Yagli kismi hep kaliyr gibime gelyr, dogru duzgun ememiyr artik.Surekli ıkıniyr emerken.Sagıp versem biberon da almiyr.Bu gidisle sütüm azalacakBu arada kizlar kilo konusunda benim oğlumda çok başarılı değil. Yalnız ortalamanın içinde olduğu müddetçe bir sıkıntı yok çok az kilo da alabilir yeter ki boyu uzasın diyor doktorlar. Tabi benimde içim rahat değil artık oğlum emdikten sonra sutu sagip gün sonunda biberon ile iciyorum zaten emme sonrası sağdigim için yağlı kısım oluyor hep umarım bu şekilde kilo almayi basarir
Valla kuzum 66 ya 48, 66 ya 47 buçuk bişeyler dedi ölçümle alakalı ama iyi dedi şükür bide gülay iyi haberler alsında inşAllahhhhh
Bilmiyorum kuzum nefesinnefesim kesiliyor artık ortopdiortopdiye gittik bir ay daha bekleyelim cift bezle ddi 58 o görürse yeter bizim için ddi arter kalca cikikligi olmamasinicin bacaklari birbirinden ayiran bir alet 2 ay k ullaniliyormus doktor 1 ay daha bekleyelim 3 ama kadar suresi var kalca usg için ddi insallahniyilesirnyavrum
Canım memenin hemen ardına biberonu ver bi şekilde aldırmaya çalış dışarda da kolay oluyor. Benim de azalmaya başlamıştı şimdi sağıyorum işte..Yagli kismi hep kaliyr gibime gelyr, dogru duzgun ememiyr artik.Surekli ıkıniyr emerken.Sagıp versem biberon da almiyr.Bu gidisle sütüm azalacak
Yazdıklarını okudum da gerçekten hem içim acıdı hem de inanılmaz gerildim. Bu kv ler neden her şeye karışıp her dedikleri olsun isterler. Güç savaşı resmen. Tabiki 8 çocuğu büyütmenin verdiği deneyimler vardır yararlanmalisinda ama sende bilinçli bi annesin okumuşsun ve hala okuyor arastiriyorsun. Bebeği iple kundaklamak nedir bunun yapılmaması gerektiği her yerde alenen yazılıyor konusuluyor. Lütfen kendini suçlama yazdıklarını takip ettim ara ara. Lütfen kendine güven daha çok oku daha çok araştır ve kendinden emin olarak konuş onlarla. İkilemde kalma onlarla konuşurken tedirginliğini belli etme. Buraya yaz bilgilen, doktorla konuş bilgilen,oku oku daha çok oku inan sen kendi bildiğini yapınca o bebek daha sağlıklı buyuyecek
Nilgün bi biberon tavsiye etmisti.Onu alayim ,oyle deneyeyim bi de canım.Philipsinkini almıyr kesinlikleCanım memenin hemen ardına biberonu ver bi şekilde aldırmaya çalış dışarda da kolay oluyor. Benim de azalmaya başlamıştı şimdi sağıyorum işte..
Kuzum doktor insaflı.çıktı bir ay daha.bekleyelim dedi 3 ayin sonuna kadar suresi varmış kalca usgsinin yoksa çoğu doktoru arter takılması lazım 2 ay ddi ve her alt dgistirme de takip cikartilacakmis çocuk doktoru öyle ddiCanm sırf o kaynanan gil yüzünden bebeğinin doyasıya sevip tadını çıkaramadın .merak etme herşey duzelir inşallah doktorlar niçin var kızın düzelecek sen yeterki sakin ol sabırlı ol stresini kızına yansıtma beterin beteri var insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor düzelecek inşallah. Yavrun o cihaz mi ne ne kadr süre kalacak
:)))
CanımmNilgün bi biberon tavsiye etmisti.Onu alayim ,oyle deneyeyim bi de canım.Philipsinkini almıyr kesinlikle
Kuzum kızıma geleceğine bana gelsin bu ay çift bezden kizim kurutulacak diyordum ama kursağımda kaldı yavrumunbacakları iki bez üst uste olunca mahvoldu psik isilik oldu osmaniye de 10 gune kadar havalar da isinir ne.uapacak.yavrum bilmiyorumKuzum yaa kıyamam sana öyle deme Allahın gücüne gider yapma Rabbim korusun yavrunu seni çok iyi anlıyorum yavrum benim.........
