- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Sağol kuzumm Amiiiiiin inşAllahhhhh ❤K Koala_anne Canm gözün aydın darısı ii haber bekleyen tüm anneler e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzumm Amiiiiiin inşAllahhhhh ❤K Koala_anne Canm gözün aydın darısı ii haber bekleyen tüm anneler e
Canık tabiki aç kalmasın ama öncelik memeden emmesi sütü pes etme karnı ağrıyordur mutlaka sıkıntıaı vardır yoksa meme reddi diye bişey yok çabuk yorulup pes etme var@Nil0005 bebegin emmedigi zamanlarda biberona sütünü sağıp veriyormusun yoksa bebegin emmesini mi bekliyosun canm biz 3 gundur meme reddi yasıyoruz ac bırakıyorum yine turmuyr dayanamadim biberona sagip verdim Koala anne fikirlerine ihtiyacim var .
Pes etmiyorum ama ugrastiriyo insanı görünürde bi sıkıntı yok ac olduğu için huysuzlasiyor tutmayınca da ağlama krizleri eşimde tepemde ac kalmasın biberona sahip ver diye baskı yapıyor az önce 10 dk emdi dünyalar benim oldu :)Canık tabiki aç kalmasın ama öncelik memeden emmesi sütü pes etme karnı ağrıyordur mutlaka sıkıntıaı vardır yoksa meme reddi diye bişey yok çabuk yorulup pes etme var
Dr a goturun canim malesef bi hastalik tekrarliyo. Erken farkedip önleminizi alin bence.iyi geceler arkadaslar pek okuyamiyorum yardimci olur musunuz bebeğinin burundan bir hiriltisi hic gecmiyor deniz suyu serum fizyolojik ODA nemlendirici hepsini deniyorum ama yine ayni. hep bir akıntısı var içe doğru ve hep burnu dolu şaşırdım artik ne yapayim zature geçirdi tekrar cigerleri inecek diye paranoyak oldu
K Koala_anne
Yemin ediyorum ohhh beee dedim hadi gözün aydın kuzum:) ❤Pes etmiyorum ama ugrastiriyo insanı görünürde bi sıkıntı yok ac olduğu için huysuzlasiyor tutmayınca da ağlama krizleri eşimde tepemde ac kalmasın biberona sahip ver diye baskı yapıyor az önce 10 dk emdi dünyalar benim oldu :)
Canım bencede bi dr götür bronşları dolmasın illaki başka bi çözüm önerirler.... Tekrarlamasın tabi Allah esirgesiniyi geceler arkadaslar pek okuyamiyorum yardimci olur musunuz bebeğinin burundan bir hiriltisi hic gecmiyor deniz suyu serum fizyolojik ODA nemlendirici hepsini deniyorum ama yine ayni. hep bir akıntısı var içe doğru ve hep burnu dolu şaşırdım artik ne yapayim zature geçirdi tekrar cigerleri inecek diye paranoyak oldu
K Koala_anne
canim ya 3 aylik oldu 12. günden beri aynı boyleCanım bencede bi dr götür bronşları dolmasın illaki başka bi çözüm önerirler.... Tekrarlamasın tabi Allah esirgesin
canim ya dogdugundan beri aynı böyle ne yapacagimi şaşırdım artik.sizde bronsit olmustunuz gecti mi sizinki hirilti falan var miDr a goturun canim malesef bi hastalik tekrarliyo. Erken farkedip önleminizi alin bence.
Allah bağışlasın canim insallah bu ay atlatırız çift bezle artere gerek kalmazBenim ilk kızim da hic dogru duzgun beslenmiyrdu canim.Ne mama ne anne sutu aliyrdu dogru duzgun.Gece uykudayken bebegi kaldirmadan,besigi kaldirip oyle besliyrdum.Simdi 8 yasind.Allahım yardim ediyr,bi sekilde buyuyorlar.Kalca icin de uzulme,bak 1 ay daha sure vermisler.Radyoloji uzmani bize sakin kundak yapmayin,bacaklarini cekistrmeyin dedi.Sen zaten dikkat ediyrsundur.O da gececek ins.
