• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aleyküm selam hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ♥️ 6. Haftada gittim kalp atışıyla beraber keseyı gördüm geldim 🤣 bidaha da doktor yüzü görmedim 12. Haftayı bekliyorum
Maşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikiz kuşlarını. 6 haftalık olduğunu neye göre hesaplayabilirim. Transfer den 2 hafta öncesi olarak mı hesapladin sen

Aleyküm selam hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ♥️ 6. Haftada gittim kalp atışıyla beraber keseyı gördüm geldim 🤣 bidaha da doktor yüzü görmedim 12. Haftayı bekliyorum
Bn de 12. Haftada ikizlerimin cinsiyetini öğrenmiştim darısı snn başına cnm. Şuan 5 buçuk yaşındalar birbirlerinin en yakın arkadaşlari oldular bebeklikleri biraz zorlasa da şuan heran için ayrı ayrı şükrediyorum. Ve yine ikiz hamişi olduğumu düşünüyorum 🙈

Bn de 12. Haftada ikizlerimin cinsiyetini öğrenmiştim darısı snn başına cnm. Şuan 5 buçuk yaşındalar birbirlerinin en yakın arkadaşlari oldular bebeklikleri biraz zorlasa da şuan heran için ayrı ayrı şükrediyorum. Ve yine ikiz hamişi olduğumu düşünüyorum 🙈
Sezeryan mi doğurdun ikizleri

Vallahi ne cinsiyetlerı ne nasıl buyuyecekleri hiç düşünmüyorum benım etrafım kalabalık yardım edecek adam çok bana kalmaz bile çoluk çocuk alır alır giderler memeden ayırdıktan sonra 🤣

Sezeryan mi doğurdun ikizleri

Vallahi ne cinsiyetlerı ne nasıl buyuyecekleri hiç düşünmüyorum benım etrafım kalabalık yardım edecek adam çok bana kalmaz bile çoluk çocuk alır alır giderler memeden ayırdıktan sonra 🤣
Doğrudur cnm . Sezeryan la doğurdum kuzum 36+6 da planlı sezeryan oldum.

Hah işte ben cok korkuyorum ya sezeryandan 🙈🙈🤣🤣 tek düşündüğüm o başka bisey dusunemıyorum ama depresyondan çıktın doğacaklar bisekilde die kendımı ikna ettim 🤣
Aferin sana sen çok güçlü bi annesin. Önemli olan vaktinde ve sağlıkla doğmaları. Sonuçta sezeryanla doğuran ne ilk ne de son anne sen değilsin . 😊💐

Şunu al ikizler için hayatını kolaylaştırır en doğru yaptıgın alısverıs olur dıyecegın bisey varmı
Bnm ikizlerimin yeni d
Şunu al ikizler için hayatını kolaylaştırır en doğru yaptıgın alısverıs olur dıyecegın bisey varmı
Yok kuzum sadece bn emzikle rahat etmiştim bi de 6 aydan sonra uyku eğitimi vererek baya rahatlamıştım inşallah sen de rahatlıkla büyütürsün

Canım selamlar evet ben sadece transfer için gidiyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı kan verdim ve muayene oldum sonuca göre geçici menopoza sokabilirlermiş. Çikolata kistini baskılamak için haber bekliyorum. İnşallah senin için en hayırlısı olur 🙏 artık çok sorgulamıyorum çok düşünmüyorum ne olacaksa olsun diyorum. Çok başındayım yolun rabbim inşallah fazla bekletmez diye dua ediyorum sadece
Beklediğimize değsin amin amin bu sefer olacak uniq12 uniq12 senin için içime doğuyor

Kuzum msj gördüğüme sevindim aynı merkeze gidiyorduk.yine diyorum merkezden bir nk hücre paneli testi istemelisin.sanirim opu ve transfer için gittiğin için sanırım söylemediler.ben de artık transfer surecindeyim geçen hafta makrofaj aşısı için kan verdim transferden bir yada iki gün önce aşı yapilacak
R Rivulet kuzu sende tavmergene gidiyordun sana yaptilar mi nk hücre paneli

Back