Kuzum işten daha yeni geldim sayilir. Daha yeni d.tümün üstüne oturdum. Çok geçmiş olsun canım benim üzülme sakın tedavisi her türlü var Allah'ın izniyle. 1 ay aha bekle bol bol dua edecegiz hep birlikte.Bilmiyorum kuzum nefesinnefesim kesiliyor artık ortopdiortopdiye gittik bir ay daha bekleyelim cift bezle ddi 58 o görürse yeter bizim için ddi arter kalca cikikligi olmamasinicin bacaklari birbirinden ayiran bir alet 2 ay k ullaniliyormus doktor 1 ay daha bekleyelim 3 ama kadar suresi var kalca usg için ddi insallahniyilesirnyavrum
Sabirdan başka çarem mi var canim artık kendim umrumda değilim ama kizim dayanamoyorum
Kuzum ben yorulmusum yipranmisim umrumda değil kizim iyi olsun yanimdanolsun sağlığı düzelsin kan kusayim umrumda olmaz
Inşallah gerek kalmaz yaa peki hiç tavsiyede felan bulunmadı mi gelişimini hızlandıracakKuzum doktor insaflı.çıktı bir ay daha.bekleyelim dedi 3 ayin sonuna kadar suresi varmış kalca usgsinin yoksa çoğu doktoru arter takılması lazım 2 ay ddi ve her alt dgistirme de takip cikartilacakmis çocuk doktoru öyle ddi
Avent kullaniyorum ben fotografini yükleyeyim bi deneNilgün bi biberon tavsiye etmisti.Onu alayim ,oyle deneyeyim bi de canım.Philipsinkini almıyr kesinlikle
Aa dogru di mi:)O daha ii olur o zmn canimCanımm
Alıştırma bardağı alsana
Ben alamadım daha ama onunla vericem
Bimiyorum canim artik aklim beynim kalbim durdu artık ne düşüneceğimi sasirdim eşimin ailesi yüzüne sutum azaldı mama alıyor cocgu zaman kusuyor günde 50 cc sutum çoksa kizim i cse küçücük biz kiz cocuguna bebek almışlar gibi mutlunoluyorun zaten ailesiyle hicbirsekilde gorusmuyorum aramıyorum onlar yüzüne.çok.çektim lohusalik neymis bilemedim onlar yuzune kuvezde yattı kilonkaybettti 5. Gunu ateşi var emmiuor dedikçe kaynanama çocuk bu çıkar duser ateşi acikinca emer ddi yavrum 2 gün.öyle bekledi sonunda dehidrasyon ateşi ve kilo kayibindan kuveze aldılar yavrumu ben doyamafan sonra da bir çocuğa bakamadinhasta ettin dediler artik onlarin yüzünü gormek istemiyrumYazdıklarını okudum da gerçekten hem içim acıdı hem de inanılmaz gerildim. Bu kv ler neden her şeye karışıp her dedikleri olsun isterler. Güç savaşı resmen. Tabiki 8 çocuğu büyütmenin verdiği deneyimler vardır yararlanmalisinda ama sende bilinçli bi annesin okumuşsun ve hala okuyor arastiriyorsun. Bebeği iple kundaklamak nedir bunun yapılmaması gerektiği her yerde alenen yazılıyor konusuluyor. Lütfen kendini suçlama yazdıklarını takip ettim ara ara. Lütfen kendine güven daha çok oku daha çok araştır ve kendinden emin olarak konuş onlarla. İkilemde kalma onlarla konuşurken tedirginliğini belli etme. Buraya yaz bilgilen, doktorla konuş bilgilen,oku oku daha çok oku inan sen kendi bildiğini yapınca o bebek daha sağlıklı buyuyecek