2017 Aralık Anneleri

Yagli kismi hep kaliyr gibime gelyr, dogru duzgun ememiyr artik.Surekli ıkıniyr emerken.Sagıp versem biberon da almiyr.Bu gidisle sütüm azalacak

Canım rabbım yar ve yardmcn olsun ısını gucunu rast getrsın kolaylık versın beterınden korusun ınsaallah

Yagli kismi hep kaliyr gibime gelyr, dogru duzgun ememiyr artik.Surekli ıkıniyr emerken.Sagıp versem biberon da almiyr.Bu gidisle sütüm azalacak
Canım memenin hemen ardına biberonu ver bi şekilde aldırmaya çalış dışarda da kolay oluyor. Benim de azalmaya başlamıştı şimdi sağıyorum işte..

Dogru soylemıssın canım hem her kafadan bı ses cıkıyo zaten her gelen bısey soyleyıp gıdıyo hepsını dınlıceksın ama senn amne olarak aklına gönlune ne yatıyorsa onı yaoacaksın.. soykeyen km olrsa olsun bemm klıma yatmazsa dnlememde yapmamda darılan darılsın kırılan kırılsın bnkonudada sıkntı yasıcam emınım ama umrumda bıle degl benım yavrum benım ewladn rabbım kendnden baskasına muhtac etmesın cumlesıne saglık versın bzlerede guc sabır versın bazıları gercekten duracagı noktayı bılmıyor

G Gulum80 bazi arkadaslarimin doktorlari 2 aydan once istememis bile erken dogumdan dolayi insallah sizinde duzelir birdahaki aya. Anne bizmiyz onlarmi tamam sen anne olmussun bakmissin cocuklarina ama bunu ben dogurdum benim ben istedifim gibi bKmak istiyorum demek lazimda denmiyorda. Bazen cok istiyorsalar yapsinlar baksinlar diyesi geliyor insanin. Ben kendi bebegimin ilk gunlerinde istedigimi yapamiycaksam ne anlami var. insallah hersey duzelir istedifin gibi olur zor surecler gecirdiniz Allahim insallah biran once guzel haberler aldirir.

Canım memenin hemen ardına biberonu ver bi şekilde aldırmaya çalış dışarda da kolay oluyor. Benim de azalmaya başlamıştı şimdi sağıyorum işte..
Nilgün bi biberon tavsiye etmisti.Onu alayim ,oyle deneyeyim bi de canım.Philipsinkini almıyr kesinlikle

Kuzum doktor insaflı.çıktı bir ay daha.bekleyelim dedi 3 ayin sonuna kadar suresi varmış kalca usgsinin yoksa çoğu doktoru arter takılması lazım 2 ay ddi ve her alt dgistirme de takip cikartilacakmis çocuk doktoru öyle ddi

Kuzum yaa kıyamam sana öyle deme Allahın gücüne gider yapma Rabbim korusun yavrunu seni çok iyi anlıyorum yavrum benim.........
Kuzum kızıma geleceğine bana gelsin bu ay çift bezden kizim kurutulacak diyordum ama kursağımda kaldı yavrumunbacakları iki bez üst uste olunca mahvoldu psik isilik oldu osmaniye de 10 gune kadar havalar da isinir ne.uapacak.yavrum bilmiyorum

Kuzum işten daha yeni geldim sayilir. Daha yeni d.tümün üstüne oturdum. Çok geçmiş olsun canım benim üzülme sakın tedavisi her türlü var Allah'ın izniyle. 1 ay aha bekle bol bol dua edecegiz hep birlikte.

Sadece mama veren anneler ne kadar cc veriyorsunuz bebeğinize? Ben 60 cc veriyorum 2 saatte bir ama az geliyor galiba

Kuzum ben yorulmusum yipranmisim umrumda değil kizim iyi olsun yanimdanolsun sağlığı düzelsin kan kusayim umrumda olmaz

I
Inşallah gerek kalmaz yaa peki hiç tavsiyede felan bulunmadı mi gelişimini hızlandıracak

Ya delirecem bu kiz 3 gündür memeyle boğuşuyor kaşıkla veriyorum yarışı ağzına yarisi ustune dökülüyor biberon verdikçe alışacak sağarak verdim birkaç sefer ac bırakıyorum yok sakinleştirip deniyorum yok 1 2 dk a tutuyor o kadr ne yapacam ben emzirme serüvenim bu kadr mi sürecekti oğlum hiç emmedi buda bırakmak üzere anne gosus ucuna yakın biberon başlığı almam lazım ac kalmasina dayanamıyorum

Bimiyorum canim artik aklim beynim kalbim durdu artık ne düşüneceğimi sasirdim eşimin ailesi yüzüne sutum azaldı mama alıyor cocgu zaman kusuyor günde 50 cc sutum çoksa kizim i cse küçücük biz kiz cocuguna bebek almışlar gibi mutlunoluyorun zaten ailesiyle hicbirsekilde gorusmuyorum aramıyorum onlar yüzüne.çok.çektim lohusalik neymis bilemedim onlar yuzune kuvezde yattı kilonkaybettti 5. Gunu ateşi var emmiuor dedikçe kaynanama çocuk bu çıkar duser ateşi acikinca emer ddi yavrum 2 gün.öyle bekledi sonunda dehidrasyon ateşi ve kilo kayibindan kuveze aldılar yavrumu ben doyamafan sonra da bir çocuğa bakamadinhasta ettin dediler artik onlarin yüzünü gormek istemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…