20 gunlukken ilk kez oldu hastanede yattik 1 gece. Evde de ilacli havalara antibiyotiklere devam ettik 1 haftaya gecti ama 20 gun sonra tekrarladi dr a gittik 1 iğne oldu antibiyotige basladikcanim ya dogdugundan beri aynı böyle ne yapacagimi şaşırdım artik.sizde bronsit olmustunuz gecti mi sizinki hirilti falan var mi
Ya canim iste daha neler nelet herşeye karıştı ama ben sezeryanliyim kalkamiuorum yerimden kaynanam denen o insan bir kere altını değiştirmedi kalkıp o acıyla.değiştirdim.kendim kıyafetlerini falan hep ben.değiştirdim ama 8 çocuk büyütmüş ben.çocukbakmasını nerden bilecekmisim yaDelı oluyorum anneden cok karısan kaynanaya ya sen kımsın ne hakla bı anneyı ewladına karstrmazsın neden musade ettn canım ahh ahh wallahı ıyıce gozum döndü oğlum aklıma gelnce kmseyı gozum gormuyo
Amin canim amin duadan başka yapacak.neyimiz var kiCanım rabbım yar ve yardmcn olsun ısını gucunu rast getrsın kolaylık versın beterınden korusun ınsaallah
Ya canim iste daha neler nelet herşeye karıştı ama ben sezeryanliyim kalkamiuorum yerimden kaynanam denen o insan bir kere altını değiştirmedi kalkıp o acıyla.değiştirdim.kendim kıyafetlerini falan hep ben.değiştirdim ama 8 çocuk büyütmüş ben.çocukbakmasını nerden bilecekmisim ya
Amin canim amin kizim düzelsin başka hicnisey istemiyorimG Gulum80 bazi arkadaslarimin doktorlari 2 aydan once istememis bile erken dogumdan dolayi insallah sizinde duzelir birdahaki aya. Anne bizmiyz onlarmi tamam sen anne olmussun bakmissin cocuklarina ama bunu ben dogurdum benim ben istedifim gibi bKmak istiyorum demek lazimda denmiyorda. Bazen cok istiyorsalar yapsinlar baksinlar diyesi geliyor insanin. Ben kendi bebegimin ilk gunlerinde istedigimi yapamiycaksam ne anlami var. insallah hersey duzelir istedifin gibi olur zor surecler gecirdiniz Allahim insallah biran once guzel haberler aldirir.
Beklemekten sabretmekten başka ne.yapabilirim ki canim keşke elimden gelse de kizimin.Kuzum işten daha yeni geldim sayilir. Daha yeni d.tümün üstüne oturdum. Çok geçmiş olsun canım benim üzülme sakın tedavisi her türlü var Allah'ın izniyle. 1 ay aha bekle bol bol dua edecegiz hep birlikte.
Insallah hep dualarimizda bebeklerimiz neler cekiyorlar Rabbim hepsine sifa versinAmin canim amin kizim düzelsin başka hicnisey istemiyorim
Canim hicbirsekilde kundak yok çift bez hep bacakları ayrik olacak bacaklarının arasına havlu yada yastık konacak kesinlikle bacaklar biestirilmeyecekI
Inşallah gerek kalmaz yaa peki hiç tavsiyede felan bulunmadı mi gelişimini hızlandıracak
Bişey deyince de ben suclu oluyordum onun yüzüne strese gördüm.birsürü şey yaşattı bana sutum gitti şimdi.de.kızıma sebeb oldu artı yüzünü gormek.istemiyorum o kadının elami da gostermeyecem.onlaraGram akılları yok cahil cüheyla yaaa deli oldum onu sarıp iple bağlayacaksın nr nane olduğunu anlayacak merhametsiz varlık!!!