruz ac bırakıyorum yine turmuyr dayanamadim biberona sagip verdim Koala anne fikirlerine ihtiyacim var .
Canım ben 3 saate bir emzirmeye çalışıyorum
Gündüz zorlandığım için gece hiç kaçırmamaya çalışıyorum
Gündüz de saç kurutma sesi açıyorum
Bazen çok inat ediyor almamak için
Emzirme pozisyonundayken kucağımda zıplatıyorum hafif
Tutuyor o zaman memeyi
Süt inince çıkarıyor ama çıkarmasın diye süt indiğini hissettiğimde de hafif zıplıyorum
Anlayacağın bi amuda kalkmadığım kaldı emsin diye
Uyumuşsa ya da yeni uyanmışsa hiç kaçırmıyorum hemen veriyorum
Alıştırma bardağı alıp sağarsam onunla vericem
Biberon daha çok meme reddi yapabilir
Bunu aşmamız lazım

Ay ay herkesin derdi aynı gibi benim kaynanam resmen bana dedi sen süt annesin yani sadece süt veriyorsun başka bişeye yaramıyorsun tarzında söyledi Allah’a havale ettim

Çoçuğumu kucağımdan resmen kaçırıyor ve daha kırkı yeni çıkmıştı oradayken bebeğim kucağında onla birlikte çok kötü şekilde yere düştü allah korudu bebeğimi bu kadar sabırsız olursa elimden kaçırmaya böyle oluyor işte

Çoçuğumu kucağımdan resmen kaçırıyor ve daha kırkı yeni çıkmıştı oradayken bebeğim kucağında onla birlikte çok kötü şekilde yere düştü allah korudu bebeğimi bu kadar sabırsız olursa elimden kaçırmaya böyle oluyor işte

Niye buna izin veriyorsun
Ilk bebegin mi ?
Hadi sen bisi demiyorsun kocan da mi bisi demiyor
Cok sasiriyorum boyle yazdiginiz zaman ben yikarim ortaligi delirtmesinler insani

Niye buna izin veriyorsun
Ilk bebegin mi ?
Hadi sen bisi demiyorsun kocan da mi bisi demiyor
Cok sasiriyorum boyle yazdiginiz zaman ben yikarim ortaligi delirtmesinler insani
İlk bebeğim ve ben öyle sessiz sakin biri değilim omlarda heyecanlıdırlar dedim hep annem hep uyarıyor beni ayıptır sakın bişey deme diye susuyorum . Eşim bişey der mi hiç onun ailesi diye süt dökmüş kedi üstüne ben bak annen böyle dedi diyince kötü niyetlisin dedi bana annem iyi niyetle söylemiş dedi allah biliyor ya bebeğim olmasa bi dakika suratına bakacak tahammülüm kalmamışta neyse

Ya canim iste daha neler nelet herşeye karıştı ama ben sezeryanliyim kalkamiuorum yerimden kaynanam denen o insan bir kere altını değiştirmedi kalkıp o acıyla.değiştirdim.kendim kıyafetlerini falan hep ben.değiştirdim ama 8 çocuk büyütmüş ben.çocukbakmasını nerden bilecekmisim ya
Allah senin hakkıni ondan sorsun inşallah belkide onun yüzünden sende o minik yavrucak da bu kadr acı cekiyosunuz eminim ki hala seni sycluyodur pişkin pişkin onu bana verecekler varya kaynanalık yapmak nedir gösteririm benim kaynanam da böyleydi her lafı sayardı bende susar hiçbirşey söylenmemiş gibi işini gücünü yapardım ama bi patladım şimdi bana ters bi laf dedimi bin pişman ediyorum o bir söylüyor bin laf ısıtıyor benden:)saygıda bi yere kadr .

20 gunlukken ilk kez oldu hastanede yattik 1 gece. Evde de ilacli havalara antibiyotiklere devam ettik 1 haftaya gecti ama 20 gun sonra tekrarladi dr a gittik 1 iğne oldu antibiyotige basladik
Ventolinli havaya hiriltiyi anlayinca hemen basladim ama antibiyotiksiz gecmesi malesef. Baskada olmadik sukur.
Hava aldirdi mi dr size?
Tikanikliklarda 2 aya kadar kullanmakta sorun olmuyomus bronslari acmak icin.
canim biz de 1 gece hastanede yattik eve geldik geçmedi 5 iğne yaptim ventolin 25 gun diğer havayı 1 ay kullandık ama hirilti burnunda genzinde yani. anlayacagin paranoyak oldum acaba öksürük başlayacak mi bu hirilti gogusten mi burundan mi bu kis bitseydi hayırlısıyla

Canım ben 3 saate bir emzirmeye çalışıyorum
Gündüz zorlandığım için gece hiç kaçırmamaya çalışıyorum
Gündüz de saç kurutma sesi açıyorum
Bazen çok inat ediyor almamak için
Emzirme pozisyonundayken kucağımda zıplatıyorum hafif
Tutuyor o zaman memeyi
Süt inince çıkarıyor ama çıkarmasın diye süt indiğini hissettiğimde de hafif zıplıyorum
Anlayacağın bi amuda kalkmadığım kaldı emsin diye
Uyumuşsa ya da yeni uyanmışsa hiç kaçırmıyorum hemen veriyorum
Alıştırma bardağı alıp sağarsam onunla vericem
Biberon daha çok meme reddi yapabilir
Bunu aşmamız lazım
Bende sallıyorum kucagimda yinede tutmuyor 3 gündür bu işkenceyi çekiyorum ay ne zormuş. kafasını geriye atip bi ağlayışı var sanki dovmusleer:)gece ye doğru emzirdim biraz çok şükür .alistirma bardagi iyi mi canm avent in biberonu da iyiymiş anne göğüs ucuna en yakın oymuş

Kzlar besıgın ıcıne dırekt yatagın ustundenı yatıyo bebişlerınız yatak sertya uyku setınn ustune yatırıyorm oda terletıyo yorganı sız nasıl yapıysnuz sagına soluna yastık koyuyomusunz bıde salalrlen bebste sallanıyo cnku:KK56:

Bende sallıyorum kucagimda yinede tutmuyor 3 gündür bu işkenceyi çekiyorum ay ne zormuş. kafasını geriye atip bi ağlayışı var sanki dovmusleer:)gece ye doğru emzirdim biraz çok şükür .alistirma bardagi iyi mi canm avent in biberonu da iyiymiş anne göğüs ucuna en yakın oymuş
Bende var canım o
Ama onu verirsen memeyi daha çok almayabilir
İçme stili farklı ya
Şu memeyi zorla tutma işini atlatsam belki kullanırım da şu an bi de devreye biberon girmesin

X