• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

espressoc espressoc canım kabız olmakta ishal olmakta zor ishal olunmasını da istemiyorlar. Sen hergün bir kayısı bir incir ye bak nasıl işe yarar iki gün sonra. Bende ilk gebelikte bir ay çok çektim sonra bunu denedim çok iyi geldi.

Amin canım inşallah 🙏 bende senin bi mesaja cevap verecektim. Normal gebelikte hareket geç hişsedilir ama çift gebelikte bazen daha erken de sanki içeri de biri gıdıklıyor gibi olabilirmiş okumuştum daha önce

🙂bana benzerlerse şimdiye horon tepmeleri lazım 🤣

Tamam canım bende almıştım ama yiyemedim hâlâ. Senin embriyo vardı demi geride direkt transfer olacaksin
Evet canım 2 embriyom beni bekliyor. Biraz ruhsal anlamda da beklemek iyi geldi bana. Bir ay daha beklemek belki çok daha iyi gelecek. Rabbim zaten en uygun zamanda nasip edecek her birimize

Bacılar beni dinleyin ve kabız olmamak için her gün biraz haşlanmış pancar yiyin. Sonra kırmızı kırmızı yaparsınız mis gibi 😂😂😂😂😂

Evet ikiz çok istiyorum inşallah tutar ♥️ şeninde tutar inşallah 🙏 Benim geçen ay ilk kontrol 9. Günüydü 6.1 di sonra Estofemi fitil niyetine vazinadan aldım bide clamira forte diye bir bant kullandım karnıma 6 gün sonra gittiğim de 8.6 olmuştu canım transfere kadar daha da yükselmiştir illa ki. Kafana takma yükselir ilaçla oluyor 🥰
Amin inşallah hayırla sağlıkla gönlüne göre olur canım ❤️ Şöyle bir yol izleyecek tahminimce transferden 5 gün öncesi 1 gibi filan çıkmasi lazımmış 5 gün ilaç kullandiracakmis kontrollü yükselmesi için o yüzden başlangıç değeri 1, 5 u gecmemeliymis hatta 1 ve altı olsa daha iyiymiş

Kızlar selam elimde tüp bebek ilaçları var Allah’ın izniyle yarın son kullanışım olacak 12.haftam tamamen kesiyoruz İzmir de olup aynı ilaçları kullandığım biri varsa ücretsiz vermek istiyorum elimde duphaston estrofem ve 3 tane prolutex var ayrıca progestan fitil var ihtiyacı olan varsa vermek istiyorum
Merhaba estrofem ilacını vermediyseniz ben alabilir miyim kargolama şansınız varsa

Back